PuNk @Nd r0ck
cool punk and rock forum...
Lista Forumurilor Pe Tematici
PuNk @Nd r0ck | Inregistrare | Login

POZE PUNK @ND R0CK

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
ramona23 pe Simpatie
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 52 ani
PuNk @Nd r0ck / Orice / Povesti de groaza, intamplari ciudate & paranormal Moderat de *D3yu*K!$$*Punk*@ng3l*, Dianna, byank
Autor
Mesaj Pagini:  1 2 3 4 ... 5
Anytza_CrazyKid
B@by-f@n

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 17
Bu-hu!    sper k va place topicu...face parte dn pasiunile mele   bun..aici punem..povesti d-ale noastre..ce ni s-a intamplat...chestii horror... ...dak vi s-a intamplat cva ce v-a marcat etc etc...puteti da si copy/paste din alte parti dar sa spuneti de unde ati luat.   

pus acum 17 ani
   
Anytza_CrazyKid
B@by-f@n

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 17
dhaaa...am uitat sa poon si eu o poveste...well mie nu prea mi s-au intamplat cine stie ce lucruri...ma rog...dekt o faza cu o papusha...idioata....     in fine..nu o sa va plictisesc cu povesti cu papushi kre ma speriau p mn noapte    so o sa dau copy/paste si va dau si sursa..kiss   

pus acum 17 ani
   
Anytza_CrazyKid
B@by-f@n

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 17
Un vecin de-al meu mi-a spus o poveste,si nu stiu daca este adevarata pentru ca eu l-am tot intrabat daca este adevarata si de 3 ani im tot spune ca este adevarata si ca nu are de ce sa ma minta, asa ca vo spun si voua.
A spus ca este la tara la el o casa parasita si ca el cu verisorul lui si cu fratele lui stateau pana seara si se distrau pe acolo.Un prieten de-al lor un om batran isi mai lasa oile prin gradina casei pentru ca este iarba buna pentru oi.Si intr-o zi ei au gasit o oaie moarta, si au ingropato in gradina si au pus un semn la ea ca sa stie unde au ingropato.In acea zi ei au incuiat usa casei acelea si au pus niste scanduri pe usa ca sa nu intre nimeni pentru ca becurile si prizele sunt alimentate cu curent , si sa nu intre cineva ca sa consume curent.Si a doua zi au plecat la lucru pe camp. A treia zi au venit si au descuiat usa si ce credeti ca au gasit in casa, oaia moarta cu matele scoase si plin de sange pe pereti.Dar vecinul meu mi-a spus ca nu avea cum sa intre nimeni in casa pt ca numai ei aveau cheia si au batut scanduri in usa si au sigilato.
Un batran de acolo le-au spus ca in casa aceea a murit o femeie electrocutata, si ca se mai aude seara zgomote ciudate venind din casa. Dupa ce s-au intamplat acestea ei nu au mai intrat in casa si stateau numai prin curte,si intr-o seara au vazut ca pe acoperis ca niste tigle care au inceput sa se miste si dintr-o data a inceput un vant puternic si s-a trantit poarta foarte tare.Cand au vazut au fugit spre poarta si cand au dat sa o deschida nu au putut, poarta era incuiata. Atunci au sarit poarta si nu au mai mers acolo niciodata.


SURSA: roportal.ro 


pus acum 17 ani
   
Anytza_CrazyKid
B@by-f@n

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 17
O poveste reala pe care am auzit-o de la un prieten. El are 15 ani si munceste la tara la o familie. adik are grija de animale si altele. Si intr-o noapte dupa ce termina el de muncit (nus tiu ce ora da era bezna afara) pleaca acasa, merge pe drum normal si pe urma tre s-o ia pe ulitza (rodina) unde nu e lumina decat cea reflectata de luna. Merge el ce merge pana ajunge km pe la jumatatea drumului si trebuie sa treaca calea ferata numai k el nu trece deoarece aude ceva in spatele lui, ceva foarte tare, un zgomot de animal da foarte ciudat, de nedescris (ceva in genu de o combinatie a mai multor animale). Acesta se intoarce si vede in spatele sau dupa gardul din stanga lui o "creatura", era un fel de animal, un fel de lup numai k mult mai mare cu picioarele foarte lungi si indoite invers (nu mai stiu ce culoare avea exact). Imediat ce l-a vazut s-a speriat si a inceput s-o ia la fuga, in acelasi timp uitaandu-se in spate si vede cum "creatura" incepe si ea sa alerge da din sarituri adik sarea vreo 20-39 metri de o data si cand ajunge la garda isi ia avat si sarea pna peste gardul din cealalta parte adik extrem de mult. Noroc k prietenul meu statea la prima casa de langa linia ferata si a ajuns repede si s-a inchis bine in casa. Apoi mi-a spus k cik cainele a latrat toata noaptea de parca turbase si k auzea intr-una batai la usa si la geam si diferite zgomote ciudate. A doua zi dimineatza cainele umbla prin curte lantul in care era tinut disparuse...



SURSA: roportal.ro 

Modificat de Anytza_CrazyKid (acum 17 ani)


pus acum 17 ani
   
**H3nRi3tt@**
**admin** 4 3v3r

Din: satu mare
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 203
  serios ca mi sa facut frica.:-s...ioi ma uit prin camera deja sa vad daca nu e ceva monstru..ioi zooper intamplarea..

_______________________________________

It's punk...emo-punk...

pus acum 17 ani
   
mirabela
B@by-f@n

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 9
reala. un prieten de al meu cand s-a dus la biserica a vazut cu se misca crucea si la chemat isus la el.in fine s-a speriat oleaca cand m-i spus aproape k plangea.dupaia s-a in vacanta de vara s-a dus la bunica lui la tara si era o prtrecere unde se tinea dupa 10..noaptea3zile la rand (nu stiu ce se petrecea(dar in fine si sa dus la petrecere si vede o fata superba cu o rochie alba semana ca de mireasa si normal cum se da el mare si tare se duce  si intra in vb cu ea danseaza,rade.cand a condus-o acasa i-a spus sa o lase la stalp .zis si facu a doua seara la fel o intreaba cum o cheama ca la cat de emotionat era a si uitat la fel dupa petrecere o conduce pana la stalp,ce nu v-am zis k dupa stalp era cimitirul si cateva case.ziua sta de vb cu o prietena si ii povesteste de ea cind ii spune numele ei aia se uita ciudat la el si ii spune k nu are cum k fata aia a murit cu 2 ani i urma avea 17 ani s-a dus la cimitir si s-a convins k era aceeasi fata din fotografie si k a ingropato cu rochie de mireasa k fetele care nu apuca sa se marite si care vroiau acolo lo ingroapa in rochie de mireasa.

pus acum 17 ani
   
lucyan
B@by-f@n

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1
real..acasa la mine se intamplau niste lucruri ciudate...dar asta dupa 7 ani de cand a murit o strabunika de a mea....dupa cum stiti la 7 ani trebuie sa se dezgroape  mortul, dar parintii mei fiind plekati in italia nu au putut.....intr-o seara vine cumnatamea si sora sa  pe la mine si fratemiu cu motivul de a lua niste dulceatza....era noapte bezna si ea ma rugat sa aduc eu dulceatza dar   .....se afla in beci si era f intuneric ,,,atunci io i-am zis lui fratemiu sa se duca si sa dus...cand a venit inapoi ia dat dulceatza lui sora lui cumnatamea si a plekat...k sa nu o sperie p cumnatamea mia zis mie cele intamplate....sa dus in beci si avea lumina de la briketa si intretimp se auze in spatele lui un respir foarte profund .....sa intors si nu era nimik...nu l-am crezut si m-am dus in camera mea.....dupa circa o ora m-am pus la somn dar nu am reusit sa dorm pt k eram terorizat...se auzeau pasi pe acoperisul casei ... am iesit m-am dus repede in camera lui fratemiu kiar dak era in pat cu cumnatamea nu am mai bagat de seama si i-am spus..   el mia raspuns aku ma crezi??ok te cred.. am iesit amndoi afara si am vazut o umbra imensa parca era o creatura cu picioare de capra....m-am speriat si m-am blokat pe loc....am intrat in casa si dupa un minut sa auzit poarta trantindu-se f puternic.....in seara aia nu am dormit delok dar intamplarile au continuat  f mult timp....cu faze si infricosetoare..... nici nu vreau sa mi le amintesc...de exemplu  se auzea de sub casa mea niste bubuituri de parca exploda o bomba atomika....si numai de trei ori pe zi in fiecare zi in aceeasi ora...a fost terorizant...sper k va plakut..  

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal mine intamplau niste lucruri asta dupa ani cand murit

29.3KB


pus acum 14 ani
   
anutzadulcik22
B@by-f@n

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1
aide ti sa va spun una tare.vb cu un baiat de 8ani si cateva luni,dar nu are importanta asta vr doar sa ajung la subiect.caum vreo 6ani sau 5nu mai stiu exact,ca orice iubit venea la mn si pleca seara tarziu,de la mn pana la el ne desparte km 15-20minute iar k sa ajungi la el,trebuie sa mergi pe strada principala apoi intri pe o ulita mare merge vreo10 minute apoi la dreapat si mai mergi un pic si d ai de  de calea ferata si ink vreo 3case si ajungi la el,pana aici totu bn ,numai k intro seara vine la mn impreuna cu sorsa stam la taclale si timpu trece ,se facuse vreo 12 si ceva noaptea,(eu va spun ce mi s povestit el mie,dak ma mintit el pe mn va mint si eu pe voi,dar il cunosc de destul de bn si nu i o pers kre sa minta cu asa ceva.ok.pleaca amundoi ,ptr el aia era o ora normala ca mai toate serile pleca la fel,merge ce merge si pana sa ajunga la calea ferata de la departare vede ceva pe calea ferata el zicand ki un sac cu gunoi dar apropindu se mai bn vede k era ceva in  negru cu mansetele albe, si a dat seama ki un om,aplecat care ziceai k face gimnastica =D  =D era in picioare dar aplecat si mainiile ii atarnau pana jos ,sa fiu mai concreta si scuzati parola capra,asa statea omu exact pe calea ferata intre sine,si imaginati va k ei tr sa treaca pe langa el.sorasa se da mult mai departe il ocoleste,intre timp pana sa si dea seama ce i ei vr sa l impinga cu picioru,ajunge langa el,sorsa deja prinsese viteza si il ocolise mult,trece iubi meu ,ii da buna seara dar omu nici makr nu nu misca capu,isi da seama k ceva nu i normal,nici k se clintise din loc si nici k dischisese gura,apoi merg mai departe sorsa deja intrase in curte intra si el dar mai sta vreo 10 minute si se uita peste gard la linia ferata k din curtea de la el se vedea c am tot,dar omu tot acolo era si nu se clintea deloc.sorsa in schimb nu mai putea de frik in casa,eu nu stiu ce sa zic ,dak o fi vreo intamplare strana sau doar era un biet om beat,dar totusi nu cred k un om beat ar putea sta asa aplecat,sau eu zic cum zice si iuby meu ,k o pers beata ar fi raspun knd ii o saluti parerea noastra si c am asta au zis si parintii k era ceva straniu,dar totusi uitasem sa va zic k in fata la calea ferata exista si biserica cu cimitir,   oricum eu am trecut de multe ori pe acolo noaptea si pot spune k am un pic de frik poate si mai multa,acum las la aprecierea voastra,pwp si nb

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal aide spun una tare.vb baiat 8ani cateva luni,dar are

22.7KB


pus acum 14 ani
   
LadyDarkEvil
TrU3-F@n

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 175
Eu sunt pe jumătate medium.Mătușa mea îmi spune că am moștenito pe stră stră bunica mea și arăt ca ea!Și ea era medium!    

