PuNk @Nd r0ck
cool punk and rock forum...
Lista Forumurilor Pe Tematici
PuNk @Nd r0ck | Inregistrare | Login

POZE PUNK @ND R0CK

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Gaby3197 la Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Iasi
cauta Barbat
24 - 40 ani
PuNk @Nd r0ck / Orice / Povesti de groaza, intamplari ciudate & paranormal Moderat de *D3yu*K!$$*Punk*@ng3l*, Dianna, byank
Autor
Mesaj Pagini:  1 2 3 4 5
alexwzza_crazyy
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 2
eo.... am o mika sau o mare problema.. nu stiu km sa ii zik...

dak va uitzti mai sus am zis k sunt nascuta smbata.. in fine...
am diskutat k o doamna psiholog care a iesit la pensie pe caz de boala etk.. si mi`a zis k e sigura k sunt medium....
akm 3 zile am fost k niste prieteni la ei la poarta .. ei stau vis`a`vis de o moara parasita... si mie sincer mie frik de lokul ala pt ka smt lucruri ciudate dak ating gardul sau altceva de akolo... simt prezentze ciudate... le`am spus prietenilor mei.. si au rad ..iar dupa nu am mai pomenit de asta k mi`a fost rusine... akm 3 zile am pus o patura langa gardul morii sa jukam kartzii... totul bine si frumos...:
    Fara sa imi dau seama am stat eo langa gard.. si am atins gardul..mi sau inchis ochii si am inceput sa ma ia fiori si am vazut k era negura si k afara statea sa ploua si iesau oameni de la moara.. tzin sa specifik k prietenii mei vorbeau si eu nu ii auzeam.. in fine.. si am vazut o fetitva micutza firava... imbrakata intr`o rochitzza si nu parea k ar avea sa aiba vro legatura k peisajul sau k keva de akolo... si k a venit un om si a luat`o de akolo... in momentul akela am simtzii keva transmis de fetitza se uita fix la mn.. si simtzeam k ii ea foarte frika de omul ala... si imedat dupa am vazut un mormant ... in fine..
   prietenii mei mi`au zs k m`au strigat si nu am raspuns si k ma albisem la fatza k knd unul dn ei m`a atins m`a trezit imediat...
  Am insintat sa mergem la biserik sa ma rog... de unde eu vruiam sa vad mormantul ala... am ajuns la instentzele mele akolo... si la intrare in curtea bisericii e un garduletz mik kare aaposteste  mormintele eroilor sin kateva morminte ale oamenilor importantzi knd am pus mana pe gard am vazut iara un mormant... am vazut si in akea curte mormantul j am intrat k o fata... pe mormant scria Dobrescu Ionela nascuta pe 15.01.1902 decedata in 17.10.1909 pe mormant era o chestie verge.. si in poza fata era identika k keea ke vazusem eo ... putetzi s acredetzi sau nu.. kn vra sa vb k mn are id aiki simpla_dar_complikatha
   
        


pus acum 12 ani
   
justmeandyou
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 2
buna sa va povestesc si eu o intamplare din care am scapat cu viata miraculos, sunt in londra de 4 ani , vin intr-o seara de la munca obosita , ies de la metrou si intru pe strada mea , deodata aud un zgomot de scuter puternic ,un tampit teribilist gonea cu scuterul pe trotuar, se indrepta spre mine, parca nu ma vedea, parca avea intentia de a ma ucide, vreau sa ma dau la o parte da nu pot, ceva ma tinea pe loc, inchid ochii, aud un zgomot puternic si vad scuterul la un metru de mine faramat si tipul mort plin de sange, am cazut jos , mam trezit la spital , ma intreaba prietenii de ce am cazut , leam spus ce am vazut , dar ei miau spus ca nu era nimic in locul unde cineva ma gasit lesinata, nu murise nimeni in accident de scuter, la un an dupa , in acelasi loc , un tanar de 16 ani care mergea cu scuterul pe strada mea intra in zidul unei case si moare pe loc....inainte cu 10 minute de accident apucasem sa intru in casa mea ...

pus acum 12 ani
   
justmeandyou
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 2
ati simtit vreodata ca sunteti urmarit? ca mai este cineva langa voi care va priveste dar nu vedeti nimic desi simtiti prezenta foarte tare? sper sa nu fiu singura..

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal ati simtit vreodata sunteti urmarit? mai este cineva

21.2KB


pus acum 12 ani
   
LadyDarkEvil
TrU3-F@n

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 175
masa de la mine din camera se misca singura...e un caz de portlergeist

_______________________________________
You laught at me because I'm different,I laught at you because you're all the same.

pus acum 12 ani
   
mariusfeno
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1
am un singur sfat pt tine:
excrocizeazo    


pus acum 12 ani
   
EVILinsideDARK
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 2
ai putea sa iti purifici casa si eu am avut o problema cu miscatul lucrurilor prin casa

pus acum 12 ani
   
EVILinsideDARK
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 2

LadyDarkEvil a scris:

Trebuie sa te obișnuiesti.Dacă ești medium te simți mereu ciudat și vezi lucruri,dar,dacă ești doar pe jumătate atunci întâmplările sunt mai rare.




adica poti deveni medium chiar daca nu esti


pus acum 12 ani
   
narerost
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1
Sal , m-am decis sa va povestesc celor pasionati de "paranormal" cateva povesti pe care le-am auzit de la bunica mea.
Inainte de toate vreau sa va spun ca nu cred in paranormal sau chestii de genul , dar imi place tot ce e legat de horror.(aproape).

1. Imi povestea bunica mea care locuieste la tara (din totdeauna) cum pe vremea comunistilor (anii 50`-60` cred) avea scoala la o distanta de 10-15 km de casa si trebuiau sa mearga pe jos neexistand mijloc de transport si elevii se strangeau pe la ora 03:30  si ii strigau pe toti ceilalti sa vina la scoala. Bunica mea insa intr-o zi a trebuit sa plece mai tarziu si impreuna cu o colega au pornit la drum. Datorita faptului ca puteau intarzia la ore au hotarat sa ocoleasca pe o poteca care trecea pe langa o biserica. Ajunse in dreptul bisericii cele doua copile de atunci au observat pe gardul bisericii o umbra in forma de femeie. Bunica mea (copila de atunci) s-a speriat si a vrut sa tipe dar colega ei i-a pus mana l-a gura si a pus-o sa mearga mai departe. Cand a ajuns la scoala sora colegei i-a spus ca aceea era "fantoma bisericii" care protejeaza biserica , ca fiecare biserica are o astfel de "fantoma" in cupola (cred) si ca daca ar fii vorbit vreuna fantoma le "pocea" (adica le mutila sau ceva de genu`. The end.

2. La fel mi-a povestit intr-o seara cand eram la tara bunica despre un vecin care murise de ceva timp. Lumea il striga pe vecin "Mitica".
Intr-o noapte Mitica trebuia sa vina din satul vecin in satul nostru (erau cam 5-10 km diferenta intre cele 2 sate) si acesta ajunge in jurul unei punti (pod mic din lemn suspendat) care trecea peste paraul Oltetz . Acesta dupa ce trece paraul aude ca este strigat de cineva "Miticaaaaa!!" (da-i pe gsp ) glumesc) .
Se uita atent nu vede nimic , este strigat din nou se uita , nimic nu raspunde si continua drumul. Dintr-o data apare un curcan care incepe intra in el(era diavolul) si incearca sa il impiedice , acesta fiind de la tara si fiind obisnuit cu  povesti de genu` continua
drumul cu curcanul pe urmele sale.  In cele din urma ajunge acasa se pune in pat  speriat si patul si casa se cutremura. insa dintr-o data se pare ca incepe sa cante cocosul (era ora 05:00) , despre care se spune ca atunci cand e diavolul in apropiere prin cantecul sau diavolul se sperie si fuge.Si asta a fost povestea "Mitica vs curcanul".

Va repet din nou nu cred in asa ceva , doar ca acum multi ani cand mi le povestea bunica mea si eu aveam 10 ani m-au speriat.

Sper sa nu scriu doar pentru mine , sper ca se mai uita careva la acest topic , daca v-au placut astept reply , mai stiu cateva povesti de la bunica.