_______________________________________
You laught at me because I'm different,I laught at you because you're all the same.

pus acum 13 ani
   
raluki
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1
Si eu sunt medium,am aflat acum doi ani de zile,3 aproape,am trecut prin multe intamplari,as putea sa fac chiar o carte din ele putin stiu asta despre mine in schimb altii rad tu de dinainte daca esti medium as vrea sa vorbim

pus acum 13 ani
   
iulika
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 4
Mai demult am fost la o prietena acasa. Ne-am distrat dar la un momentdat am auzit pasi in pod. Nu am vrut sa ne povestim una celeilalte ca sa nu ne speriem. Dupa un timp am auzit un scartait puternig (cred ca venea din dulap) de aceasta data ne-am uitat una la alta si din priviri ne-am dat seama ca acele zgomote erau reale. Nu mai stiu de ce dar a trebuit sa mergem pe balcon. Era noaptea pe la 3. (Am uitaat sa mentionez ca avea perdele maro inchis peste toate geamurile inclusiv peste geamurile de la usa balconului) Am intrat in balcon. Apoi dintr-o data usa sa trantit, perdeaua sa tras pentru ca cei din casa sa nu poate vedea nimk. O fata de copil ne privea razand. Am fost ingrozita. La scurt timp (chiar daca era prin iulie) sa facut foarte frig. Apoi usa sa descis, becul(care era stins) s-a deschis si fata a disparut. Explicatia tuturor a fost ca in loc de ochi am vazut becul iar restul au fost umbre. Eu si prietena mea credem ca ceam vazut era real. Scrieti parerea voastra despre povestea mea.

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal mai demult fost prietena acasa. ne-am distrat dar

4.2KB


pus acum 13 ani
   
LadyDarkEvil
TrU3-F@n

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 175
Dacă ai auzit din dulap sunete ca și cum cineva a vrut să iasă de acolo,din pod pașii unui adult iar fata pe care ai văzut-o râdea de parcă ar face o surpriză cuiva atunci,asta e o reconstituire a unei întâmplări de care a avut parte acel copil...Și cineva poate a murit acolo în locul unde e dulapul.Dacă cineva din cameră s-a gândit că se va întampla asta,persoana aceea e un medium telechinetik.

_______________________________________
You laught at me because I'm different,I laught at you because you're all the same.

pus acum 13 ani
   
iulika
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 4
maine voi sta peste noapte la prietena mea. Mi cam frica. Imi puteti da un sfat cum sa ma apar pentru ca de cand am vazut acea fata prietena mea a inceput sa se comporte ciudat  si are probleme de sanatate frecvente   mai ales cu dintii (ceea ce se vede cel mai clar la acea fata. Plz sfaturi

pus acum 13 ani
   
Oanna
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 6

mirabela a scris:

reala. un prieten de al meu cand s-a dus la biserica a vazut cu se misca crucea si la chemat isus la el.in fine s-a speriat oleaca cand m-i spus aproape k plangea.dupaia s-a in vacanta de vara s-a dus la bunica lui la tara si era o prtrecere unde se tinea dupa 10..noaptea3zile la rand (nu stiu ce se petrecea(dar in fine si sa dus la petrecere si vede o fata superba cu o rochie alba semana ca de mireasa si normal cum se da el mare si tare se duce  si intra in vb cu ea danseaza,rade.cand a condus-o acasa i-a spus sa o lase la stalp .zis si facu a doua seara la fel o intreaba cum o cheama ca la cat de emotionat era a si uitat la fel dupa petrecere o conduce pana la stalp,ce nu v-am zis k dupa stalp era cimitirul si cateva case.ziua sta de vb cu o prietena si ii povesteste de ea cind ii spune numele ei aia se uita ciudat la el si ii spune k nu are cum k fata aia a murit cu 2 ani i urma avea 17 ani s-a dus la cimitir si s-a convins k era aceeasi fata din fotografie si k a ingropato cu rochie de mireasa k fetele care nu apuca sa se marite si care vroiau acolo lo ingroapa in rochie de mireasa.



wow faian povestea :X:X mi se face piele de gaina

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal mirabela prieten meu cand s-a dus biserica vazut misca

30.1KB


pus acum 13 ani
   
Oanna
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 6

iulika a scris:

maine voi sta peste noapte la prietena mea. Mi cam frica. Imi puteti da un sfat cum sa ma apar pentru ca de cand am vazut acea fata prietena mea a inceput sa se comporte ciudat  si are probleme de sanatate frecvente   mai ales cu dintii (ceea ce se vede cel mai clar la acea fata. Plz sfaturi





ia-ti o cruce cu tine 


pus acum 13 ani
   
Oanna
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 6

LadyDarkEvil a scris:

Eu sunt pe jumătate medium.Mătușa mea îmi spune că am moștenito pe stră stră bunica mea și arăt ca ea!Și ea era medium!    



wow ce tare ...si eu patit sa visez niste chestii aiurea si a trbuit sa ma duc maicamea la preot

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal scris:eu sunt mea îmi spune că stră

24.3KB


pus acum 13 ani
   
Oanna
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 6
interesant

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal interesant

24.3KB

Modificat de Oanna (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
Oanna
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 6
Acum sa va povestesc si eu cate ceva ...seara ne adunam cu toti pe afara si povestim fel de fel de lucruri Un prieten mi-a povestit ca undeva prin Piatra Neamt locuia un om mai pe la marginea orasului la casa....intr-o seara a iesit sa isi faca nevoile...la un momentdat a trecut un om imbracat in soldat prin fata lui,iar el crezand ca e vecinul l-a salutat dar cand s-a intors cu fata soldatul in loc de ochi avea ceva negru ..cika dupa faza asta omul a mutit..si akum abia poate scoate cateva sunete...nush daca e adevarata dar m-am speriat cand mi-a povestit prietenul

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal acum povestesc cate ceva ...seara adunam toti afara

24.3KB

Modificat de Oanna (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
pykaboom94
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1
sa va spun si eu o poveste..100% reala care mi s`a intamplat..acum cateva luni eu cu o prietena ne`am gandit km ar fii sa fim vizitate de vreo fantoma si ne`am uitat cateva minute la cer fara sa zicem nimic ..toate bune si frumoase pana cand in dimineata urmatoare mama pleaca la serviciu si fratimiu se baga la calculator..cand plecase mama eu m`am dus sa inchid usa dupa ea si m`am bagat in pat..dupa cateva minute ma i`a o frica neinteleasa si incep sa simt senzatia ca cineva se aproprie de mine...bineinteles ca inima imi batea groaznic si incepusem sa plang..apoi cand simteam ca se se apropria din ce in ce mai mult de mine era tot mai frig si tot mai frig...de frica nu am deschis ochi si cand mi`am dat seama ca ceva se intampla am vrut sa plec in cealalta camera unde se afla fratimiu si am constatat ca nu puteam sa ma misc ,am incercat sa tip si sa dau cu pumnu in perete dar nu puteam dekt sa ating putin degetele de perete...si tot incercam sa ma misc  si nu puteam..pe urma am inceput sa ma rog ca sa scap de acel rau ...apoi totu' trecuse de park nu se intamplase nimik..inima nu imi mai batea tare imi batea normal si ma simtea in siguranta si am hotarat sa dechid ochi..in camera..nimik..si am fugit si m`am dus in camera unde era fratele meu si m`am bagat in pat...ma tot gandeam la ce mi s`a intamplat si tot plangeam cand inchideam ochii vedeam fata unui mort nu imi venea sa cred...vreau sa spun ca atunci cand m`am uitat la cer ma gandeam la bunicu meu care murise..poate ca el a venit si mi`a fakt o vizita...sa imi dea o lectie nuj...in fine numai vreau sa mi se mai intample asa ceva niciodata..bye bye si dragutze povesti .. 

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal spun reala care s`a cateva luni prietena ne`am gandit

51.1KB


pus acum 13 ani
   
LadyDarkEvil
TrU3-F@n

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 175
Bunicii mei locuiesc lânga cimitir.Iar eu merg mereu in acolo.De obicei la capatul lui.Acolo am gasit un loc unde merg când vreau sa fiu singura. Într-o zi am vazut in locul meu o creatură mare,alba,cu picioare de animal,un pic nedefinită la contur care se holba la mine.     De atunci nu am mai mers acolo.Daca vreți să vorbim mess-ul meu e .

_______________________________________
You laught at me because I'm different,I laught at you because you're all the same.

pus acum 13 ani
   
Mihai.Valentin
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1

Oanna a scris:


mirabela a scris:

reala. un prieten de al meu cand s-a dus la biserica a vazut cu se misca crucea si la chemat isus la el.in fine s-a speriat oleaca cand m-i spus aproape k plangea.dupaia s-a in vacanta de vara s-a dus la bunica lui la tara si era o prtrecere unde se tinea dupa 10..noaptea3zile la rand (nu stiu ce se petrecea(dar in fine si sa dus la petrecere si vede o fata superba cu o rochie alba semana ca de mireasa si normal cum se da el mare si tare se duce  si intra in vb cu ea danseaza,rade.cand a condus-o acasa i-a spus sa o lase la stalp .zis si facu a doua seara la fel o intreaba cum o cheama ca la cat de emotionat era a si uitat la fel dupa petrecere o conduce pana la stalp,ce nu v-am zis k dupa stalp era cimitirul si cateva case.ziua sta de vb cu o prietena si ii povesteste de ea cind ii spune numele ei aia se uita ciudat la el si ii spune k nu are cum k fata aia a murit cu 2 ani i urma avea 17 ani s-a dus la cimitir si s-a convins k era aceeasi fata din fotografie si k a ingropato cu rochie de mireasa k fetele care nu apuca sa se marite si care vroiau acolo lo ingroapa in rochie de mireasa.



wow faian povestea :X:X mi se face piele de gaina


Destul de interesant nu e prima data cand aud asa ceva am mai auzit alte 2 sau 3 cazuri daca nu ma insel.... ceea ce demonstreaza  ca exista si fantome 


_______________________________________
Iată Dumnezeul mântuirii mele: în el îmi pun toată încrederea şi nu mă voi mai teme. Căci tăria mea şi lauda mea este Domnul şi el este mântuirea mea.

pus acum 13 ani
   
iulika
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 4
de cand am fost in concediu am inceput sa vad lucruri. am inceput cand eram pe drum in masina, am vazut un barbat care a avut un accident de motociclete care ma privea, apoi intr-un cimitir l-am vazut timp de 2 secunde apoi a disparut si de multe alte ori, acum cred ca ma urmareste pentru ca si daca nu l-am vazut am simtit ca este in apropierea casei si de cand am iesit pe usa casei nu am mi putut face doi pasi pentru ca eram ingetata de frica . inca nu-mi vine sa cred ca am fugit ca un copil mic inapoi in casa dar toyusi sant convinsa ca am facut ceea ce trebuia. credeti k sunt un fel de mediumpentru ca de atunci m mai vazut tot felu de persoane(cunoscute) muriind, cred ca au fost un fel de avertismente. eu nu prea stiu ce sa fac.

pus acum 13 ani
   
LadyDarkEvil
TrU3-F@n

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 175
Trebuie sa te obișnuiesti.Dacă ești medium te simți mereu ciudat și vezi lucruri,dar,dacă ești doar pe jumătate atunci întâmplările sunt mai rare.