Modificat de narerost (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
dragos
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 7
Vara trecuta ma plimbam prin parc si am vazut o fata...Era imbracat in negru cu pantaluni rupti aproape complet cu fata alba si cu ochii albastri.Auzisem zvonuri ciudate desprea o fata cam ca ea dar nu credeam ca e ea.So mam dus la ea sa o cunosc mai bn si spun eu:"Salut cum te cheama"(mai mult nam putut)ea cu parul pe fata imi raspunde:"Lasama in pace nu vrei sa vb cu mn".Apoi a fugit...A doua zi am vazuto iar dar parea deprimata mam dus din nou la ea dar sia intors capul in semn de"pleaca".Eu nu am vrut si iam pus mina pe umar dar ea mia dat jos mina,avea o mina rece ca gheata si mam dat inapoi dar de odata mi sa parut ca se intoarce si am vazut cum fata i sa aschimbat inntr-un fel de demon cu ochii rosi si fata zbircita si cu colti care sa inpins in mn.Cind mam uitat mai bn nu era nimeni in jurul meu.Vintul a incepu sa bata tare si cerul sa intunecat.Felinarul de linga mine pilpaia.Dar dupa doua sec ma trezesc ca dintrun vis si totul e OK.Am vazuto pe fata la vre-o 25-30 de metri de mine.Eu cind am vrut sa ma duc la ea parca un fior ma cuprins si parca m-am blocat.Fata dintr-o data a disparut si eu ca prin minune ma puteam misca.Acum ma macina un gind oare era adv ce am vazut sau a fost o iluzie?In fine au trecut o saptamina si nu am mai vazuto dar in a 8 zi am avut un fel de viziune cu ea la cimitir linga o piatra de mormint pe care scria numele:Tifany.Ciudat nu am auzit de acest nume niciodata si cunosteam pe tota lume din cartier.Sa nu ne abatem deci in continuare mia sunat telefonul si ma trezit din visare.Era un prieten vroia sa mergem sa bem un suc.Eu ii zic ce am visat dar el imi zice ca am luat cimpii in fine.Ma imbrac eu ma duc la baie si cind ma uit in oglinda o vad pe fata care spune:Esti blestemat...pt ca ai vrut sa ma cunosti acum imi vei cunoase adevarata fata".Eu ma speri si cum eram cu un var trintesc usa repede si ii zic ce am vazut.El imi zice ca sunt nebun....Coborim noi frumos din bloc si mergem la restaurant.Bem un suc mincam o pizza si apoi mergem acasa.De aceasta data fara varul meu.Eu ca sa ajung mai repede acasa ca ma sunat mama ca sa ajung mai repede o iau pe o scurtatura care duce pe linga un cimitir.Ca sa vezi si sa nu crezi primesc un telefon cu un nr necunoscu si raspund:Alo" iar o voce imi spune :Salut sunt fata din parc adica Tifany vrei sa eisim la un suc?"Eu zic da la ce ora? ea zice:Acum ar fi bine u ce zici? eu zic:"Ok...unde?Ea zice:"la localul din fata ta.Eu mirat dar totusi cu o oarecare frica intreb;Dar de unde stii unde sunt"si ea rizind in hohote dar cu un ris malefic imi raspunde:Pai sunt linga tine prostutule " eu intorc capul si o vad linga piatra de mormin cu o fantoma deaspurta care ridea deasupra ei si o tinea in sfori ca pe-o marioneta.Eu speriat incep sa tip dar deodata ma vad din nou la masa cu prieteni.Si o vad pe fata cum trece strada si o loveste o masina si moare pe loc dar dupa citeva sec era linga mine si mia spus:"Pa pa  ne mai vedem in alta viata" si se evapora.Poate mai traieste si acum dar in alt trup...
sper ca va plk daca da lasati comment daca nu atunci nu
sper ca va placut         



Modificat de dragos (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
3l3NN@
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 2
Am si eu una.E destul de reala.Am 11 ani si mama si tata au plecat la o nunta.Dormeam linistita.Totul bine si frumos pana s-a deschis deschis geamul brusc si sa auzit o femeie urland       in fine,am zic ca imi imaginez.dar imi picura ceva umed pe fata.cand am deschis ochii era ZuZu(pisica mea)decapitat!am vrut sa tip si sa fug dar ce rost avea?De parka ma credea cnv.Am inceput sa ma rog si mi-a aparut Dumnezeu in fata si a zis,,REZISTA!NIMENI NU VA INVINGE CREDINTA"apoi totul a revenit la normal si zuzu dormea langa mine                                 [/img]

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal una.e destul reala.am ani mama tata plecat bine frumos

9.7KB


pus acum 12 ani
   
3l3NN@
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 2

narerost a scris:

Sal , m-am decis sa va povestesc celor pasionati de "paranormal" cateva povesti pe care le-am auzit de la bunica mea.
Inainte de toate vreau sa va spun ca nu cred in paranormal sau chestii de genul , dar imi place tot ce e legat de horror.(aproape).

1. Imi povestea bunica mea care locuieste la tara (din totdeauna) cum pe vremea comunistilor (anii 50`-60` cred) avea scoala la o distanta de 10-15 km de casa si trebuiau sa mearga pe jos neexistand mijloc de transport si elevii se strangeau pe la ora 03:30  si ii strigau pe toti ceilalti sa vina la scoala. Bunica mea insa intr-o zi a trebuit sa plece mai tarziu si impreuna cu o colega au pornit la drum. Datorita faptului ca puteau intarzia la ore au hotarat sa ocoleasca pe o poteca care trecea pe langa o biserica. Ajunse in dreptul bisericii cele doua copile de atunci au observat pe gardul bisericii o umbra in forma de femeie. Bunica mea (copila de atunci) s-a speriat si a vrut sa tipe dar colega ei i-a pus mana l-a gura si a pus-o sa mearga mai departe. Cand a ajuns la scoala sora colegei i-a spus ca aceea era "fantoma bisericii" care protejeaza biserica , ca fiecare biserica are o astfel de "fantoma" in cupola (cred) si ca daca ar fii vorbit vreuna fantoma le "pocea" (adica le mutila sau ceva de genu`. The end.

2. La fel mi-a povestit intr-o seara cand eram la tara bunica despre un vecin care murise de ceva timp. Lumea il striga pe vecin "Mitica".
Intr-o noapte Mitica trebuia sa vina din satul vecin in satul nostru (erau cam 5-10 km diferenta intre cele 2 sate) si acesta ajunge in jurul unei punti (pod mic din lemn suspendat) care trecea peste paraul Oltetz . Acesta dupa ce trece paraul aude ca este strigat de cineva "Miticaaaaa!!" (da-i pe gsp ) glumesc) .
Se uita atent nu vede nimic , este strigat din nou se uita , nimic nu raspunde si continua drumul. Dintr-o data apare un curcan care incepe intra in el(era diavolul) si incearca sa il impiedice , acesta fiind de la tara si fiind obisnuit cu  povesti de genu` continua
drumul cu curcanul pe urmele sale.  In cele din urma ajunge acasa se pune in pat  speriat si patul si casa se cutremura. insa dintr-o data se pare ca incepe sa cante cocosul (era ora 05:00) , despre care se spune ca atunci cand e diavolul in apropiere prin cantecul sau diavolul se sperie si fuge.Si asta a fost povestea "Mitica vs curcanul".

Va repet din nou nu cred in asa ceva , doar ca acum multi ani cand mi le povestea bunica mea si eu aveam 10 ani m-au speriat.

Sper sa nu scriu doar pentru mine , sper ca se mai uita careva la acest topic , daca v-au placut astept reply , mai stiu cateva povesti de la bunica.

TAreeee
_______________________________________________________________________
NEVER SAY NEVERF TO GHOST

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal narerost scris:sal m-am decis povestesc celor

28.3KB


pus acum 12 ani
   
Ioa Na
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1
Doamne fereste Oameni buni, povestile astea sunt super tari   dar v`ati gandit si voi sa le scrieti calumea   adica nu inteleg mai nimic   aveti si voi putina mandrie si daca scrieti ceva, scrieti sa inteleaga toti nu doar voi care stiti povestile    

pus acum 12 ani
   
hanako
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 2
Tareeee!!

pus acum 12 ani
   
mafiot92
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1
sall am 11 ani si nu ma speriati deloc sa va spun si eu o poveste
adevart cred
era odata un pieten care a ramas singur acasa si parinti lui erau plecati
in strainatate, si ii daruisera un caite lup.In prima seara aude pic, pic, pic    .
A doua seara se aude pic pic mai puternit, iar a treia seara se aude pic pic
si baiatu se duce in holu bucatariei pic pic se duce in holu bai si ce credeti ca vede in dus????   cainele sau mort iel a treia seara il mangaie de diavol !!!!! buuuuuuuu!!!!   va placut sa imi spuneti :-*

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal sall ani speriati deloc spun poveste adevart cred era

72.5KB


pus acum 12 ani
   
Blacknight
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1
Salutari. Am 19 ani si am si eu o intamplare reala de povestit. Mi-a zis-o chiar tatal meu. La mine la tara traia o fata care era posedata de demon. Nu stiu de ce sau cum,dar ceva era atasat de ea,pentru ca o ajuta mai tot timpul. In fine,fiind la scoala chiar si in timpul zilei se tot auzeau batai in pereti si maraituri ciudate fara sa vina dintr-un anume loc,parea sa vina de peste tot. Bunica mea fiind o femeie foarte credincioasa a luat-o la ea acasa si a pus-o sa doarma in pat cu ea,si i-a dat si un rozariu. In timpul noptii s-au auzit foarte multe zgomote ciudate chiar mai tare decat de obicei. Pe la miezul noptii bunica mea a simtit ca o trage cineva brutal de par,s-a uitat sa vada cine e,dar nu era nimic acolo. Dimineata urmatoare s-a trezit si a observat ca rozariul care era la gatul fetei, nu mai avea margelute,si nici cruce,ramasese doar o sfoara,pe care erau puse acestea. Unchiul meu este preot,si venind tocmai de la biserica s-a adresat demonului "Daca esti mai puternic decat Dumnezeu,bate o data in masa,iar daca nu,bate de 2 ori." Si s-au auzit 2 batai in masa. Saptamana trecuta am venit si eu de la tara si am cunoscut-o pe fata,femeie in toata puterea cuvantului acum,si are aceleasi intamplari.

pus acum 12 ani
   
razvandvl
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1
In ce localitate?

pus acum 12 ani
   
Catalina69
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1
Frca te face sa vezi ce nu exista

_______________________________________
Si ce si daca

pus acum 12 ani
   
marutza
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 2
sa va spun si eu o kestye!! eram la skoala si la noi,alaturi de skoala noastra mai este una veche tare.scircula zvonuri cum ca ar fi bantuita si credeti sau nu (dupa parerea mea)chiar este dc? pt k eram in pauza si eu si cu cativa copii esisem afara sa luam aer k se incalzise super tare in clasa ei shi cum ne plimbam noi pe langa skoala numa ce auzim pa cimeva alergand  !!!ne-am apopiat si totul parea normal asha k am ignorat totu' plus ca era o skoala veke si se putea intampla orice.dar chiar atunci sa auzit ceva ca ''cooopiiiii pleeeecaaaatiiiii dak nuuu vreeeeetziii saaaaaa raaaaaamaaaaaneeeeetziiiiii aiiiiiciiiiii peeeee veeeeeciiiiiii cuuuuu miiiiineeeeee aaaaaaaahahahahahahahahahaha!!!!!! si atunci am plekat si nu ne-am mai apropiat niciodata de skoala aia!!!!   credeti sau nu eu am trait-o pe pielea mea

pus acum 12 ani
   
marutza
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 2
ia sa va spun ceva:eu m-am mutat in canada si sunt aici de 1-2 luni dar cand eram in romania in casa simteam mereu ca cineva ma priveste la cativa cm de mine cu furie.Ori cum mi sa intamplat tot felu' de chestii ciudate cum ar fi cineva imi strga numele k:-Maaaaaraaaaaa!!!! si daca nu raspundeam tipa la mine si intr-o seara am indrazint sa ii raspund ca sa ma lase in pace dar el a spus vino cu mine sunt diavolul si decand sunt in canada nu mai am nicio problema in orce caz sweet reams!!!! 

pus acum 12 ani
   
horiaujoc
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 5
sa va spun o poveste fictiva si putin reala asa : eu ma numesc horia am 13 ani si am fost cu prietenul meu andrei in cimitir(noi obisnuiam sa citim la romana istorie pe acola etc) si intr-o zi am auzit tipetele unei fete de vreo 30 si ceva de ani am mers sa vedem si am vazut 3 picioare de capra si 2 de om ne-am speriat am ajuns acasa dar in pat am gasit 3 capete 2 de capre si 1 de om ne-am speriat si mai tare am mers la preot el ne-a zis sa face un descantec nu mai stiu care trebuia facut in fata oglinzil ( in fine) l-am facut dar a aparut in oglinda un om cu 1 picior de capra si 1 de om dar creatura nu avea cap ne-am speriat atunci am deschis ochii si m-am trezit in biserica adormisem la o rugaciune langa rudele mele pe scaun              

pus acum 12 ani
   
horiaujoc
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 5
oricum eu nu pun povesti de pe spectru realitatii eu le inventez sau le combin sau le modific dupa intamplari de-ale mele deci eu sunt original sunt nou pe site multe multe comenturi                

pus acum 12 ani
   
horiaujoc
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 5
rmatorea poveste..mi-a zis-o bunica mea cand eram mica...
se facea ca intr-un sat traia o familie nu prea instarita..
la un moment dat barbatul familiei..moare..si lasa in urma o sotie si 2 copilasi mai mici
dar ceva se intampla..in fiecare seara..barbatul se intorcea..de NU STIU unde..si aducea familiei de mancare..
intr-o zi o vecina intreaba pe unul dintre copii ce face mama lor. si acesta ii zice k vbeste cu tatal lor..la care vecina ramane
"mascA" ca normal...el murise..nu avea cum
a2a zi,aceasta vecina se duce la ea acasa si ii spune :k uite ce mi-a zis copilu tau..iar ii afirma..spunandu-i k e adevarat
si ca barbatul ei s-a intors din morti si vine in fiecare seara dupa apus si le aduce mancare ,si i-a mai spus k de fiecvare data
barbatul ii spune sa stinga lumina..vecina i-a spus k asta nu e un lucru bun..el a murit ,,chiar dk va ajuta cu mancarea..
si i-a spus sa numai stinga lumina data viitoare..zis si facut..femeia refuza in urmatoarea seara sa stinga lumina..la care
picioarele sotului ei se transforma in picioare de capra..sau asemanatoare cu unui animal..si ii spune: bine dk asta iti doresti
si dispare..si nu a mai aparut niciodata ..
ma trec fiorii numai knd ma gandesc :>


pus acum 12 ani
   
horiaujoc
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 5
ceasta poveste este cat se poate de adevarata!
Deci...Era o seara de Aprilie, anul 2008, Vlad tocmai se mutase intr-o casa noua.Se gandise sa exploreze podul.Printre toate vechiturile deacolo, ceva i-a sarit in ochi, era o poza.O poza cu un copil care arata foarte ciudat. Fata copilului era galbuie plina de cicatrici si vanatai. Pe Vlad il fascina aceaasta poza atat de mult incat se hotara sa ia poza si sa o tina la el in camera.
In prima seara in care a dormit cu poza in camera, a avut un vis tare ciudat. In vis era vorba despre un copil, care semana foarte bine cu cel din poza.Copilul i se prezentase in vis ca fiind fostul locatar al casei pe nume Dan. Dan il avertiza pe Vlad sa nu intre niciodata in camera de la capatul holului.Dupa ce spuse acestea Dan ii dadu o cheie spunandui: Vlad!Aici este cheia de la camera interzisa.Ti-o dau tie s-o pazesti, dar sa nu intri niciodata in camera sau vei regreta.
Dimineata Vlad se trezi speriat dar era convins ca totul a fost doar un vis, pana in momentul in care simti ceva rece si tare in mana. Cand se uita vazu cheia din vis, atunci Vlad s-a speriat. Desi era speriat curiozitatea il impinse pana la usa din capatul holului.Parintii lui Vlad tocmai plecasera, dar Vlad era hotarat sa afle ce era dupa usa din capatul holului.Se opri in fata usii amintindusi avertismentele lui Dan. "Ai sa regreti daca intri". Desi la inceput ezita, in cele din urma Vlad baga cheia in broasca si rasuci de 3 ori.Incet Vlad a deschis usa...In fata sa erau 3 oameni. Doi adulti si un copil, Vlad il recunoscu pe copil ca fiind Dan, baiatul din fotografia gasita. Ceilalti doi oameni pareau a fi parintii lui Dan. Cei 3 pareau sa se certe rau de tot iar in nervi tatal lui Dan lua un cutit si taie pe Dan pe fata.Apoi mama lui Dan se lua la cearta cu tatal aestuia care fiind foarte nervos ii taie capul.Apoi dandusi seama ca Dan a vazut totul nu a avut incotro si l-a injunghiat pe Dan, apoi la cuprins frica de puscarie asa ca si-a luat propria viata. Dupa ce a asistat la aceasta scena Vlad se sperie foarte tare dar atunci cand incerca sa inchida usa camerei Cadavrul lui Dan veni spre el spunandui: Te-am avertizat sa nu intri in camera aceasta!Acum va trebui sa suporti consecintele!" Dan lua un cutit dar Vlad fu mai rapid si inchise repede usa.
Cand parintii lui Vlad venira acasa acesta le povesti cele intamplate dar parintii se uitara ciudat la el si ii spusera: Dar Vlad...Noi nu avem o camera in capatul holului.


pus acum 12 ani
   
horiaujoc
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 5
[/url][/url][/url][/url][img][img][img][img][img][img][img][img][img][/img][/img][/img]

pus acum 12 ani
   
razvan
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 3
deci.sunt nou pe acest site.in fine imi plac povestile de aici.Unele mi se par SUPER TARI,iar altele PENIBILE DAR CELE MAI MULTE INFRICOSATOARE      

pus acum 12 ani
   
razvan
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 3
deci.acum vreo......2 ani nush sigur eram la un prieten foarte bun.cum stateam noi sine jucam pe ps2 dintrodata ecranul televizorului se stinge.pe ecran se vedea o umbra de om pe fereastra,dar cand e uitam pe fereastra nu era nimic.    



deci vreau sa stiu cum vi se pare.POVESTE 100% REALA


pus acum 12 ani
   
razvan
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 3
nu esti singura.SI EU PATESC LA FEL

pus acum 12 ani
   
thewarmanyakuza
B@by-f@n

Din: Up In The Sky
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 7
as vrea sa va salut pe toti simt ca trebuie sa zic la cineva povestea mea  bun ....
eram in 2010 si era aprope de revelion debia venisem din italia cu parintii mei
si am aflat ca murise bunicul  tatal meu a inceput sa planga dar sa linistit..
am mers la matusa mea sa o linistim si pe ea si au inceput sa povesteasca ca bunicul
incepea sa vada lucruri nu intocmai bune....povestise ca vedea pe moarte ca vedea pe satana..
matusa me sa speriat cand a auzit asta si chemase un preot in casa la ei bunicul
dormea si cand a intrat preotul cand a calcat pragul bunicul sa ridicat si a inceput sa strige in gura mare
ARDE !!!! ARDE !!!!!! sau dus toti in camera lui si el dase ochii peste cap parintele
la dat cu aghiazma si la pus sa zica tatal nostru sia revenit...parintele a zis
ca este bantuit de un spirit rau si trebuie sa al aduca in fiecare zi la biserica asa si au facut
si lucruri rele nu se mai intamplau pana intro seara cica ar fi iesit afara la 12 noaptea pe scara...
al vazuse varul meu si nu sa speriat pentru ca bunicul mai iesiea din cand in cand afara
si sa culcat la loc ..se face 3 diminetza si sa auzit un strigat pe scara si au iesit toti
bunicul meu era jos la scara mort....matusa mea sa speriat...si..nu stia care putea fi cauza
care la facut sa moara..eu mam ingrozit cand am auzit astea si se facuse deja 11 :49 si am plecat
de la matusa mea si am plecat spre casa tot ma gandeam la ce povestise matusa mea
si cum mergeam noi pe strada la blokul de alaturi de noi se vede in scara ceva negru
si bunicul langa el parintii mei o luase in fata si eu am ramas inpietrit akolo si vedeam
cum al strange pe bunicul de gat si chestia aia avea o coasa in mana si era urias
si avea al tine pe bunicul in tepi radea si se uita la mine dupa am lasat frica de o parte si
am inceput sa ma enervez si am strigat lasal pe bunicu in pace cand sau intors
parintii mei sa vada de ce strig..nu era nimic in scara....stiam ca ma va mai astepta..
multe si o noapte lunga....am ajuns acasa la mine am mancat neam uitat la tv si neam pus sa ne culcam
eu miam pus alarma la telefon sa sune la 7 diminetza...bun am pus alarma si mam culcat
cand pe noapte ma trezeste telefonu deschid ochii vad cai noapte ma uit la telefon
si scria alarma la 3 noapte ce se intampla...cand de o data iar apare chestia aia cu bunicul in tepi
mam speriat nu puteam sa am misc si ma uitam numai in ochii lui si bunicul zicea ajutor ajutor
am inceput sa plang si aratarea aia vrea sa puna mana pe mine dar de o data un lucru
o lumina a aparut si am vazut ca retinea chestia aia sa nu puna mana pe mine
eu de frica lesin si ma trezesc la 7 si parintii mei se speriase pentur ca in camera la mine
era totu in dizordine si cateva picaturi de sange negru la geam..
am zis ca ceva este neinregula... am chemat un preot si iam povestit
ce am vazut in seara aia....el mia zis ca aratarea aia era diavolul care al avea sufletul bunicului
la el in regat...si mia mai zis ca lumina acea alba era ingerul meu  si ca el ma apara
de toate cele rele  pentur un moment mam simtit bine dar dupa miam amintit de bunicul
sa stai o eternitate si sa arzi  iam zis la preot ce putem sa facem
el nea explicat ca putem sa mergem la cimitir sa dezgropam cadavrul si sa
punem o icoana cu domnul nostru ISUS HRISTOS pe pieptul lui si asa am facut am mers cu
familia si cu niste oamnei sa dezgroape akolo am mers prin cimitir ajungem aprope de mormantu
bunicului si apare satana iar.. era in forma de copil si se juca pe mormantu bunicului
cu sange... :> am luat kuraj in noi si ne apropiem si a inceput sa rada si sa zica
voi oameni sunteti niste vermi nu aveti ce sami faceti..  eu mam infuriat si am inceput
sa zic o rugaciune si au ziso toti in cor..si a inceput sa dispara dar a zis razand ca se va intoarce
noi am profitat de timp si am inceput sa dezgropam am ajuns la cavou am scos cavou
si al deschidem bunicul era cu urme la gat si pe maini am pus icoana pe pieptul lui
si a inceput sa dispara urmele de pe gat
si dintro data apare bunicul si nea zis MULTUMESC PENTRU CA MATI AJUTAT
SA NU MAI CHINUI CA SI ASA AM CHINUIT PE VIATZA SA CHINUI SI PE MOARTE ESTE URAT
SI A INCEPUT SA RADA SI A DISPARUT noi am inceput sa plangem dar tot o data
eram fericit ca iam salvat sufletu  dupa acea totu a fost frumos
lam mai visat pe bunicu noapte era inmbracat in alb si radea .