_______________________________________
You laught at me because I'm different,I laught at you because you're all the same.

pus acum 13 ani
   
Oanna
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 6
interesant

pus acum 13 ani
   
LadyDarkEvil
TrU3-F@n

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 175
Când vi se întâmplă ceva înfricoșator nu trebuie să va temeți.Cu cât vă e mai frică cu atât ,,paranormalul,, e mai puternic. Teama încurajează spiritele rele. 

_______________________________________
You laught at me because I'm different,I laught at you because you're all the same.

pus acum 13 ani
   
LadyDarkEvil
TrU3-F@n

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 175
Ziua am văzut o pisică mare și neagră care avea ochii galbeni aprins și străluceau puternic. Apoi Atina (o prietena) m-a întrebat la ce mă uit.Eu i-am spus că mă uit la pisica neagră.Atina nu a vrut să mă creadă .Ea nu vedea pisica,deși ea era acolo     !!!!!!!!!!!!!

Modificat de LadyDarkEvil (acum 13 ani)


_______________________________________
You laught at me because I'm different,I laught at you because you're all the same.

pus acum 13 ani
   
iulika
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 4
sant mega speriata... incep sa stiu tot ce se va intampla si tot ce va zice cineva cuvant cu cuvant cu cateva minute inainte. mai demult mi s-a mai intamplat dar am crezut ca este doar o coincidenta dar acum aproape de fiecare data cand ma intalnesc cu cineva sau cand se va apropia un eveniment important. bine asta nu e cinestie ce dar am inceput sa vad oameni murind si sa am sentimente ciudate cum ca sunt privita. ba chiar am auzit ieri pasi pe scari si nu era nimeni acolo. incep sa am viziuni aproape despre orice si toate se adeveresc. viata devine ciudaata si poate chiar stupida. ce ar trebui sa fac?

pus acum 13 ani
   
LadyDarkEvil
TrU3-F@n

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 175
Poate devi medium.La început auzi voci apoi vezi lucruri.,,Transformarea,, v-a fi completă când vei pune mâna pe lucruri și vei vedea imagini in minte. Căt despre treaba cu ,,m-ă privește cineva,, e senzația dată de frică.Citește din Biblie...În perioada ,,transformării,, poți fi posedată cu ușurință.       Dacă ești posedată te vei comporta ca una scăpată de la spitalu de nebuni.                              

_______________________________________
You laught at me because I'm different,I laught at you because you're all the same.

pus acum 13 ani
   
Neogen
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1
Eram intr-o zi pe strada cu un prieten de-al meu mergeam la un pod unde ne place de obicei sa ne uitam in jos la apa si sa mai vorbim una alta.Treaba e ca in drumul spre pod e un bloc parasit.La etajul 2 scrie 666 pe toti peretii acelui etaj.Asta nu e infricosator,cand am vazut m-am gandit ca e o farsa.Apoi,a 2-a zi treceam din nou pe acolo si la etajul 2 am vazut un om spanzurat si dintr-o data i-a cazut capul.A venit politia,a venit ambulanta,dar tot nu s-a putut descoperi ce legatura are.Dupa vre-o saptamana,2 ,treceam pe acolo (cu teama) si la parter am vazut un zombie,ceva de genul fara o mana care se tot plimba de colo colo...Am murit de frica atunci,am fugit direct acasa si nici ca am mai trecut pe acolo.


ASTA E DIN ORASUL MEU!!!!!!!


pus acum 13 ani
   
LadyDarkEvil
TrU3-F@n

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 175
M-ai lasat fară cuvinte    

_______________________________________
You laught at me because I'm different,I laught at you because you're all the same.

pus acum 13 ani
   
LadyDarkEvil
TrU3-F@n

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 175
Eu am doar 11 ani si m-am obisnuit cu paranormalul.

_______________________________________
You laught at me because I'm different,I laught at you because you're all the same.

pus acum 13 ani
   
LadyDarkEvil
TrU3-F@n

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 175
Treaba cu zombi in bloc...Trebuie sa te obisnuiesti. Si la mine in casa umbla ceva noaptea. Da' mie nu m-i s-a intamplat nimic.In orice caz acel ceva este un animal de talie mica. Mi-a stricat cateva lucruri prin casa dar nu m-am suparat.Daca o sa am timp,o sa va arat niste desene facute de mine,despre el...sau ea. M-am imprietenit cu acel animalut.Arata ca un caine de talie mica,dar un caine mai ciudat. Dupa mine e un companion perfect pentru un medium.    

_______________________________________
You laught at me because I'm different,I laught at you because you're all the same.

pus acum 13 ani
   
LadyDarkEvil
TrU3-F@n

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 175
As vrea sa-l numesc,da' nu'stiu cum sa-l numesc.

_______________________________________
You laught at me because I'm different,I laught at you because you're all the same.

pus acum 13 ani
   
Iubeste1999
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1
Era o familie formata din sot, sotie, fetitza lor si un catel. Aceasta locuia la bloc la parter. Intr-o seara parintii fetitzei au vrut sa se duk la o petrecere si au lasat-o pe fiica lor si catelul acasa cu o bona. Parintii i-au zis bonei sa incuie toate ferestrele si usa de la intrare k la parter nu stii niciodata cine mai sare un geam ...Asa a facut bona imediat dupa plecarea sotilor. Se facuse 11 noaptea si era timpul sa se cuce fetitza. Bona a dus-o in camera ei a bagat-o in pat.. a inelit-o iar cainele s-a bagat sub patutul fetei. Bona s-a dus in sufragerie si in scurt timp au adormit si ea si fata. Pe la 1 noaptea se aude picurand apa. (Stiti sunetul ala care d multe ori te sperie "pic, pic, pic" Fetotza s-a trezit, s-a sculat din pat sa vada de unde curge apa! Se ridik in picioare, baga mana sub pat sa vada dak mai e catzelul ei si acesta o linge pe mana. Fetitza se duce la baie .. aprinde lumina si vede ca nu e strans bine robinetul. Il inchide si se duce dupa aceea inapoi in pat. Adoarme pana pe la vre-o 2-3 cand iar aude sunetul acela "pic, pic, pic". Fetitza se ridik din nou din pat si baga mana sub acesta. Atinge catzelul si acesta o linge pe mana. Fata se duce iarasi la baie vede k robinetul e bine inchis dar sunetul tot se aude. Se duce apoi la baie si vede k aici curg picaturile din robinet. Inchide bine robinetul si se duce iar in pat. Adoarme din nou dar pe la 4 dimineatza (parintzii tot nu ajunsesera acasa) iar se aud picaturi curgand. Fata se riduk iar din pat... baga mana sub el. Vede k o linge cainele. Se duce la baie - robinetul inchis. Se duce la bucatarie - robinetul inchis. blink.gif Fata intra in panik ptr k ink se auzeau picaturile. Se hotaraste sa o trezeask pe bona. Intra in sufragerie...se uita la canapea o vede p bona dormind...nu avea treaba...si deodata privirea ii este atrasa spre coltul sufrageriei unde era cainele ei spanzurat si injunghiat iar sunetul scos de sangele kre lovea podeaua era "pic,pic,pic" mellow.gif . Fetitza nu mai stia ce sa faca...nici sa tipe nu mai putea...dar a reusit sa fuga inapoi in kmera ei in pat. In pat, fiind invelita cu plapuma peste cap a vazut o placutza sau ceva pe care scria cu sange "Si oamenii pot linge"  

pus acum 13 ani
   
Myhay22
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 3
BA SA ABATUT O NAPASTA ASUPRA MEA: IMI VINE SA VA IAU MORTII IN PULA DE DISTRUSI. FANTOMA PULII MELE ATI VAZUTO CAND INTRA IN GURA LA VOI? BAGAMIAS PULA IN MORTII VOSTRII DE DISTRUSI CU MINCIUNILE VOASTRE CU TOT. MI SA INTAMPLAT SI MIE CEVA PARANORMAL: AM VISAT CA IMI SUGEATI PULA TOTI SI CAND MAM TREZIT CHIAR SE INTAMPLA PArANORMALILOR!!!

pus acum 13 ani
   
Myhay22
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 3
sa va iau vesmintele in peleu eu si fantoma derbedeu

pus acum 13 ani
   
Myhay22
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 3
stergeti forumu asta ca va dau fantome in gura bagamias pula in spiritul vostru de satanisti

pus acum 13 ani
   
LadyDarkEvil
TrU3-F@n

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 175
Nu imi pasa ce spui.Daca nuti place situ atunci nu te inscriai!Nu  imi pasa ce mi-ai spus...oricum lam ,,dilit''

_______________________________________
You laught at me because I'm different,I laught at you because you're all the same.