VA MULTUMESC CA ATI CITIT POVESTEA MEA ESTE REALA FICTIVA VOI
DECIDETI TINETI MINTE CA DUPA MOARTE ESTE ALTA VIATZA AVETI GRIJA DE  sufletu vostru


_______________________________________
Unicul Mod De A Scapa De O Tentatie Este Sa O Implinesti

pus acum 12 ani
   
thewarmanyakuza
B@by-f@n

Din: Up In The Sky
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 7
AS VREA SA VA SPUN CA ACEASTA POVESTE E FICTIVA SI POATE NU E DE GROAZA DAR
AS VREA SA O SPUN SA VAD CE CREDETI DESPRE EA SI PROVINE DINTRU-N JOC ]
Acum 2.000 de ani pe timpul vrajilor si demonilor un print al infernului numit Sparda
Aveai grija de infern impreuna cei 2 frati ai lui ei fiind cruzi si fara simturi fata de oameni
faceau tot posibilu in ai indruma pe calea rea..insa intro zi intru-n sat mic si departe de lume
Sparda decise sa se duca el acolo sa pacaleasca oameni sa al urmeze .Ajuns el acolo in
forma umana incepea sa vb cu acei oameni ai intreba le promitea lucruri ajunse in centrul
Orasului in partea stanga era o casa mai daramata el vazand asta sigur daca le promitea
acelor oameni avere stia ca o sal urmeze intra in acea casa vazand un om in pat bandajat
si sotia lui care facea de mancare a inceput sa zica sotie barbatului ca ai poate oferi
bogatii nemasurate si ca va putea sa al faca pe sotul ei sanatos femeia era pe ganduri
intrebanduse cine poate fi acest strain... stand ce stand de vorba vine fiica sotilor
Sparda pentru putin timp ramasese incremenit de frumusetea ei dar asi revine in fire
si fata politicos da buna ziua Sparda o intreaba pe fata tiai dori avere si sanatatea tatalui tau
si sa aveti tot ce va trebuie fata a raspuns senin ca nu pentur ca averile fac omu diavol
sparda incepe sa rada si mirat pleca se duce inapoi in infern si fratii lui al intampina si al intreaba
ce sa intamplat in satul acela a adus vreon om el a raspuns ca nu dar a dat peste o fata
care nui place averea au inceput toti sa rada dar sparda serios nu putea sa o uite pe acea
fata si a doua zi decide sa se duca din nou in sat si ajuns el akolo o vede pe fata la
ea al saluta el ia zis vrei sa mergem sa ne plimbam ea raspunsese da si asa in fiecare zi
el venea si se plimba cu fata fratii lui incepeau sa aiba dubii fata de el pentru ca asi lasase
resbonsabilitatiile si devenea uman dupa ceva timp sparda a avut 2 fii unul se numea Virgil si al 2 se
numea Dante ei totusi fiind frati erau diversi sparda era foarte mandru de fii lui
dar el era printu infernului fratii lui fiiind nemultumit de el intr-o seara cand sparda
vroia sa viziteze pe fratii lui sa le spuna de fii lui ajunge sa fie dezarmat de catre fratele
lui si ucis fara mila in ultima lui suflare a fost De ce . fratii lui acum vroiau sa
termne toata familia lor dar nu a fost urma de ei virgil si dante au creescut cu timpu
mam lor a murit din cauza unei boli ajungand la maturitate fratii sau despartit
dar ei aveau 2 misiuni diferite Virgil era crud fata de oameni Virgil ai era mila de ei
si promise sa protejese lumea de catre atacul demoniilor Fratii acuma fiin in razboi amindoi
PART 1 VA URMA ......   :>


_______________________________________
Unicul Mod De A Scapa De O Tentatie Este Sa O Implinesti

pus acum 12 ani
   
Xcristi;)
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1
In vara asta cand am fost la bunici la Buzau(in fine intr-un sat din apropriere)am fost cu tatal meu sa vedem o casa veche(in popor se spunea ca e bantuita :uimit
in fine casa era destul de mare si avea un etaj,pe tata nu prea l-a interesat dar pe mine da ,asa ca eu si cu prietenii mei am hotarat sa mergem acolo.OK
Imediat am ajuns la casa iar apoi am intrat in curte ,acolo era un copac mare fara frunze care lovea adesea acoperisul casei si mai cadea cate o tigla.
Usa parea masiva ,dar am reusit sa o deschidem.Era o camera mare ca o sufragerie si era un pian care iti atragea atentia.In fine,nimeni nu a vrut sa atinga pianul,apoi usa s-a trantit in spatele nostru si am fost panicati.
Se auzeau zgomote,usa nu se mai deschidea eu am luat repede un ciocan care era pe masa si am spart geamul apoi am sarit si am gasit o crapatura in gard si am iesit din acea casa a ororilor.    .Eu m-am speriat tare cand am auzit ca, stapanul casei, a fost un om la locul lui dar care a murit findca el era in beci si pianul a alunecat pe scari si l-a zdrobit,l-am intrebat pe vecinul care mi-a spus asta daca nu cumva cineva a pus pianul la loc,el mi-a spus ca nimeni nu a miscat nimic.
Oameni mai spun inca ca luminile se aprind noaptea,si ca se aud zgomote de parca cineva al lucra la ceva .Sper sa va placa povestea e reala si nu e loata de pe niciun site


pus acum 12 ani
   
FILOFTEIABUDA
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1
BUNICA MEA A MURIT PE 14 DEC.INECATA CU O BUCATA DE PAINE.CAND AM VENIT DE LA LICEU AM GASIT-O MOARTA....IN FINE.EU DORMEAM CU EA IN CASA ASA CA DUPA CE A FOST INMORMANTATA M-AM MUTAT LA O PRIETENA SI AM STAT LA EA VREO TREI SAPTAMANI.DUPA ASTEA TREI SAPTAMANI TATAL MEU S-A CERTAT CU TATAL EI SI EU M-AM INTORS SA DORM IN CASA IN CARE DORMEAM CU BUNICA SI PENTRU CA IMI ERA FRICA SA DORM PE INTUNERIC AM BAGAT O INSTALATIE DE BRAD IN PRIZA PENTRU A FI LUMINA.PE LA 2 NOAPTEA M-AM TREZIT IN BEZNA .AM APRINS LUMINA SI AM HOTARAT SA STAU SI SA CITESC PANA LA 6 CA SA POT DORMI PE LUMINA.AM CITIT VREO 3 ORE DUPA CARE AM AUZIT NISTE PASI GREOI PRIN CURTE PE ALEEA CARE DUCEA SPRE CASA UNDE DORMEAM.INITIAL M-AM GANDIT CA ESTE MAMA MEA VETREGA SI PROBABIL VINE LA MINE.... APOI AM AUZIT USA DE LA INTRARE DESCHIZANDU-SE(CA ZDRANGANEA CAND O DESCHIDEAM)SI AM AUZIT DOAR DOI PASI PE DUSUMEA,FOARTE GREOI.ATUNCI AM INTREBAT"DANO TU ESTI?"CA ASA O CHEAMA PE MAMA VITREGA,NU MI-A RASPUNS NIMENI...IN SCHIMB AM AUZIT O RESPIRATIE SACADATA SI FOARTE CHINUITA. AM INCEPUT SA MA IMBRAC HOTARATA SA IES PE GEAM,CAN AM VAZUT CA S-A APRINS LUMINA LA TAICA-MIU IN CAMERA SI L-AM AUZIT IESIND AFARA .A VENIT LA MINE SI I=AM POVESTIT CE S-A INTAMPLAT DAR EL A ZIS CA PROBABIL UN CAINE A DESCHIS USA......EU NU CRED ASTA DAR NICI ALTCEVA NU INDRAZNESC SA CRED......

pus acum 12 ani
   
buteanlavi
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1
buna.....am citit toate povestile spuse de voi si sunt foarte interesante, unele m-au ingrozit la culme. Acum am nevoie de ajutorul vostru, va rog sa imi spuneti ce se intampla cu mine. Va voi spune pe scurt cateva intampari 100% reale care mi s-au intamplat mie.

Intr-o seara am mers la bunica sa dorm cu ea deoarece aceasta a ramas singura si ei ii este frica sa doarma singura. Ne uitam la un film, iar la un moment dat am adormit. Dupa cateva ore ma trezeste bunica spunant "Lavi tu auzi?". Eram ametita din cauza somnului si prima data nu am auzit, dar dupa cateva secunde am auzit si am fost ingrozita. In tarnat(cei care au bunici la tara stiu ce inseamna, este o veranda) langa usa se auzeau plansete de copii, chiar foarte mult. Putin mai departe, afara din curte (asa se auzea) se auzea ceva care urla la luna, iar la tarnat(veranda) avem doua usi cu arc care se inchid, si acele usi se zguduiau foarte tare. Nu am mentionat ca noi dormim cu doi caini in casa, unul este mare, doberman si altul putin mai mic. Ingrozite cum eram, bunica i-a amutat pe caini, dar acestia stateau sub pat tremurand de frica. In cele din urma am sunat o matusa, iar aceasta a venit la noi. In momentul in care a intrat in curte nu mai era nimic, totul a disparut, iar cand a intrat in casa si a inchis usa, "teroarea" a inceput din nou. Matusa a luat matura de langa usa si a iesit afara. Cand a intrat in casa a spus ca a vazut mai multe pisici foarte mari, cam cat cainele nostru doberman, si a spus ca o mers catre una sa o loveasca, iar pisica nu se temea. Dimineata cand am iesit afara am vazut usile de la tarnat rupte, aveau arcurile rupte, de atunci imi este frica sa ies noapte afara.

O data de craciun, in ziua de colindat, trebuia sa ma intalnesc cu colegii mei in curtea scolii. Scoala noastra nu are becuri si noapte este foarte intuneric acolo. Deci eram mai multi copii, cam vreo 10, si baieti si fete, si trebuia sa trecem prin curtea scoli sa mergem la punctul de intalnire. Cand am ajuns la jumatatea curtii, am vazut pe trotuar in parte in care trebuia sa mergem, un "om" care avea picoare de capra si sarea, nu pasea. Sa urcat pe stalpul de iluminat si a disparut. In acel moment am fugit cu totii in directia opusa si ne-am decis sa ii sunam pe ceilalti sa ne intalnim altundeva.

Intr-o noapte, nu de mult timp, m-am trezit pentru ca trebuia sa merg la baie....eu  de obicei dorm pe pat din partea cu peretele pentru ca imi place sa simt ceva in spate.....pe partea cealalta a patului statea un baiat de vreo 17-18 ani care ma privea in continuu. am inchis ochii crezand ca mi-am imaginat, dar cand i-am deschis baiatul era inca acolo. Dupa cateva secunde a disparut.....

Va rog sa ma ajutati, sa im ispuneti ce este cu mine. Oriunde ma duc mi se intampla chesti de acest fel. Chiar si in biserica am lesinat cand am intrat......bunica crede ca sunt mai mult decat un medium, spune ca detin o energie care atrrage asemenea "entitati". A spus ca stie pentru ca si ea a fost in tinirete ca mine, iar mama a mostenito de la ea si eu de la mama. Oare bunica are dreptate? Va rog sa imi dati mai multe detalii cei care sunt experimentati in asa ceva.


pus acum 12 ani
   
mseciu97
B@by-f@n

Din: Boldest Scaeni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1
Sal! Ma numesc Marian si mi s-au intamplat multe lucruri ciudate:
1. Cand aveam 4 ani a venit bunica pe la mine. Totul bine si frumos, pana cand a trebuit sa ma culc. Mie nu mi-era somn, si ma uitam pe pereti. Ma uit pe fereastra si ce vad? Doi ochi rosii ma privesc cu ura. Nu am putut uita asta!

2. O zi mai tarziu eram mai linistit. Era noapte . Bunica m-a chemat nu stiu pentru ce, pentru ca nu am ajuns. Stau la casa si pe la jumatatea drumului am auzit o voce demonica . Am alergat inapoi si am inceput sa ma tem de intuneric. Dupa doi ani mi-a trecut fobia asta.

3. Am sa spun si un fenomen poltigest. Ma uitam la televizor in camera mea. Dorm in aceasi camera cu sora mea mai mica, care are multe papusi. Dintr-o data, una din ele a inceput sa rada .Nu a mai ra niciodata de una singura. Dupa 10 min. o cana, asezata pe un dulap, s-a miscat si a cazut. Cana era plina su apa.

Totul a fost real!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


pus acum 12 ani
   
dodo
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1
Salut oameni buni.Vreau sa imi dati va rog frumos ceva lamuriri.Deci,cateodata seara cand dorm parca e ceva in camera care merge,dar nu pasi,simt asa o prezenta stranie.Cand dechid ochii nu mai simt asta,si trebuie sa merg neaparat sa dorm cu bunica mea,acolo nu mi-e frica.Bun!Intr-o seara veneam cu tatal meu si inca cu cativa oameni de la lucri de undeva de departe.Si am zis in gandul meu "POate vedem un accident" si asa a fost.A fost n accident grav nu la mare departare.Si multe "coincidente" care nu cred ca sunt coincidente pentru ca sunt dese.Tin sa mai precizez caci locul pe unde am casa a fost cimitir,dar nu ma simt amenintat de asta.Mai am cosmaruri si vise urate dar inca nu mi sa intamplat sa se intample multe.Cateodata mai visez morti.Va rog sa-mi dati o explicatie concreta.[b][b][b][b][b]

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal salut oameni buni.vreau imi dati rog frumos ceva seara

14.1KB


pus acum 12 ani
   
Adrian
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 16
Ba de cand nam mai fost de aici?

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal cand nam mai fost aici?

7.8KB


pus acum 12 ani
   
thewarmanyakuza
B@by-f@n

Din: Up In The Sky
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 7
A  DEMON AND A WOMAN WAS DEEPLY IN LOVE AND SOON MADE LOVE TWO
HAVE TWINS NAMED DANTE AND VIRGIL DANTE OR VIRGIL KNEW NOTHING
ABOUT THEIR MOTHER AND FATHER REALLY only knew that their mother was just a human soon they both grew up and just splitted up
no one had any traces of them after that dante made a shop or a demon huntig job
he gets called and he takes down any demon virgil and dante were half breed demons
one part human and one part demon soon virgil has come out of hiding he came out
with a goal on his mind virgil wanted his fathers power and the rule the demon wold with
power but dante wasnt gonna let that happen he took on virgil and his army of demons
i would call it brotherly love the battle for power has now started ... taking on
virgil would be no easy job for him he needed weapons and maybe a partner he fought
millions of demons of all sorts someone was trying to hunt down virgil as well
but dante dint know who this someone was that was hunting virgil down she told him
she was a demon hunter soone someone has tooked their fathers power them both worked
as a tean to get a rid virgils partner from getting all that power Soon they had the final battle dante
and virgil cold and long battle they had dante come out as the winner virgil went back the demon world but
still wanted power

E MISHTO POVESTEA DACA O INTELEGETI   


povesti groaza, intamplari ciudate paranormal a  demon and woman was deeply love and soon made

24.1KB


_______________________________________
Unicul Mod De A Scapa De O Tentatie Este Sa O Implinesti

pus acum 12 ani
   
thewarmanyakuza
B@by-f@n

Din: Up In The Sky
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 7
As vrea sa va povestesc ceva  Fictiv dar infricosotor asa cred eu c
bun..eram in iulie 2010 afara era cald si ne saturasem de oras si am decis sa mergem la tara
la strabunica mea iam luat pe prietenii mei si neam pus in tren totu bine frumos
ajungem la vaslui era deja noapte si am coborat asteptand in afara garii bunicul pe o strada
am vazut un om care era negru total si avea niste ochi rosii noi nu neam speriat am zis cai pur si simplu un om normal..
bun.vine bunicu cu caruta si mergem spre strabunica la valea mare pe drum bunicul ne zicea glume ne intreba ce fel mai e prin oras
ce face mama tata si etc ...mai aveam putin pana la casa bunicii cand de o data pe deal
vad un om o umbra nush ce era credetima ca statea akolo pe deal si se uita la noi avea niste ochi marii rosii si sclipeau tinea ceva in mana
si se uita la noi si lam avertit pe bunicul si am inlemnit cu totii bunicul zice REPEDE FACETIVA CRUCE CU LIMBA ASTAI CEL NECURAT
nema speriat si nema facut cruce cand pe deal creatura aia pleca jos de vale si am zis ca sa terminat totu bun...ajungem la strabunica acasa
si ea fericita ca veneam dar noi aveam fetele palide si ne intreaba ce sa intamplat
strabunicul ia povestit tot ce sa intamplat si strabunica a zis ca diavolul ne vrea sa ne sperie sa credem in el
strabunica a adus repede preotul akolo si a sfintit casa aia a zis o rugaciune si a plecat totu frumos
ne punem la culcare eu dormeam pe jos pe la vreo 11 :57 prietenul meu ma trezeste si al vad palid si cu frica
al intrb ce a patit el ami zice DIAVOLUL E AICI NU AVEM SCAPARE DE EL mam speriat am trezit si pe restu si de o data
se aud niste voci malefice si satanice am zis gata aici murim sigur iesim din casa si pe deal era iar creatura am inceput sa plangem
nu stiam de ce vine dintr-o data la noi si statea in fata noastra plangeam de frica uitandune la el
avea dintii mari inalt vreo 3 metri si radea usor si avea in mana o cartea cu semnul lui steaua cu 5 colturi
si o pune pe cap bunicului si de o data al aud vorbind o limba necunoscuta nema speriat asa de tare incat inima credeam
ca nu mai rezista dupa de o data cadn credeam ca totul sa sfarsit apare o lumina puternica ca si cum ar fi zii si asa de calda ca soarele in diminetza
de o data vad multi ingeri diavolul sia chemat si el dracii lui si eseau din pamant
am zis ca aceasta este lupta lor DEMONI-INGERI am zis ca suntem in siguranta
vazand atati inger unu dintre ei ne zice plecati nu mai aveti ce face aici dar diavolul cum este raul in persoana
ucide acel inger de o data in cer se face ziii si un cutremur ca si cum soarele a cazut pe pamant si cu putere sa auzit
TU NU AI CE CAUTA AICI DETE UNDE ATI ESTE LOCUL SI NUMI MAI RANII COPIII
diavolul se speriase si a intrat in pamant cu toti dracii lui noi uimiti am lesinat si cand neam trezit
eram in casa in pat putea fi un VIS ? 
MULTI CRED IN CEL RAU PENTRU CA CRED CA VOR GASI BINE DAR IN CONTRA SUFLETUL O SA ARDA PENTRU ETERNITATE
SI DIVOLUL O SA RADA DE VOI  Seara Buna La Toti   
   