pus acum 13 ani
   
crisss_medg
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1
ce vreau eu sa va povestesc este ceeace am trait eu si inca trei persoane: acum vreo 4 ani  eu cu actualul meu sot care pe vremea aceea era doar prietenul meu ,impreuna cu inca 3 cupluri am mers sa facem 1mai (cazuse odata cu pastele) la sat casaapartinea parintilor lu taicamiu din pacate in momentul acela numai era in viata nici unul , bunicul a decedat cand era tatal meu doar un copil iar bunica-mea cand aveam eu vreo 13ani cred in fine casa este nelocuita cu exceptia vizitelor noastre in vacante sau wekend-uri in seara de inviere noi doi(eu si sotul) impreuna cu un cuplu am plecat la biserica in sat sa luam lumina,ne-am plimbat mai mult prin sat si intr-un final am decis sa luam lumina si sa mergem la cimitir sa ducem bunicilor mei lucru care la mine in oras se face acolo in sat nu se face asa ceva din tot satu doar noi 4 nebuni urcam pe strada cu lumanarile4 la nr in mana spre cimitir am uitat sa mentionez ca era foarte frumos afara nu batea vantu nu era frig sau cald era f bn de o plimbare nocturna sa zic asa strada catre cimitirul din sat este de fapt strada principala a satului si la un momendat nu mai sunt stalpi intri intr-o pata de intuneric la aproximativ300 metri de cimitir,vb radeam si eram totodata foarte nerabdatoare sa ajung la cimitir sa ii pun lumina la mormant bunicii mele careia nu reusisem niciodata sa ii duc lumina din cauza ca nu se nimerise niciodata sa fiu acolo in sat de inviere cum mergeam noi asa de oadata adie vantu suficient cat sa ne stinga lumanarile la toti 4 simultan,in fine ne uitam unu la altu radem si ne intoarcem sa luam lumina din nou gasim un grup de babute aprindem lumanarile toti 4 si o luam iar spre cimitir de data aceasta mergeam si noi mai cu grija protejam lumanarile ca sa nu se mai stinga am mers mai mult decat apucxasem prima data am ajuns la poarta cimitirului si na ca la tara era legata cu sarma pana sa apucam sa deschidem poarta bate vantu si se sting iar lumanarile de data asta ne-am speriat un pic si neam intors acasa sa luam niste pahare de unica folosita sa bagam lumanarile in ele ca sa nu mai patim ce patisem deja de 2 ori am intrat in casa am aprin cele 2 candele pe care le aveam in ambele parti de casa , am luat ce ne trebuia asta include si o lanterna care mergea foarte bine si am luat aceeasi directie catre cimitir dar pe un drum (ulita)de piatra,am ajuns acolo poarta ramasese exact cum am lasat-o adica deschisa cat sa intre cate o persoana,am intrat si va imaginati si voi cum arata un cimitir la tara avea o potecuta exact cat sa calci pas cu pas dar pamantul era foarte bine nivelat de obicei in seara aceea nu puteai sa mergi fara sa te impiedici,ba erau gropite ca si cum s-ar fii surpat pamantul ba erau radacini si te impiedicai toti radeau doar eu eram un pic cam suparata aveam impresia ca cineva imi punea "piedici"ca nu vroia sa ajung la ea sa ii dau luminala un moment dat nu am mai putut inainta pt ca din 4 lumanari am ramas doar cu una in toata bezna aia plus ca lanterna din momentul in care am intrat in cimitir nu a vrut sa mai mearga sa stins ca si cum isi pierdea....nu stiu cum sa va explic se stingea incet incet...in fine eram 4 insi si o simpla lumanare din 4 lumanari o lanterna(lumanarile erau protejate contra vantului cu jutorul paharelor de plastic)eram foarte aproape de mormant dar nu am mai resit sa inaintam pt ca de nicaieri neau inconjurat niste caini care latrau groaznic dar pe care nu ii vedeam doar ii auzeam neam speriat si am lasat lumanarea aprinsa la un alt mormant la picioarle noastre nici nu m-a intersat sa vad al cui e ...chestia e ca ne-am intors a doua zii aceeasi formatie acelasi drum (poteca)in cimitir nu mai erau gropi radacini caini sau altceva care sa ne impiedice,lumanarea care am lasat-o la un mormant arsese toata se topise nu am cuvinte sa va explic cat de frumos arsese....unde era vantul care ne tot stinseses noua lumanarile(lanterna pe drum spre casa seara mergea bn)unde erau caini care se auzeau unde erau gropile alea de pe jos ...nu stiu ce sa mai zic sincer va zic ca de atunci eu nu am mai fot la ea niciodata de ce nu stiu dar nu mai am nici o tragere de inima sa merg ...si acum dupa atata timp nici unu din noi nu poate explica nimic din tot ce am vazut ,auzit si trait in seara aia .

pus acum 13 ani
   
CIPRIAN
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 2
buna .. am si eu o intamplare sa va spun ...... cum eu stau la sat dar in timpul saptamani vin in oras pt cursuri s-a intamplat ceva ciudat la niste oameni din sat :| ... stiti vorbele despre ora 12:00.....in jur de ora 12 niste vecini de ai mei au veni dintr-un sat vecin de la o petrecere ,cu bicicletele .. pe la jumatatea drumului au simntit ceva ciudat dar nu stiau ce ....  la un moment dat se oprisera in loc nu se mai puteau misca nu or mai putut face nik in acel moment foarte speriati au inceput sa faca rugaciuni si sa-si faca cruce cu limba pana au reusit sa se miste din nou :|:|(mentionez ca stateau in loc pe biciclete ca si cum s-ar fi oprit timpul )de at, imi este frica cand se face ora 12 pt ca se spune ca at au putere vrajile care se fac      

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal buna intamplare spun ...... cum stau sat dar timpul

20.3KB


pus acum 13 ani
   
Petrisor
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1
pentru ca is la inceput am sa va zic o intamplare
Eram cu un prieten Theo noi pe atunci cautam 'fantome'    eram si noi ....mai mici .Intr-o seara neam dus cu aparatul de fotografiat pe drum si s-a facut noaptea am fotografiat un stalp de 1 metru si ceva parca si ni sa parut ceva suspect am fugit repede acasa cand mam uitat stalpul ala era incetosat si se vedea k fiind un cap su un fel de fum timp de maxim 1 an am ocolit stalpul ala   nu stiu ce era aia 


pus acum 13 ani
   
Petrisor
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1
pentru ca is la inceput am sa va zic o intamplare
Eram cu un prieten Theo noi pe atunci cautam 'fantome'    eram si noi ....mai mici .Intr-o seara neam dus cu aparatul de fotografiat pe drum si s-a facut noaptea am fotografiat un stalp de 1 metru si ceva parca si ni sa parut ceva suspect am fugit repede acasa cand mam uitat stalpul ala era incetosat si se vedea k fiind un cap su un fel de fum timp de maxim 1 an am ocolit stalpul ala   nu stiu ce era aia 


pus acum 13 ani
   
CaTTa
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 3
Sa va zic si eo una:

Unchimiu este taximetrist si intro seara il opreste o tipa sa o duca langa o capela la biserica.O duce unchimiu ii da aia bani a doua seara tot asa tot tipa aia il opreste so duca tot in acelasi loc.Dar aia isi uitase poseta pe bancheta din spate.Se uita unchiumiu la buletin pe adresa sai duca buletinu femei.Ajunge la adresa bate la usa iasa o femeie mai  invarsta unchimiu o intreaba:Aici locuieste familia Neagoe femeia ii raspunde ca da de ce intrebi pai uitati fata dv si-a uitat poseta cu bulatinu la mine in masina dar femeia ii zice pai cum domne fata mea e moarta de 6 luni cand a auzit unchimiu sa ingalbanit la fata si sia luat concediu o saptamana


_______________________________________
CaTTa

pus acum 13 ani
   
dyuuu
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 2
si yo sunt medium ! adik asa simt ! pot lua legatura cu spiritele

in fine .. sa va povestesc o intamplare reala in care am fost implicata  eram cu prietenii veneam de la scoala era 7 ceasu seara si un coleg de al nostru zicea k are o casa bantuita in blac ! ei bne .. eram curiosii si am vrut sa mergem ! m-am apropiat de usa apartamentului bantuit si am pus mana pe ea! atunci am inghetzat si nu ma mai puteam misa ! colegii mi-auu spus k am cazut pe jos in fata usi si ca incercam sa ma ridic dar nu puteam     pana la urma m-am ridicat si mi sa spus k m-am uitat urat la ei si am ras "malefic" o colega ma pus sa zic tatal nostru si nu am reusit :| apartamentul se afla in blocul 6 scara 3 si se afla la etajul 3 , apartament 166 .

a 2a zii am vorbit cu colegii care au fost si mi sa zs ca toti au avut acelasi vis ca al meu ! cu un om batran imbracat tot in negru care statea pe un scaun si radea malefic  ! sper ca nu mi se va intampla nimic dak am postat intamplarea pe acest blog :-s !     

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal sunt medium adik asa simt pot lua legatura spiritele

30.4KB


pus acum 13 ani
   
dyuuu
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 2
am mai avut is o viziune :| stateam pe intruneric si ma uitam pe pereti atunci mi-a venit in minte de undeva nush k in ziua urmatoare voi merge la munte si cand voi veni voi vedea un accident cu o masina gri si una albastru inchis ! a 2a zii am plecat la drum la munte , iar seara cand sa venim sa intamplat ce am vazut aseara in minte ... cu ochii deschisi  ! aceasta intamplare nu o voi uita niciodata

pus acum 13 ani
   
LadyDarkEvil
TrU3-F@n

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 175
Prin Adjud,(de acolo sunt bunicii mei) cand era bunica-mea mica,ea a auzit ca unii oameni au fost atacati de un caine alb.Dupa atac disparea instantaneu.                                                                                                           Rasp. pt. CIPRIAN: Era Ceasul Rau,care da putere vrajilor si spiritelor rele.           Rasp. pt. Petrisor: O chestie obisnuita (li s-a intamplat multora),foarte simpla de explicat:Aparatele foto capteaza lumina;iar fantomele sunt spectre de lumina.                                                                                                              Rasp. pt. CaTTa:E o treaba des intimlpata.Fata este o autostopista fantoma.  Rasp. pt. dyuuu: Si despre blocu' meu se crede ca e bantuit.Acela din mesaju' tau trebuie sfintit pt. a scapa de spiritele nedorite.Treaba cu viziunea cu accidentul...e o explicatie stintifica:Atunci cand dormi,subconstientul tau lucreaza continuu.Te poate face sa ai previziuni.Ex:Joi seara am visat ca voi merge intr-o clasa cu o gaura in perete si ca unul din colegii mei v-a spune ca miroase a parizer.Bineinteles,asa s-a si intamplat.                                                          Rasp. pt. crisss_medg:Erau Cainii Iadului.        

_______________________________________
You laught at me because I'm different,I laught at you because you're all the same.

pus acum 13 ani
   
geo6300
B@by-f@n

Din: pretutindeni
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1

mirabela a scris:

reala. un prieten de al meu cand s-a dus la biserica a vazut cu se misca crucea si la chemat isus la el.in fine s-a speriat oleaca cand m-i spus aproape k plangea.dupaia s-a in vacanta de vara s-a dus la bunica lui la tara si era o prtrecere unde se tinea dupa 10..noaptea3zile la rand (nu stiu ce se petrecea(dar in fine si sa dus la petrecere si vede o fata superba cu o rochie alba semana ca de mireasa si normal cum se da el mare si tare se duce  si intra in vb cu ea danseaza,rade.cand a condus-o acasa i-a spus sa o lase la stalp .zis si facu a doua seara la fel o intreaba cum o cheama ca la cat de emotionat era a si uitat la fel dupa petrecere o conduce pana la stalp,ce nu v-am zis k dupa stalp era cimitirul si cateva case.ziua sta de vb cu o prietena si ii povesteste de ea cind ii spune numele ei aia se uita ciudat la el si ii spune k nu are cum k fata aia a murit cu 2 ani i urma avea 17 ani s-a dus la cimitir si s-a convins k era aceeasi fata din fotografie si k a ingropato cu rochie de mireasa k fetele care nu apuca sa se marite si care vroiau acolo lo ingroapa in rochie de mireasa.