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal vrea povestesc ceva  fictiv dar asa cred

33KB


_______________________________________
Unicul Mod De A Scapa De O Tentatie Este Sa O Implinesti

pus acum 12 ani
   
eu
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1

Oanna a scris:


iulika a scris:

maine voi sta peste noapte la prietena mea. Mi cam frica. Imi puteti da un sfat cum sa ma apar pentru ca de cand am vazut acea fata prietena mea a inceput sa se comporte ciudat  si are probleme de sanatate frecvente   mai ales cu dintii (ceea ce se vede cel mai clar la acea fata. Plz sfaturi





ia-ti o cruce cu tine 
roagate sa nu te manance


pus acum 12 ani
   
Gabita91
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 2

Myhay22 a scris:

BA SA ABATUT O NAPASTA ASUPRA MEA: IMI VINE SA VA IAU MORTII IN PULA DE DISTRUSI. FANTOMA PULII MELE ATI VAZUTO CAND INTRA IN GURA LA VOI? BAGAMIAS PULA IN MORTII VOSTRII DE DISTRUSI CU MINCIUNILE VOASTRE CU TOT. MI SA INTAMPLAT SI MIE CEVA PARANORMAL: AM VISAT CA IMI SUGEATI PULA TOTI SI CAND MAM TREZIT CHIAR SE INTAMPLA PArANORMALILOR!!!



Dar ce s-a intamplat?De ce injuri asa? Ti s-a facut frica?     =D


pus acum 12 ani
   
Gabita91
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 2

roxy_roxana a scris:

ar mai fi ceva...fetelor sa nu faceti niciodata un avort sa nu omorati niciodata propiul copil o femeie a facut odata un avort pt ca ea nu isi dorea un copil si deja era insarcinata in 3 luni doctorul a prevenito k se poate intampla orce dar nu a vrut sa inteleaga si a omorat copilul la avortat dupa o luna a plekt impreuna cu sotul ei la mare si sa distrat  sa bucurat de mare uitaese complet de bietul copil omorat si in ultima seara a avut un vis copilul mort ii spunea"ti-a placut mama la mare?...si mie mi-ar fi placut...dar u mama mai omorat...ce suflet rau ai in tine"femeia sa speiat dar a vazut k nu a mai visat si din nou a uitat de copilul omorat de paste a mancat cozonac si friptura si de toate iar seara a visat din nou copilul spundu-i"ti-a plakut mama sa mananci bunatati...si mie mi-ar fi placut dar tu mama mai omorat...ce suflet rau ai avut in tine" femeia si mai speriata sa dus la preot si acesta ia zis k nu o pozte ajuta ca pacatul pe care la facut e foarte grav si copilul ii va aduce mereu aminte de ceea ce a facut!!!asa k fetelor sa nu faceti niciodata avort!!! jur k e adevarat


Eu sunt de acord cu tine.Nu am fost niciodata gravida,desi mi-ar place,dar am doar 20 de ani (ii implinesc luna asta pe 22).Dar daca ar fi fost sa raman gravida,as fi pastrat copilul.Dar daca stiam ca nu am posibilitati sa il cresc,decat sa il chinui langa mine,poate l-as da spre adoptie,unei familii care sa il creasca asa cum trebuie.Desi,sincera sa fiu,nu stiu daca as fi in stare sa dau un copil,mai ales sange din sangele meu.


pus acum 12 ani
   
Roxutza05
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 7
Salut, sunt noua pe aici.
Am descoperit site-ul cand  cautam povesti de groaza.
Acum 4 ani ,in urma unui accident am inceput sa vad lucrurile inainte sa se intample cu catva timp.Pana atunci le vedeam prin vis ,dar nu credeam ca sunt reale, fiind eram si mica ca varsta. Cu cateva secunde intainte sa vad acele lucruri ma ia o usoara ameteala dupa care intamplarile imi trec pur si simplu prin fata ochilor, intru intr-un fel de transa care nu dureaza mai mult de 2 secunde.Imaginile nu sunt clare si nu totul se intampla exact cum am vazut dar esentialul este acelasi. Nu eram deloc speriata, ma obisnuisem cu acele lucruri ,dar in vara acestui an au inceput sa mi se intample chestii mai ciudate. Pur si simplu atingeam fara sa vreau un obiect, o casa ,o masina sau alte lucruri si vedeam viata unor oameni morti sau momentul mortii lor.I-am povesti unei prietene dar nu a vrut sa ma creada, sincer nici eu nu mai stiam ce sa cred.La o luna dupa asta am inceput sa vad oamenii doar ca ii vedeam asa cum ar fi fost normali nu sub forma de viziune.
Acum si povestea: Am o colega de clasa cu care nu ma intelegeam prea bine.Observasem deja ca nu ma puteam apropia prea mult de ea ,pur si simplu nu puteam,si nu avea de ce sa-mi fie frica. La cateva zile am vazut un fel de umbra in spatele ei, de cate ori aparea durerea de cap reaparea si nu ma puteam apropia foarte mult de ea fara sa ma doara capul foarte tare.Am incercat sa ma apropii de ea si asa am inceput sa vad din ce in ce mai clar. Din cate mi se parea era un barbat de inaltime normala si constitutie atletica,cel mai bine observandui-se ochii. Am devenit cat de cat prietene dar dupa o cearta, nu intelegea de ce nu vreau sa ii spun ce se intampla deoarece ma purtam putin ciudat incercand sa imi dau seama ce se intampla, cand ne intorceam acasa am observat-o ca vrea sa treca strada prin locul nepermis iar o masina se apropia in viteza spre ea.Am strigat-o ,dar nu ma auzea deloc continua sa inainteze, iar acel barbat o impingea de la spate.Am inceput sa alerg, cand mai avea 2 pasi si calca pe strada am ajuns-o si am tras-o in spate.Stiu ca e ciudat dar toate astea s-au petrecut in cateva secunde.Dupa ce am prins-o de mana si am tras-o inspre mine si-a revenit si m-a invitat pe la ea la un suc, inca fiind speriata.Cum am pasit pe prag durerea de cap a incetat dar simteam ca doi ochi ma urmaresc.Am intrebat-o despre familia ei si mi-a aratat un album. Cum am pus mana pe carte am stiam deja ca barbatul era unchiul fetei si ca murise in urma cu 3 ani intr-un accident de masina.Pe ultima pagina era o poza cu el si am inceput sa o intreb daca era unchiul ei si daca murise intr-un accident.Mi-a confirmat si mi-a spus ca inainte sa moara tatal ei se certase cu el pentru ca vroia sa o ia pe ea la mare ,iar acesta nu ii dadea voie. Spunea ca el nu o iubea foate mult , deoarece nu o suporta pe mama sa si vroia sa se apropie intr-un fel de familie.Nu mi-a venit sa cred ,pur si simplu eu stiam lucrurile pe care ea mi le spusese ,visasem asta in urma cu cateva zile dar nu imi mai aminteam mai nimic.I-am spus sa ii zica tatalui ei sa se duca la mormant pentru a-i pune o lumanare.Poate sufletul lui nu era impacat.Dupa ce tatal ei a facut asta nu am mai vazut barbatul dar alte lucruiri mi s-au intamplat. Aproape nimeni nu stie de aceasta latura a mea, dar sper ca voi sa ma credeti.


pus acum 12 ani
   
ConnY98
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1
chestiile astea cu fantome sunt foarte ciudate  dar pe mne ma pasioneaza foartee tareeeee!!!!!!si in blocul unei pr la etajul 2 cred k e o fantomaa stateam in bloc sa vedem dak se intampla cv si cand coboram scarile o fata a zis k se aude opera si mereu cand mergem cu liftul la et 2 se zdruncina si palpaie becul... ...si cand ne'am intalnit cu fata aia am intrb dak s'a intamplat cv la ea in bloc si a a zis k: -a murit o femeie la etajul 2  in cada pt k se intamplase cv cu gazele si ea murise ascultand opera...atnki ne picaseee fata...k fata aia zisese k aude opera si noi am aflat k femeia aia murise asc opera:O:O:O          

pus acum 12 ani
   
roxxy
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1
real....am fost odata la un verisor de'al meu mai mic ....era seara el a dorit sa ne jucam mata ascunsa si no ne'am jukat cv timp ultima tura eu facem ochii si el se ascundea...      in camera avea un dulap cu oblinda mare eu ma'm pus langa ea sa fac ochii si cand iam deschis ma'm dus fara sa vreau in fata oglinzii si in spatele meu a aparut un barbat era negru nu ii se vedea nmk era ca o umbra ma'm speriat    si ma'm intors incet si ''umbra'' a disparut ......verisorul meu a iesit din ascunzatoare si la'm intrebat daca a fost cnv in camera si mi'a sps ca el nu a vazut pe nimeni .....ma'm speriat deoarece cu aprox 6 sau 7 anii in urma bunicul meu murise.....sper ca va plk

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal real....am fost odata verisor de'al meu mai mic

8.4KB


_______________________________________
super

pus acum 12 ani
   
dalia
TrU3-F@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 148
.......emo stage be like

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal .......emo stage like

39.1KB

Modificat de dalia (acum 3 ani)


_______________________________________
daca eu traiesc intr-o lume imaginara tu de ce esti aici?

pus acum 12 ani
   
simona_girlz
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 13
eu simnt diferite prezente ciudate ,cum ar fi :langa casa mea este una bantuita si eu simnt mereu cad se intampla ceva acolo 

cand eram mica vedeam in minte imagini care s-au intamplat ori se vor intampla

voi ce credeti?


_______________________________________
As vrea sa fiu vampir!!!

pus acum 12 ani
   
simona_girlz
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 13
plz sa raspundeti!

eu am in loc de canin un fel de colti multi de la scoala spun k sunt de vampir
eu nu prea credeam dar imi place sa stau noaptea si ma cam deranjeaza soarele

voi ce credeti?

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal plz loc canin fel colti multi scoala spun sunt vampir

13.5KB


_______________________________________
As vrea sa fiu vampir!!!

pus acum 12 ani
   
simona_girlz
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 13
                                                                 

_______________________________________
As vrea sa fiu vampir!!!

pus acum 12 ani
   
dulcica inegrita
B@by-f@n

Din: Diotopia
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 5
Sunt noua! Asi vrea sa aflu ce simpti când devi Medium ?P  

_______________________________________
Sunt noua așa ca va salut.si înainte de i poveste vreau sa întreb ce simpti când devi Medium ?o întâmplare ingrozitoare am pătit la 6 ani. Încă mio amintesc deoarece am doar 10. Era acasă , iar între pat si perete e o distanță mică . Intro dimineața mam trezit si am băgat mana acolo . Ceva a început sa mă tragă in jos !CAND MAM DUS LA BAIE A APĂRUT I MANA FĂRĂ TRUP CE MERGEA APOI A DISPĂRUT !poff!

pus acum 12 ani
   
dulcica inegrita
B@by-f@n

Din: Diotopia
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 5
BUNA! SUNT NOUA DAR ASI VREA SA VA DAU SFATURI CE SA FACI CU FANTOMELE DEOARECE EU NU PREA AM ÎNTÂMPLĂRI PARANORMALE   ODATĂ CEVA MĂ TRAGEA SUB PAT SI CAND AM MERS LA BAIE A APĂRUT O MANA FĂRĂ TRUP CE A DISPĂRUT SI ODATĂ URMA SA PLEC LA BISERICA SI MAM TREZIT BRUSC LA05:00 .SAU INTAMPlat lucruri ciudate UN URS DE PLUS SE TOT MISCA UN DOMN NEGRU MĂ PRIVEA SI PE PERETE CEVA SE TOT MISCA! DAR ACUM SFATURI:                     
-vampiri :nu tipati ,spuneti un discurs emotionant si rugativa ca un copil
-FANTOMELE:spuneti tatăl nostru,va inchinati  si fugiti
-monstri:fugiti ,loviti ,aruncati locruri grele si va rugati
-zombii:fugiti,va inchinati
-posedati:îl puteți sa zicea tatăl nostru si faceți cruce
-dracu:te iei cu el in gura ,fugi,te rogi,ești curajos,spui tatăl nostru si te închini
-pentru alții se recomanda tot de mai sus
TOT CE VAM SPUS E ADEVARAT!!!!!
 


_______________________________________
Sunt noua așa ca va salut.si înainte de i poveste vreau sa întreb ce simpti când devi Medium ?o întâmplare ingrozitoare am pătit la 6 ani. Încă mio amintesc deoarece am doar 10. Era acasă , iar între pat si perete e o distanță mică . Intro dimineața mam trezit si am băgat mana acolo . Ceva a început sa mă tragă in jos !CAND MAM DUS LA BAIE A APĂRUT I MANA FĂRĂ TRUP CE MERGEA APOI A DISPĂRUT !poff!

pus acum 12 ani
   
Toni1998
dAmN-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 229
aha
si zici ca o sa mearga
bine dar pana acum nu mi sau intamplat chestii deasta deci
o sa cred(bine eu credeam orcum)  

Modificat de Toni1998 (acum 3 ani)


pus acum 12 ani
   
Toni1998
dAmN-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 229
Mi se intampla o chestie tare ciudata
sa va zic
in telefon imi apar poze din locuri pe cale nu le stiu
si nici nu le vizitez
imi spune cineva ce o avea telefonul meu?
sau eu ? 


pus acum 12 ani
   
dulcica inegrita
B@by-f@n

Din: Diotopia
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 5
Cred ca știu ori cineva( o persoana)iti umbla in telefon ori o fantoma vrea sa o cunoști!

_______________________________________
Sunt noua așa ca va salut.si înainte de i poveste vreau sa întreb ce simpti când devi Medium ?o întâmplare ingrozitoare am pătit la 6 ani. Încă mio amintesc deoarece am doar 10. Era acasă , iar între pat si perete e o distanță mică . Intro dimineața mam trezit si am băgat mana acolo . Ceva a început sa mă tragă in jos !CAND MAM DUS LA BAIE A APĂRUT I MANA FĂRĂ TRUP CE MERGEA APOI A DISPĂRUT !poff!

pus acum 12 ani
   
dulcica inegrita
B@by-f@n

Din: Diotopia
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 5
Ori fai cruce telefonului ori lăsa un mesaj pentru stafie dar  ai grija sa nu o enervezi

_______________________________________
Sunt noua așa ca va salut.si înainte de i poveste vreau sa întreb ce simpti când devi Medium ?o întâmplare ingrozitoare am pătit la 6 ani. Încă mio amintesc deoarece am doar 10. Era acasă , iar între pat si perete e o distanță mică . Intro dimineața mam trezit si am băgat mana acolo . Ceva a început sa mă tragă in jos !CAND MAM DUS LA BAIE A APĂRUT I MANA FĂRĂ TRUP CE MERGEA APOI A DISPĂRUT !poff!

pus acum 12 ani
   
Toni1998
dAmN-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 229
nam numarul ei deci?
ma rog


pus acum 12 ani
   
Benaia
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1
sincer si eu am patit foarte multe lucruri.unele intamplari ca si ale lui pykaboom94.altele chiar urate.dar toate aceste spirite rele (duhuri).sincer nu au nici o putere daca ne rugam.incercati voi si o sa vedeti.eu de fiecare data am vazut ce mare efect are rugaciunea.cred ca daca nu as fii fost crestin,nu cred ca as fii reusit.cu EL biruim cu Isus

pus acum 12 ani
   
Toni1998
dAmN-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 229
foarte adevarat.dar acum am si io una
am patit chesti asta cand eram mai mic
pe la vro 7-8-9 ani nu mai stiu sigur
eram acasa pe la vreo 9 mam pus sa ma culc sormea dormea cu maicamea si cu taicamiu asa dupa mam culcat sa facut vreo 11 30 dupa din nou mam trezit la 1-2 si am vazut la usa de la mine un fel de maicuta care se uita in sus dupa vreo 2 secunde a disparut.bine nam bagat de seama.a doua seara tata a aprins becu in hol pentru sormea,in fine mam culcat si cand mam trezit am vazut pe cineva care venea ca un monstru spre mine ,dupa 2 secunde a disparut si el.Cea fost asta num pot explica.

Modificat de Toni1998 (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
-GabrielutzaSkumpik-
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 2
Nuj dk e adevarata ... mi-a zis-o o fosta colega care a auzit de la o vecina mai batrana care sta langa o casa parasita .
Casa batranei sta fata-n fata ku o casa unde a murit o femeie " Olimpia " pe care a spanzurat-o un tampit    acum 5-6 ani . Mi-a zis ca acum cateva luni un om s-a mutat in casa aceea . A auzit de la mai multi vecini chestia cum ca a murit femeia aia dar nu a crezut pe nimeni , el credea ca isi bat jok de el . Dupa cateva zile cand se culcase auzea tot felul de bocanituri . El a crezut ca a intrat cineva sa-l jefuiasca . Luand pistolul , s-a plimbat prin toata casa si a incercat sa aprinda neonul sau ce avea el dar nu am mai mers . A aprins o lumanare si se plimba pe acolo . Din casa s-a auzit o impuscatura si dupa aia nimik . De dimineata vecinii s-au dus sa vada ce e si ce s-a intamplat . L-au vazut pe barbat mort cu sange pe piept , cu un cutit langa el si cu o fotografie de a lui Olimpia tinuta in maini .