mai bine dai copy/paste decat sa scrii in hal-ul asta, ar fii bine sa se impuna niste reguli de scriere pe aici


pus acum 13 ani
   
geo6300
B@by-f@n

Din: pretutindeni
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1

Oanna a scris:


mirabela a scris:

reala. un prieten de al meu cand s-a dus la biserica a vazut cu se misca crucea si la chemat isus la el.in fine s-a speriat oleaca cand m-i spus aproape k plangea.dupaia s-a in vacanta de vara s-a dus la bunica lui la tara si era o prtrecere unde se tinea dupa 10..noaptea3zile la rand (nu stiu ce se petrecea(dar in fine si sa dus la petrecere si vede o fata superba cu o rochie alba semana ca de mireasa si normal cum se da el mare si tare se duce  si intra in vb cu ea danseaza,rade.cand a condus-o acasa i-a spus sa o lase la stalp .zis si facu a doua seara la fel o intreaba cum o cheama ca la cat de emotionat era a si uitat la fel dupa petrecere o conduce pana la stalp,ce nu v-am zis k dupa stalp era cimitirul si cateva case.ziua sta de vb cu o prietena si ii povesteste de ea cind ii spune numele ei aia se uita ciudat la el si ii spune k nu are cum k fata aia a murit cu 2 ani i urma avea 17 ani s-a dus la cimitir si s-a convins k era aceeasi fata din fotografie si k a ingropato cu rochie de mireasa k fetele care nu apuca sa se marite si care vroiau acolo lo ingroapa in rochie de mireasa.



wow faian povestea :X:X mi se face piele de gaina


tu chiar vorbesti serios? nu vezi ca scrie cu picioarele si gandeste cine stie cu ce...


pus acum 13 ani
   
diana
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1
eu as styy o poveste dar nu prea sunt sigura ca e de groaza iar eu sunt sigura ca mam speriat cand mia zis mama.....................CICA INTR-O SEARA...MATUSA MEA ATUNCI AVEA 15 ANI....SE TREZESTE,SE UITA IN JUR SI (IN COLTUL UNDE ESTE USA ,BUNICII MEI AU MULTE ICOANE)VEDE IN COLTUL USII .....CEVA ALB....UN INGER.NU STYU CE A FACUT ATUNCI DAR INGERUL,(DIN COLT,PANA LA PATUL EI  ERAU VREO 3-4 METRY)A INAINTAT SI A AJUNS LANGA MATUSA MEA
  ASTA ESTE.......CE SA MAI INTAMPLAT....INTR-O SEARA ERAM IN PAT SI BUNIK ARE PAT CU RECAMIER(ADIK ARE O SCANDURA LANGA PAT)SI PE SCANDURA AIA ERAU NISTE CEARSAFURI......VORBEAM CU O PRIETENA DEA MEA KRE ERA LA MINE.....SI  DINTR-O DATA,........................CAD CEARSAFURILE PA PICIOARELE MELE....AM INCREMENIT
ATUCI NEAM BAGAT AMANDOUA SUB PLAPUMA SI NE TINEAM DE MANA SI FACEAM CA TOATE ALEA SI AM ADORMIT GREU........SUNTETY TARY....ASTYA CARE AVETY PREMONITYY
ODATA...PRIN CLASA A4A  visam ca pe colegii mei ii calca masina....in fiecare searta alt coleg(doar bayety) si ....................dupa vreo 5-4 luni .....numai visam...(mentyonez  ca de fiecare data cand visam  ii spuneam acelei persoane......si nu ia calcat niciodata masina )dar.......de curand,am visat intr-o seara ca pe un coleg de-al meu il calca masina....nu am dat importanta ca deja eram obisnuita.....dar  am uitat sa ii zic acelui baiat sa aiba grija la traversare si ca am visat ca la calcat masina....pur si simplu am uitat
A DOUA ZI.....SA MOR....AM AFLAT CA PE ACEL BAYAT ERA SA IL CALCE MASINA.....MAM SIMTYT VINOVATA SI MAM DUS IN BAIE LA SCOALA SI AM INCEPUT SA PLANG.....NIMENI NU STYE  CE SA FAC????????????

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal styy poveste dar prea sunt sigura groaza iar sunt

14.5KB


pus acum 13 ani
   
LadyDarkEvil
TrU3-F@n

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 175
Nu e vina ta. Toti avem vise care uneori devin realitate.Uneori dureaza ceva timp.De exemplu o colega de-a mea a fost lovita de masina si ce-a mai buna prietena a ei a visat asta cu o saptamana inainte.

_______________________________________
You laught at me because I'm different,I laught at you because you're all the same.

pus acum 13 ani
   
ovidiu
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1
Salutare!

Mie mi s-a intamplat ceva de genu cand eram la tzara in vara lui 2009.
 
Intr-o noapte, pe la ora 4m-am trezit, dar totusi tineam okii inchisi; am simtit o prezenta langa mine mai precis deasupra mea (ca un fel de nor), mi-am simtit capul rece si inainte de a ma trezi avusem un vis cudat: visasem ca un episcop se duse intr-o padure intunecata si citea ceva, dintr-o carte - dupa care m-am trezit. Am simtit nevoia sa fac cruce, am dus mana la frunte, apoi cand am ajuns la jumatatea distantei spre abdomen, mana mi s-a oprit, era tinuta de "ceva" in aer sinu puteam sa o mishc, am inghetzat de frica. In camera era intuneric bezna, nu se vedea nimic, atunci am inceput sa ma rog si acea prezenta am simtit cum pleaca din camera.

Forta cu care imi tinea mana se aseamana cu puterea cu care ai tine doi magneti care se atrag sau se resping.

A doua zi m-am simtit urmarit din toate unghirile.

Am vazut atunci ca exista diavol.


pus acum 13 ani
   
Silviutza
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 3
poveste 100% reala... mia povestit o colega de-a mea...3 prieteni de-ai ei se jucau intr-o seara cu un set de vrajitorie(adica ei intrebau ceva si jocu ala raspundea). unu a pus o intrebare si jocu a raspuns gresit. o fata (tatal ei era chimist) a zis ca daca jocu ghiceste cate eprubete sunt in casa 2 dintre ei o sa moara iar ea se va face ghicitoare in palma... jocu a zis 7. ei au cautat in casa si au gasit 6. in fine, au terminat jocu si au plecat toti acasa...a doua zi fata aia a gasit inca o eprubeta in baie...deci in total 7 eprubete...acum 3 ani cei doi baieti din poveste au terminat liceul Radu Negru din Fagaras si au murit intr-un accident de masina iar fata e ghicitoare in palma...    

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal poveste 100% reala... mia povestit colega de-a mea...3

9.9KB


pus acum 13 ani
   
Silviutza
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 3
Mi-a povestit o prietena de-a mea ca langa casa bunicii ei era o casa mareee si veche iar in curte in fiecare zi (indiferent daca era zi sau noapte) statea o batranica si ii privea pe cei care treceau pe langa curtea ei... in fiecare noapte pe la ora 20:00 din casa se auzeau zgomote ciudate... acum cativa ani batranica a murit iar un om a cumparat casa. sub podea(dupa ce a desfacut-o) era PLIN de oase si de scheleti...

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal mi-a povestit prietena de-a mea langa casa bunicii era

28.2KB


pus acum 13 ani
   
Silviutza
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 3
[b]

pus acum 13 ani
   
Adryanna
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1
mai e cineva medium pe aici???

pus acum 13 ani
   
LadyDarkEvil
TrU3-F@n

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 175
Treaba cu ,,nu ma pot misca,, li se intampla multora.Cea cu scheleti sub posea mai rar...Setul de vrajotorie de care zici se cheama ,,Ouija,,. Nu-l folositi daca nu sunteti experti in paranormal.

_______________________________________
You laught at me because I'm different,I laught at you because you're all the same.

pus acum 13 ani
   
kamikaz3
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 2
Buna/Salut! Deci, m-am inregistrat aici deoarece am fost intrigat de acest thread!
LadyDarkEvil, tu citesti ce scrii? ''O sa te obisnuiesti...'' spui asta de parca e ceva, mna.. Ai trecut de la un telefon cu butoane la touchscreen! Ai o dovada pentru ceea ce spui? Medium? Poate exces de filme horror! De religie? Sunt agnostic! Acum... Quote and comment! Sincer acum... Nu stiu ce sa mai cred am citit destule in seara asta ...cat sa imi fie teama sa ma duc din pat sa aprind becul...those things freaks me ouT! Daca o sa ai destule argumente sa ma contrazici, miss LDE poate explici mai pe larg de ce crezi tu ca esti medium si cum se manifesta ''facilitatea'' asta a ta de a vedea morti samd.

Modificat de kamikaz3 (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
pissy.pufu
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 2
Am j eo cateva curiozitati...:-s...cum iti dai seama k ejti medium....?....j........chiar e exiista spirite j chestii dastea???? :-s

Modificat de pissy.pufu (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
The Freak
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1
....!? vad ca site ul asta a fost parasit!? doream sa va povestesc eu ceva mai straniu  dar.....ehhhh  de acuma!!!!


pus acum 13 ani
   
kamae
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 2
mmmm........straniu  imi poate cineva definitia straniului

pus acum 13 ani
   
kamae
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 2
deoarece  mie straniu  face parte din viata mea de cel putin un an  si credetima e foarte naspa

pus acum 13 ani
   
kamikaz3
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 2
eu unul as activq pe aici daca as avea cu cine sa discut... Asa dar, v puteti baza pe mine ca user activ.

pus acum 13 ani
   
pissy.pufu
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 2
Baaa nene dar nimeni nu are d gand sa'mi rasp la intrebare???? exista fantome saw doar nebuni??         

pus acum 13 ani
   
RUSH
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 7
Deci va voi spune o poveste reala....
acum 2 ani am fost la un cimitir in cautarea fantomeloar dar in loc sa dau de o fantoma am dat de diavol....
Plimbandu-ma prin cimitir am vazut un cavou interesant cu sculpturi de piatra ca niste monstrii am stat acolo pana cand am auzit un sunet iesind de acolo, mi-am spus ,,asta e sansa mea!'' am intrat acolo cu zambetul pe buze  =D dar am vazut ca ceva stralucea albastru si am coborat fascinat acolo am vazut o creatura neagra cu coarne rosii si cu gauri la ochi care venea spre mine speriat mi-am facut cruce cu limba si chear dc eram app paralizat am fugit in urma mea usa cavoului s-a inchis brusc dar dupa ce eram departe de acolo am realizat ca nu era nici un sicriu in cavou si mi-am zis,,acolo este satana in persoanaaaa!!!!'' si nu am mai intrat in acel cavou pe timpul noptii


                               Sper ca v-a placut aceasta poveste ,,BwhaBwhaBwha!!!


pus acum 13 ani
   
RUSH
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 7
Deci va voi spune o poveste reala....
acum 2 ani am fost la un cimitir in cautarea fantomeloar dar in loc sa dau de o fantoma am dat de satana....
Plimbandu-ma prin cimitir am vazut un cavou interesant cu sculpturi de piatra ca niste monstrii am stat acolo pana cand am auzit un sunet iesind de acolo, mi-am spus ,,asta e sansa mea!'' am intrat acolo cu zambetul pe buze  =D dar am vazut ca ceva stralucea albastru si am coborat fascinat acolo am vazut o creatura neagra cu coarne rosii si cu gauri la ochi care venea spre mine speriat mi-am facut cruce cu limba si chear dc eram app paralizat am fugit in urma mea usa cavoului s-a inchis brusc dar dupa ce eram departe de acolo am realizat ca nu era nici un sicriu in cavou si mi-am zis,,acolo este satana in persoanaaaa!!!!'' si nu am mai intrat in acel cavou pe timpul noptii


                               Sper ca v-a placut aceasta poveste ,,Bwhahahaha!!!

Modificat de RUSH (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
RUSH
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 7
probabil ce o sa va spun akm nu o sa ma credeti dar o sa incerc sa va rog sa ma credeti ptr k ceea ce o sa va zik este ffff real si adevarat mai ales fff infricosator!!! niciodata sa nu iesiti singuri afara in casa dupa ora 11:20 seara!!! bunicul meu mia povestit de cand era el in armata ca oamenii se rugau la padureana si la alte spirite rele faceau blesteme numai pentru a le invoca sufletul spiritelor sau mortilor ptre a le aduce copii din armata! in fiecare noapte dupa 11:20 se auzea padureana zburand peste casa mea cum trajea soldatii vrajiti de ea si si auzea tipatul infricosatul l padurenei si al lantului cu care lega ea soldatii! o data bunu a facut palinca la horincia din sat si bine inteles ca a terminat noaptea! cand a venist spre casa langa un vecin Costel sa intalnit cu o femeie cu parul zburcit!!! bn inteles ca sa speriat dar totusi a intrebato daca are cv probleme! ea isi ascundea capul intrun capison murdar si vechi! ia zis lu bunu sasi vada de treaba si sa nu se lege de cine nu cunoaste ptr k nu se stie ce se poate intampla! bunu nu a mai stiut nimik si dimineata sa trezit la unchiul meu dupa casa!!!intro seara am iesit la WC seara dupa 12:00 !!! iar cum WCu nost era afara atunci si destul de departe am aprins becurile afara si a lecat cu lanterna la WC! dupa ce am intrat in WC bn inteles ca am lasat usa de4schisa pentru se vedea ma i bn lumina de pe stalp! intro secunda a explodat capacul care proteja becul si o lumina rosiatica a stins becul! a inceput un vant groaznic! cainii latrau ca nebunii si mi sa parut ca am vazut in fata mea pe un bunicul unui verisor cum se spanzura de stalpul unde era becul! iar in dimineata am aflat ca bunicul verisorului meu era spanzurat in sura de o ruda de la straf! dar ce este mai rau este ca baiatul bunicuylui a citit cv: ca daca puiio un borcan deasupra nasului mortului si il lasi pana noaptea la 12 ssi ii pui un capac o sa ii vezi sufletul si asa sa si intamplat! era o lumina verzuie fosforescenta iar dintro clipita lumina sa apropiat cu viteza de peretele borcanului si la spart.lumina a intrat in nasul bunicului si sa ridicat un mkoment! baiatul a ramas paralizat de frik vazandusi bunicul in picioare si vb k o voce satanik! intrun moment batranul a cazut si nu a mai fost vazut dicaieri ptr ca a disparut din senin!


                                                                 Bwhahahaha

Modificat de RUSH (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
roxy_roxana
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 7
buna sunt roxy vreau sa va povestesk ceva...mama mea cand era de varsta mea a plekt impreuna cu verisoara ei sa cumpere lapte de la o femeie ajunse acolo inainte sa strige mama a vazut pe casa acelei femei o pisica neagra cu ochii rosii...verisoara ei era mai in urma mama a asteptat s vina si ea si cand a venit mama sa inchinat si pisik a disparut imediat iar cand verisoara ei a vrut s vada si ea pisik disparuse de mult...oare era ceva paranormal?

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal buna sunt roxy vreau povestesk mea cand era varsta mea

8.2KB


pus acum 13 ani
   
roxy_roxana
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 7
vreau sa va mai spun ceva...am avut o profesoara de istorie cu care ma intelegeam de minune..si intr-o zi ma invitat la ea aksa s mai vorbim a venit vorba de lucruri paranormale si mia spus ceva infricosator...mia spus ca intro seara cand venea de la tren spre casa trebuia sa treaca pe langa cimintir deobicei nu se intampla nimic dar in seara aia a auzit un strigat din cimintir o vocea groasa de barbat in varsta exact k cea a tatalui eai care murise ii tot striga numele si cand sa uitat in cimintir era tatal ei care ii facea cu mana...cum e posibil ca un mort sa te strige si sati faca cu mana?

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal vreau mai spun ceva...am avut profesoara istorie care

8.2KB


pus acum 13 ani
   
roxy_roxana
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 7
ar mai fi ceva...fetelor sa nu faceti niciodata un avort sa nu omorati niciodata propiul copil o femeie a facut odata un avort pt ca ea nu isi dorea un copil si deja era insarcinata in 3 luni doctorul a prevenito k se poate intampla orce dar nu a vrut sa inteleaga si a omorat copilul la avortat dupa o luna a plekt impreuna cu sotul ei la mare si sa distrat  sa bucurat de mare uitaese complet de bietul copil omorat si in ultima seara a avut un vis copilul mort ii spunea"ti-a placut mama la mare?...si mie mi-ar fi placut...dar u mama mai omorat...ce suflet rau ai in tine"femeia sa speiat dar a vazut k nu a mai visat si din nou a uitat de copilul omorat de paste a mancat cozonac si friptura si de toate iar seara a visat din nou copilul spundu-i"ti-a plakut mama sa mananci bunatati...si mie mi-ar fi placut dar tu mama mai omorat...ce suflet rau ai avut in tine" femeia si mai speriata sa dus la preot si acesta ia zis k nu o pozte ajuta ca pacatul pe care la facut e foarte grav si copilul ii va aduce mereu aminte de ceea ce a facut!!!asa k fetelor sa nu faceti niciodata avort!!! jur k e adevarat

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal mai faceti niciodata avort omorati niciodata propiul

8.2KB


pus acum 13 ani
   
roxy_roxana
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 7
buna vreau sa va spu ceva...as vrea sa plek o noapte de acasa cu o prietena dar vreau s agasesk o prietena care s nu aive fite si dastea si creda la fel ca mn in lucruri paronormale as vrea ca in acea noapte sa aflam misterele noptii sa ne luam la noi hrana si tot ce avem nevoie ar fi distractiv siinspaimantator ar fi o aventura pe cinste a vizita un cimintir...CINE SE OFERA?...!!!

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal buna vreau spu ceva...as vrea plek noapte acasa

4.2KB


pus acum 13 ani
   
roxy_roxana
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 7
buna vreau s stiti ca eu cred in lucruri paranormale dar am un prieten defapt e chiar iubitul meu care nu crede delok in asa ceve ce sa fac sal fac sa creada?

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal buna vreau stiti cred lucruri dar prieten defapt chiar

2.5KB


pus acum 13 ani
   
roxy_roxana
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 7
vampiri sunt reali?..sau au fost in trecut?...va plac filmele cu vampiri sau legendele despre ei?

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal vampiri sunt fost plac filmele vampiri sau legendele

3.7KB


pus acum 13 ani
   
roxy_roxana
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 7
buna parerea mea este ca DA ceea ce ati vazut ar putea fi real exista multe lucruri paranormale si multi nu cred il ele dar ele exista ai grija in continuare daca ai avut o astfel de intamplare cu siguranta sra putea sa mai ai...!!!

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal buna parerea mea este ceea ati vazut putea real exista

8.2KB


pus acum 13 ani
   
Adrian
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 16
uitati o poveste a mea de pe citatepedia pe care eu am scris-o:

uitati ce mi sa intamplat sambata asta:

Deci pentru inceput am iesit de la inot(sunt la o scoala cu profil sportiv).M-am gandit sa trec pe la un prieten si ne-am decis sa cautam locuri bantuite in Bucuresti.Am gasit un loc chiar langa Biblioteca Nationala.Eu am m-ai chemat cativa prieteni sa mergem acolo(noua ne plac fantomele).Odata ce am intrat am simtit pe umar o racoare dar nu iam dat atentie.Dupa ce am intrat in aceea casa(era mai degraba un bloc)am vazut un om spanzurat ne-am speriat umpic.S-a facut noapte.Ne-am gandit sa ne culcam(mare greseala).O nu stiu ce ca nu am vazut-o l-a omorat pe Andrei dar noi am plecat sa cautam iesirea dar nu am m-ai gasit-o.Ne-am gandit sa mergem fiecare intr-o camera(alta mare greseala).Eu cu Marius ne-am dus in baie,Mihai si alexandra s-au dus in dormitor iar Alex si cu Stefan in bucatarie le-am zis ca ne intalnim in 5 minute am asteptat 5 minute dar au venit doar Mihai,Stefan si cu mine.
-Unde e Alexandra?il intrebasem eu pe Mihai
-A omorat-o o FANTOMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-Dar Marius unde e?ma intrebat Mihai
-l-a omorat tot o FANTOMA!!!!!!!!!!!!!!!!!
-Si Alex?am intrebat eu
-Tot la fel.
Deodata aceea fantoma l-a omorat pe Mihai!!!!
Dar din fericire am gasit o iesire(asa credeam noi)dar ce sa vezi: o camera in care pe pereti scria numele tuturor victimelor fantomelor din aceea casa si cadavrele lor erau si numele prietenilor nostri.Si deodata un batran cu o coasa in mana l-a omorat si pe Stefan.dar eu am gasit usa si am iesit dar acel batran m-a zgariat cu coasa.Dar am ajuns cu bine acasa.A doua zi tata a cumparat un ziar si eu m-ai curios m-am uitat sa vad ce scrie si asa scria pe prima pagina:”Fantoma de langa Biblioteca Nationala loveste din nou:5 copii morti un singur supravietuitor.”

va jur ca totul 100% adevarat

     

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal uitati poveste mea care intamplat sambata asta:deci

61KB


pus acum 13 ani
   
Adrian
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 16
Sa va spun continuarea:

Am chemat politia sa investigheze locul.Dar nu au m-ai iesit.Eu cu Filip si alti prieteni am intrat din nou in casa ca s-a gasesc informatii.Nu am m-ai facut acele greseli ca inainte.Deci am luat liftul si am inceput sa urcam pana la etaj(noi eram la parter).pe la etajul trei se stinge lumina in lift iar cand se aprinde Gabi era mort cu un cutit in gat.Am ajuns la etaj.Am gasit niste foi in care scria ca acolo bantuie fantoma unui om omorat intr-un incendiu.
-Hai acum ca am gasit foile astea sa plecam.am zis eu.
-Bine dar hai pe scari.zice Madalin
-Hai daca vrei tu dar aveti grija.zic eu.
Am ajuns jos la parter dar acea fantoma se arata si il omoara pe Madalin.Am mai ramas eu,Filip si cu Sebastian.Pana la urma am gasit iesirea eu si Filip am iesit dar sebastian a fost prins.Dupa aceea am ajuns la politie si le-am dat foile.
-Bravo copii dar cu acel batran cum ramane?
-De el nu am m-ai gasit nimic doar o coasa.
-Si cu fantoma ce facem?
-Va trebui sa distrugem casa.
Casa a fost distrusa.Dar si astazi eu si cu Filip suntem bantuiti de acea fantoma.

Va rog sa ma credeti e foarte real

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal spun chemat politia locul.dar m-ai iesit.eu filip alti

5.2KB

Modificat de Adrian (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
Adrian
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 16
Ba mai e cineva aici????????????????????????????????????                  

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal mai cineva            

5.2KB


pus acum 13 ani
   
Adrian
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 16
[/img]

pus acum 13 ani
   
Adrian
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 16
Ba gata mam saturat daca nu mai e nimeni aici plec!!!!!                              

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal gata mam saturat daca mai nimeni aici plec!!!!!  

5.2KB


pus acum 13 ani
   
gaby
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 2
mai e cnv aici ?

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal mai cnv aici

3.8KB


_______________________________________
~Dead-Silence~

pus acum 13 ani
   
LadyDarkEvil
TrU3-F@n

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 175
eram cu niste rude pe drum si am trecut de mai multe ori pe langa aceleasi persoane straine pecare le vedeam,am mai vazut un fel de caine care a intrat in pamant.                                                                                                                                                    

_______________________________________
You laught at me because I'm different,I laught at you because you're all the same.

pus acum 13 ani
   
Kagome_Teutzza
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 5
Nu puteau disparea asa din senin!



Asta mi s-a intamplat de Sf. Ion.Nu stiu daca o sa vi se para ff infricosatoare dar sa va spun:

Pe mine ma mai cheama si Ioana si de Sf Ion am luat bomboane sa le dau la copii la scoala si au mai ramas cateva.

Acasa,i-am servit pe mami tati Luca(fratele meu mai mic cu 7 ani decat mine)si pe bunica din partea tatalui si imi amintesc clar ca mai ramasesera 3 bomboane in cutie.Au venit si unchiul Costica matusa Daniela si copilul lor David-Nicolas de la Valcea pe la noi.Am servit-o pe Daniela cu o bomboana dar Costica nu a venit in casa.Dupa putin timp am vrut sa iau bomboanele ramase sa il servesc si pe Costica da` cand ma uit in punga,bomboanele nus.Il intreb eu pe tati si el imi spune ca nu le-a mancat si sa ma duc la el in camera ca pe TV era bomboana lasata de el ca nu o mancase(deci nu avea motiv sa le manance pe cele din punga daca pe cea pe care y-o dadusem eu nu o mancase).Ma duc eu in camera lu` mami si a lu` tati si bomboana nu e(ma rog mami a marturisit ca a mancat bomboana aia de pe TV).Asa!Dupa ce a plecat Daniela si Costica seara mami si tati erau cu mine in camera eu fiind la calculator tot pe TPU.O vad pe mami ca vine langa mine da` nu am fost atenta sa vad ce face.Si apoi se duce la tati si incepe sa il certe ca i-a spus ei ca nu mai sant bomboane si defapt erau.Ma uit eu in punga si erau cele 2 bomboane ramase in punga...straniu nu?
Nu stiu unde au disparut acele bomboane  dar mi se pare ff ciudat.Am uitata sa mentionez faptul ca punga cu bomboane a fost langa mine pe birou(unde ma computerul) tot timpul nu avea cum sa le ia cnva fara sa il vad. Sper ca va placut poveste si sa stiti ca e reala.   :  


pus acum 13 ani
   
Kagome_Teutzza
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 5
Buna ma numesc Teodora si am 12 ani.Nu mi sau intamplat prea multe lucruri bizare..Sa va scriu totusi povesti auzite sau inventate de mine si o chestie care mi sa intamplat sa imi spuneti apoi parerea voastra despre ce am scris.   
Deci:
        1.Pe asta am citito pe net:
           Era un tanar care se indrepta cu masina spre casa.La un momentdat vede pe marginea drumului o batranica si un batranel simpatici.S-a oprit in dreptul lor si ia intrebat daca vor sa mearga undeva.Batraneii au spus ca ar vrea sa ii duca acasa intr-un anumit sat.Baiatul ia luat deoarece trecea prin satul respectiv in drumul saw spre casa.Ajunsi cu totii la casa batraneilor acestia lau invitat pe tanarul amabil la o cafea.Baiatul a acceptat.        Dupa ce a baut cafeaua tanarul a vrut sa pleke.Cand a ajuns la masina a sesizat ca isi uitase cheile in casa batranilor.Sa dus repede la usa dar aceasta era incuiata.A inceput sa bata cu pumnii in usa dar nu a raspuns nimeni.Un localnic a auzit taraboiul si a iesit sa vada ce sa intamplat.Tanarul ia spus cele intamplate iar  omul ia spus ca in casa aceea nu era nimeni deoarece proprietarii casei adica cei doi batranei simpatici murisera akum cativa ani.Tanarul la rugat uimit sa il ajute sa sparga usa ca sa ii arate ca nu e nebun.Omul la ajutat.     Au spart usa si au intrat in casa.Intradevar la masa unde statusera batraneii si tanarul erau cheile acestuia si cele trei cesti de cafea:in cele doua ale batranilor se vedea zatul mucegait iar din cea din care bause tanarul inca ieseau aburi.  
   
           2.Asta este reala.Eram pe la cea mai buna prietena a mea, Anne.Cred ca era 12 sau mai mult noaptea.Tocmai vazuseram pe computerul ei un film horror "Boogeyman 1" si ne pregateam de culcare.Numai ca pe perete se tot vedea o umbra care lua forma unei batrane care parea a citi.Cel putin asa mi sa parut mie.Am aprins repede becul si apoi nea venit ideea sa stingem din nou becul    si sa miscam diverse lucruri din camera deoarece credeam ca umbra provenea de la vreun lucru din camera si daca, cumva umbra era de la respectivul obiect sar fi miscat odata cu respectivul obiect.A inceput Anne sa miste scaunul monitorul televizorul si alte obiecte dar umbra era intacta.Neam aperiat tare dar pana la urma am adormit...   A fost o experienta stranie si nea cam speriat. 
 
       3.Ce o sa va spun akum i se intampla Annei des si chiar si mie mi sa intamplat odata.Eram cu Anne si ne plimbam.Trebuia sa ne intoarcem akasa la timp ca sa putem pleka la Colindeti impreuna cu tati si cu Luca, fratemeo(ordinele lui mami) . Statusem cam mult si ne pregateam sa ne intoarcem.Si iam zis eu Annei in gluma "Presimt ca in cateva minute ma suna mami' Si vorbesc serios am spus in gluma acea fraza.In cateva secunde ma suna mami.A fost ff ciudat si am zis gluma fraza aia si chiar sa intamplat cum am zis.Si Annei i sa intamplat de multe ori.Odata a zis ca poate o vedem pe dna diriginta prin oras si chiar asa a fost.Odata a zis ca poate ne asteapta Lary(un baiat cu care ne ciondanim noi cateodata) sa ne bata cu zapada(mentionez ca asta sa intamplat iarna).
Akum o saptamana eram la ora de sport si a zis Anne: "Presimt ca nu pik cu tine in echipa la hambal si pic si cu Ghinea." Ghinea Tudor este un bou de la noi din clasa.Exact asa cum a zis ea sa si intamplat.Mi se pare ff ciudat.Cateodata ne vine sa credem ca avem un al saselea simt.  Sper sa ma credeti.

         Cam atat.Nu uitati sa imi spuneti parerea voastra despre ce am scris mai sus.
                       


pus acum 13 ani
   
Kagome_Teutzza
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 5
Uitati-va bine in jur.Poate descoperiti amanunte importante despre ceea ce credeti ca nu exista.

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal uitati-va bine jur.poate amanunte importante despre

26.9KB


pus acum 13 ani
   
Kagome_Teutzza
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 5
Nu totul este ce pare a fi.Uitati-va la imaginea de mai sus cu atentie.

pus acum 13 ani
   
Kagome_Teutzza
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 5
[url]

pus acum 13 ani
   
adi
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1
Sunt tot eu Adrian doar ca mi-am schimbat numele pentru ca sunt pe laptop si calculatorul nu mai merge .Aaa si insfarsit sunteti si voi pe aici si scuzati dar imi schimb si poza.

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal sunt tot adrian doar mi-am schimbat numele pentru sunt

18.5KB


pus acum 13 ani
   
Mick Frumusick003
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 2
bn......acum sunt foarte serioasa!asta mi sa intamplat 100%la 100 reala!jur!deci....eram prin iunie sau ceva de genu".in fine,eta vreo 3-4 ora ca nu m-am uitat,am auzito vioara(pot spune ca niciun vecin nu avea vioara)    bn si am simtit un aier in ceafa mea....dupa care un zgomot ca si cum sa omorat cineva! dupa care si sa auzit o fasaiala ciudata.....si spun ca sunt in camera mea                mie frica inca....stiti de ce?aici..unde e patul meu(normal ca ameu nu e a aceei persoane,am patul de 4 ani),si in locul patului a femeii a murit ea si se spune ca e fantoma bun,dar e prea voioasa!     eu simt cum imi mangaie usor capul si parul. seara si doarme cu mn!a murit femeia la 31 de ani.serios acum                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               sper ca va placut si ca vi sa  parut spooky!                                    

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal sunt foarte intamplat 100%la 100 prin iunie sau ceva

36.1KB


pus acum 13 ani
   
Mick Frumusick003
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 2
sunt fetita aia

pus acum 13 ani
   
CarmenSwami
B@by-f@n

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1

Adrian a scris:

uitati o poveste a mea de pe citatepedia pe care eu am scris-o:

uitati ce mi sa intamplat sambata asta:


-Unde e Alexandra?il intrebasem eu pe Mihai
-A omorat-o o FANTOMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-Dar Marius unde e?ma intrebat Mihai
-l-a omorat tot o FANTOMA!!!!!!!!!!!!!!!!!
-Si Alex?am intrebat eu
-Tot la fel.
Deodata aceea fantoma l-a omorat pe Mihai!!!!
Dar din fericire am gasit o iesire(asa credeam noi)dar ce sa vezi: o camera in care pe pereti scria numele tuturor victimelor fantomelor din aceea casa si cadavrele lor erau si numele prietenilor nostri.Si deodata un batran cu o coasa in mana l-a omorat si pe Stefan.dar eu am gasit usa si am iesit dar acel batran m-a zgariat cu coasa.Dar am ajuns cu bine acasa.A doua zi tata a cumparat un ziar si eu m-ai curios m-am uitat sa vad ce scrie si asa scria pe prima pagina:”Fantoma de langa Biblioteca Nationala loveste din nou:5 copii morti un singur supravietuitor.”

va jur ca totul 100% adevarat

     

Da tu ai citit ce ai scris???Imi plac pov astea da a ta e rupta din filme...bai tata'...nu esti Batman!

Scrie-ti va rog pov ADEVARATE!!!Daca nu aveti nu mai ocupati spatiul pe aici cu aberatii...    

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal adrian poveste mea care intamplat sambata asta:-unde

18.3KB


pus acum 13 ani
   
sintii
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 5
apoi is faine povestile)

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal apoi faine povestile)

45.2KB


pus acum 12 ani
   
sintii
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 5
buna sunt sinti si va zic o poveste reala de la fratesau lui victima moarta>>....saracu copil.. a fost odata o zi  intunecoasa in 23 aprilie apoi nuu mai stiu exact  si  a fost o familie  cu un copil un baiat mama cu tata lau dus pe copil la culcare era 21.00 la culcare!!   copilul sa culcat de abia a putut adormi  ptc el se tot uita la dulapul din camera lui Cand copilul inchidea ochiul dulce dulapul sa deschis...copilulisi deschidea ochisori si vedea ca dulapul sa deschis pe jumatate iara isi inchide ochisorii si iara se deschide  dulapul coplul se trezi si merge la dulap deschide usa de la dulap usurel...si ce sa intamplat     in dulap era un om cred eo ca ii vampir sau cv de genu si il lua in dulap si ii sugea sangele si pleca cu copilu:..Mama cu Tata   se duceau iin camera copilului si vedeao ca in patt nui baiatu  si vedeao dulapul deschis si cu pete de sange    SaRacUl cOpIl         

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal buna sunt sinti zic poveste reala fratesau lui victima

59.7KB


pus acum 12 ani
   
sintii
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 5
in 2010 UN COpil a mers intr`o tabara cu niste colegi deal ei.Pe fata o chema Belinda.. ea merge la autobus   acolo astepta 5 min sau 10min vn autobuzu ea plecase cu prieteni in autobuz au fost niste fete rele Larysa, Karyna,Melisa Ajungand in tabara..........
deja cele 3 fete au incepu sa se joace adv provokare si procente..au invartit sticla si sticla a aleso pe Belinda Fetele:Belinda..ce alegi.?? fatA:pROvokare....Fetele:   langa tabara este un cimitir . o obliga pe fata sa mearga acolo si pana la capat. Fata accepta cu greu   ea merge jumate drum si acolo  se prinde o creanga de bluza ei si o trage fata murise ...    C e parere aveti despre
povestea mea apoi acolo  o fo varumeu si nush daca zice adevaru  dar daca minte va mint si eo:*:*:*

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal 2010 copil mers intr`o tabara niste colegi deal ei.pe

59.7KB


pus acum 12 ani
   
sintii
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 5
Doi Iubiti  FaC Dragoste intr`o casa...   mai bn zis inr`un castel bantuit stiti ce inseamna dragoste?? nah bn banuiesc ca stiti.......acolo cei doi aud cv zgomote in pot...?Baiatu se imbraca repde si  ia hainele si fuga in pod acolo un animal mare ca si un varcolak mare cu amestecatura de pisika si lup  la luat pe Baiat si la inghitit fara nici o muscatura fata astepta astepta ea se odihneste in pat pana vine .......nu vine   fata aspeta dintr`o data aude un zgomot fata zicea   -Iubii nu ma speria stiu ca uh esti....nui iubi   creatura se urca in pat la fata si o  viola il tinea prizioner pe fata... fata tipand  de frica pe masa langa pat avea un cutit ea  lua cutitul si baga in creatura fata fugea de la castel acasa..... si cand fugea..Fata se trezi din somn si  ea sa prins ca a fost un vis

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal doi fac dragoste intr`o casa...   mai zis inr`un

25.7KB


pus acum 12 ani
   
sintii
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 5
sall sunt sintii si nush intr`o zi mi sa intamplat sal vad pe bunicul meu cel mor (dumnezeu sal ierte) in camera mea si jur ca nu era un vis  si imi voerbea imi era frica dar de mai mu,te ori mi se parea cal vad sau il va si nush desi stiu ca nu visezs ca se pare real si vb cu el si pe strabunicamea o vad si nu ma  mai speriu ca nu am dc sa ma speriu acum vb cu ei si cateodata stiu ce se va intampla in viitor cn imi zice ce sa fac sa scap urasc asta     

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal sall sunt sintii nush intr`o intamplat sal vad bunicul

24.2KB


pus acum 12 ani
   
eddy
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1
am vut si eu cateva intamplari ciudate de exemplu:....eram la casa..l innmormantrea matusi mele...ca tot omul sai prind si eu 1 lumanare la cap..dintro dta parka am adormit si mi sa aratat cv...a deschis ochii si sa ridicat e jumatate din sicriu spunandumi sa nui aprind acea lumanare si miam revenit..in fine nu am mai spus la nimeni pt ca nu ma credea nimeni

pus acum 12 ani
   
alexwzza_crazyy
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 2
am sa va povestsc si eu ceva.... se zike ka oamenii nascusti sambata  vad mortii... dak o sa cautati data mea de nastere eu sunt nascuta sambata adik pe 09.11.1996... eu pot sa zik k nu am vazut foarte multe lucruri stranii...dar am vazut cateva... in vara anului 2010 eram ku toata gasca de prietenii pe strada si am ajuns in fatza unei portzi unde sta o femeie nebuna.... Ea este la sanatoriu de 3 ani si casa e parasita...are portzi de lemn...si la un momendat sau deschis portzile...sau inchis...si tot asa...de akolo pana la casa mea sunt cam 300 m cred ka eram 20 de persoane...ji i`am facut in cateva secunde X_x 100% real

pus acum 12 ani
   
jokerx2
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1
ak47

Modificat de jokerx2 (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
Angelaalexa
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1
Mi s-au intamplat anumite lucruri...deci acum 10 luni mi-a murit un amic la care tineam la el....a murit intr-un accident de masina....in fine....sa incepem...prima oara eram cu prietenul intr-o seara la mine...si ne uitam la tv..eu stateam pe un scaun....el in pat...si m-ai aveam un scaun in stanga mea la vreo 10 cm...si a venit spre mine scaunul asa brusc....so....eram a doua zi singura..prietenul s-a dus la munca mama la fel...eram doar eu cu cainele....ma jucam pe calc..si deodata patul s-a miscat in fatza .....mai e o faza era mama in camera la ea se uita la tv..si cainele era la picioarele ei..si a inceput sa tremure (Maya o cheama pe catzeaua mea)..mama nu stia ce sa ii faca...Maya tremura si era paralizata de frica ..se uita numai in sus...in fine..au trecut 10 luni de la moartea amicului meu...so au inceput alte chestii...cum ar fi...faceam baie cu prietenul meu....si m-am intors cu spatele la el..si deodata apar 3 litere mari "HAI" ne-am speriat putin..am trecut peste..am iesit din baie si prietenul a baut din pahar putin suc..pe urma mi l-a dat mie si cand m-am uitat in pahar era o albeatza gen o vascozitate alba si urata....eu inca ii mai simt lipsa amicului...mai e o faza urata...asta a fost acum 6 ani de zile sau 7...numai stiu exact...zugraveam in casa....si prietenul mamei mele s-a operat de apendicita....si noi am inceput zugraveala...pe perete au aparut 666 plus numele costel..ca asa il chema pe prietenul mamei mele...am incercat sa dam cu vopsea tot nu iesea..a iesit pana la urma....costel a iesit din spital..si eu cu mama am plecat pana la matusa...dupa o juma de ora ne suna costel ca i s-a rupt operatia si ca e sange peste tot..ne-am speriat...oricum si-a revenit si e totul ok...Sper sa ma ajutati sa stiu ce ar putea insemna lucrurile acestea

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal s-au intamplat anumite acum luni mi-a murit amic care

42.8KB


pus acum 12 ani
   
Tania8022
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 0
Va spun si eu una :eu stau la bloc am un vecin mi se face pielea de gaina cand vorbesc cu el se holbeaza la toata lumea      odata cand parinti mei lucrau in spatele blocului la gradinuta cu struguri ma-u trimis sa aduc fierastraul mam dus am luat fierastraul ieram la usa lui ca sa imi leg siretul fara ca usa sa se deschida l-am vazut holbanduse la mine    eu lam salutat cum putem adica eram inspaimantata el a inclinat capul spre stanga apoi dreapta era ceva ciudat el nupoate sa mearga fara carje mam tras si am inceput sa merg am ajuns la tata iam dat fierastraul si dupa o ora se taie la deget tatal meu ma trimite dupa un servetel am ajuns iaras la vecin nu sa clintit il sal. merg inca doua trepte in sus nu se aude nimic se simtea ca si cum nu mai respira ma-m intors si el disparuse usa nu se aude ma duc acasa iau un sevetel un caine vine si malinge il magai si vine dupa mine il conduc pana afara ii da lui tata servetelele tata se uita la niste crini rosi ca sangeleun pui de albina iese din el dar  e rosu ne intoarcem acasa si mama pune de cinaaud un latrat descid usa era catelul ii un os si pleaca         a da aproape am uitat vecinul meu e batran si are o pupila intoarsa la spate iiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaac scarbos

pus acum 12 ani
   
spydy8
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1
Ce ziceti de o poveste...esti foarte adevarata la fel de adevarata ca mine...mi s-a intamplat chiar mie...nu am avut curajul sau intentia sa povestesc vreodata la nimeni...dar voua vo zik...SA INCEPEM:                          Era vacanta de vara acum 2 ani...aveam cam  13-14 ani...si intr-o seara m-am decis ca am stat destul la bunicii mei la tara deci sa vin acasa...am ajuns acasa si eram prea obosita sa mai desfac bagajele si le-am pus laga dulap sa le despachetez maine dimineata...si m-am culcat ... se face ora 00:00 si am auzit un zgomot ciudat, credeam ca face zgomot hamsterul meu(aveam un mascul de hamster,dar acum a murit)...dar ce sa vezi  nu hamsterul meu facea zgomot...m-am uitat in jur(in camera)... dar nu am vazut nimik...asa ca m-am culcat la lok...5 minute mai tarziu...din nou zgomote ...nu stiam ce se intampla  m-am uitat din nou prin camera...m-am dat jos din pat si am aprins lumina sa ma uit mai bine...dar nu am vazut nimik...OK! am stins lumina,iar cand m-am intors am vazut 2 copii...o fetita si un baietel aproximativ de 6 ani...care se jucau cu toarta de la sacosa mea... m-am speriat va dati seama...dar nu am tipat si nici nu am fugit...fara sa stiu ce fac,i-am intrebat pe copii...: Ce faceti acolo? ....s-au intors spre mine s-au uitat la mine urat si dupa acea au disparut...m-am speriat si am crezut ca era un vis...nu m-am dus in pat...dimineata a venit mama la mine in camera sa vada ce fac...si m-a gasit intinsa pe jos...si ea zice ca dormeam...m-am trezit si am crezut ca am picat din pat...si ca tot ce s-a intamplat a fost un vis...   dar nu a fost asa...s-a facut ora 14:46 si m-am hotarat sa despachetez bagajele...si chiar langa sacosa am gasit o prinzatoare de par roz cu cateva fire de par pe ea de culoare blond...atunci mi-am dat seama ca ce s-a intamplat aseara nu a fost un vis si ca acei doi copii chiar au fost la mine in camera aseara ....PS: Eu sunt cu parul negru spre maro....va pup dulce...daca mai mi se intampla ceva...va mai povestesc...adio... sper ca va place povestea mea...si ca o sa o citeasca tot mai multi ....pt ca poate nu.dar poate da spiritele si fenomenele paranormale exista...e greu de crezut...dar asa e....PA!!!       

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal ziceti foarte adevarata fel adevarata mine...mi s-a

51.4KB


pus acum 12 ani
   
Pagini:  1 2 3 4 ... 5  

Mergi la