Siii ..... inca una dar nu e adevarata e asa ...
Erau patru prieteni care nu aveau ce face . Era seara si se plimbau pe strada . Au vazut un batran care i-a intrebat :
-Ce faceti copii la ora asta ?
-Nu avem ce face . Vrem sa ne ducem la muzeul de istorie ( nu stiu de ce dar era deschisa usa  fara sa fie nimeni k era noapte ) .
-O ! Nu , nu va duceti ! Multi copii au patit lucruri rele acolo .
Ei nu l-au crezut si s-au dus . Cand au intrat s-au inchis usile . Jenys , o fata le-a zis :
-S-a inchis singura , nu va speriati .
-Batranuol era la geam si se uita urat la ei . Le-a spus :
-Copii rai , v-am spus eu ! Nu ma-ti ascultat . Vedeti voi ce o sa patiti . 
Copii au continuat drumul . Deodata unul din ei a picat pe o trapa si luminile s-au stins . Ei l-eau aprins si s-au dus jos . Jenys le-a spus :
-Vin si eu imediat , mergeti inainte .
Peste cateva minute a coborat si Jenys si nu i-a mai vazut pe prieetnii ei . Pe peretele cladirii acelea scria cu sange : Fii atenta .
S-a speriat si s-a lasat in jos cu ochii acoperiti . A venit un spirit de copil si a intrebat-o :
-Vrei sa fim prieteni ? - si Jenys i-a raspuns :
-Nu , lasa-ma ! Nu stia ce e pentru ca avea ochii acoperiti . Spiritul i-a spus :
-Bine , atunci vei pati ce au patit prietenii tai .
De dimineata a venit politia cu batranul . Au coborat pe trapa si au gasit-o pe Jenys cu corpus desfacut si cu sange pe ea si fara un ochi . Batranul a spus :
-Eu le-am spus sa nu intre dar nu mai ascultat ! Uitati-va ce au patit !


pus acum 12 ani
   
-GabrielutzaSkumpik-
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 2
[b][b][/url][/url][/url][u][u]

pus acum 12 ani
   
did.luv92
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1
buna.chiar mi s-a intamplat asa ceva..si eu am citeit pe situ-l asta inainte si am zis ca totii inventeaza si ca nu exista nici o fantoma sau cine stie ce.
   deci eu inca 4 prietene ne-am intalnit in parc si ne-am dus pana la o fata acasa.langa casa ei mai era o casa infricosatoare care i-a lasat-o proprietarul lu prietena mea in grija...pentru ca (asta am aflat mai tarziu)acolo era o femeie si un barbat care i-a murit barbatu si femeia a plecat din acea casa....si zicea ea ca acolo cand l-a iinmormantat a disparut si la gasit acasa pe masa..dar eu nu am crezut si am fost convinsa ca inventeaza.ne-am dus in acea curte si totii eram uimiti de cateii vecinului.dar eu nu prea eram fascinata si m-am uitat in jos unde era o poza de la o nunta foarte foarte veche.am plecat din acea casa si ne-am dus spre parc sa ne dam cu rolele.acolo am gasit poza la intrarea parcului si m-am speriat ingrozitor..dupa un timp ne jucam pititea si o prietena s-a ascuns dupa un panou si a gasit aceeasi poza acolo...apoi alergam d frica si am zarit-o in copac...apoi ne-a aparut in fata..eu m-am speriat d moarte..numai stiam ce sa mai fac ..un baiat a rupt poza..dar eu cam 3 zile imi imaginam ca imi apare in fata ..mi-a fost extraordinar d frica..si va mai spun una nu asa d infricosatoare  deci mi-a zis o bunica de-a lu o prietena ca,cand era ea tanara intr-o noapte venea de la servici si la o fantana erau niste fete imbrcate in alb numite ele..care se invarteau si o stigau pe nume..si cica daca raspundea ramanea muta..nu mai stiu alte povesti


pus acum 12 ani
   
Tabitha
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 7
eeeeu sunt noua! m`iam facut cont pe site, pentru ca am citit povesti voastre de "viata" si de "moarte" ) si am vrut sa va pun o intrebare.

De ceva vreme, incep sa anticipez urmatoarele cuvinte ale unor persoane, chiar inainte cu cateva minute, sau secunde. Incep sa simt prezentele unor ... nu stiu ce is ... pur-si-simplu mi se pare ciudat ...

am ajuns la ideea ca s`ar putea ori sa fiu o fraiera cu coincidente, ori se poate sa fiu medium ... as vrea sa va intreb cum mi`as putea da seama ?


pus acum 12 ani
   
Paul123
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 2
Intr-o seara , pe la ora 7:50 ,stiu ca pare deverme dar eram febroarie si era bezna afara......

Eu impreuna cu cel mai bun prieten al meu am mers int-un parc mai bine zis parculetz unde mai mergeam des, acolo sunt doua hinte eu cu prietenul meu stateam pe ele si jucam adevar provocare sau procente .
Cum jucam el ma provocat sa ma ridicc si sa ma asez de 20 de ori pe hinta dar el ma pacalit si am facut 21 si cand mam ridicat la 21 am vazut pe trotuar o forma , (nu stiu sa explic ceva de genu o bara ce avea o patura alba peste ea) El nu ma crezut prima data dar apoi amandoi am vazut mai mult de doua ori(am uitat sa mentionez ca pe acolo era in spatele a doua blocuri si nu era lume de loc)
        mam speriat al naibi deoarece a vazuto si el atunci si sunt sigur ca nu mi sa parut

Acum vreau sa ma intorc impreuna cu el acolo sa vedem ce a fost va zic in cand ma intorc continuarea


Scuze de scrisul meu analfabet dar sun al naibi de speriat si tremur tot

Sa imi ziceti parerea Voastra

am citit pe site multe poesti banale ca amea dar pana nu ti se intampla nu sticm e pana nu ti se intampla

PS pe cel mai bun prieten al meu il cheama FILIP

             


pus acum 12 ani
   
Paul123
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 2
Acuma ne-am intor e pra 9:40 de data asta a fost ma i ciudat inainte sa loam curba care dadea in parculetz am vazut doua pisici una neagra iar cealanta alba se uitau al naibi se intens la noi si deodata fiecare o ia in alta parte am mers dar nu am vazut nimi prima data apoi ne-am apropiat sa vaedem ce sa intamplat , (in mijlocul parculetzului e un copac subtire) i-ar eu deodata cu el am vazut ca o mana cu o patura alba atarnand. Mana sau ma rog ce era aia era indreptata spre locul unde am vazut acel lucru .

Eu impreuna cu prietenul meu ne apropiem sa vedem ce e ,el si-a loat curajul in dintz si a mers in fata mea mergandde dupa coltz el a inceput sa fuga mam uitat mai in deaproape si acuma 100% era un corp solid am fugit mancand pamantul fara sa ne mai uitam in urma api ne-am calmat unul pe altul si am inceput sa mergem linistiti spre casa i-ar am vazut dinou aceasi pisicaalba care am vazuto acolo dar fara cea neagra ,Mau loat fiori cand am trecut pe langa ea fara sa isi miste privirea si sa reactioneze (sa se sperie) ajungan in fatza blocului am auzit amandoi un mieunat puternic am intrat rapid in scara si cum am venit am si intart pe site sa va zic

Sunetimi parerea voastra ce credetzi ca inseamna

E ora 9:56 si tot nu m-am calmat       


pus acum 12 ani
   
DragosPopaRO
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1
Salut o sa va spun ce mi s-a intamplat.De Sf Andrei m-am dus cu Gabriel prietenul meu la biserica (era ziua) .Am aprins o lumanare si i-am dat-o unui om.Cand i-am spus sa mi-o dea inapoi el s-a facut asa la fatza  .M-am speriat asa ca am plecat.Cand s-a facut noaptea (12:00) ne-am dus la un lac care era aproape de casa mea.Acolo am vazut un om care umbla pe acolo.I-am spus ca e proprietatea mea si ca nu are voie sa treaca pe acolo.Cand m-am uitat la fatza lui era exact ca cea de la biserica  .Am fugit pana in casa si ne-am ascuns sub pat.Cineva a batut la usa am crezut ca e mama fiindca ea a spus ca bate la usa cand vine ca s-a vada daca ma aflu acasa.Cand m-am dus era      .Am luat un crucifix si l-am pus pe fruntea lui ,dupa care a disparut.


Dar cosmarurile abia au inceput ,daca vreti sa va mai spun ce mi s-a intamplat lasa-ti un mesaj.Pa!        

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal salut spun s-a andrei m-am dus gabriel prietenul meu

14.1KB


pus acum 12 ani
   
Toni1998
dAmN-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 229
Un sfat.Sa nu subestimati paranormalul
Si nu incercati sa faceti ca paranormalul sa vina la voi
daca o faceti itrati intro situatie fara iesire


pus acum 12 ani
   
inofensiv
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 8

Toni1998 a scris:

nam numarul ei deci?
ma rog



eu zic sa ii lasi un mesaj offline pe mess sau un email ) doamne ce copii


pus acum 12 ani
   
inofensiv
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 8

DragosPopaRO a scris:

Salut o sa va spun ce mi s-a intamplat.De Sf Andrei m-am dus cu Gabriel prietenul meu la biserica (era ziua) .Am aprins o lumanare si i-am dat-o unui om.Cand i-am spus sa mi-o dea inapoi el s-a facut asa la fatza  .M-am speriat asa ca am plecat.Cand s-a facut noaptea (12:00) ne-am dus la un lac care era aproape de casa mea.Acolo am vazut un om care umbla pe acolo.I-am spus ca e proprietatea mea si ca nu are voie sa treaca pe acolo.Cand m-am uitat la fatza lui era exact ca cea de la biserica  .Am fugit pana in casa si ne-am ascuns sub pat.Cineva a batut la usa am crezut ca e mama fiindca ea a spus ca bate la usa cand vine ca s-a vada daca ma aflu acasa.Cand m-am dus era      .Am luat un crucifix si l-am pus pe fruntea lui ,dupa care a disparut.


Dar cosmarurile abia au inceput ,daca vreti sa va mai spun ce mi s-a intamplat lasa-ti un mesaj.Pa!        



ai imaginatie bogata


pus acum 12 ani
   
inofensiv
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 8
daca nu va suparati, sunt curios cati ani aveti cei care tot relatati ''intamplari stranii'' din viata voastra

pus acum 12 ani
   
inofensiv
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 8

Benaia a scris:

sincer si eu am patit foarte multe lucruri.unele intamplari ca si ale lui pykaboom94.altele chiar urate.dar toate aceste spirite rele (duhuri).sincer nu au nici o putere daca ne rugam.incercati voi si o sa vedeti.eu de fiecare data am vazut ce mare efect are rugaciunea.cred ca daca nu as fii fost crestin,nu cred ca as fii reusit.cu EL biruim cu Isus



Iisus


pus acum 12 ani
   
Toni1998
dAmN-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 229
Dumnezeu ma
isus e fiul lui dumnezeu
deci trebuie sa crezi in dumnezeu si isus 


pus acum 12 ani
   
inofensiv
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 8

Toni1998 a scris:

Dumnezeu ma
isus e fiul lui dumnezeu
deci trebuie sa crezi in dumnezeu si isus 



Iisus nu Isus la asta ma refeream...


Si bine ca mi ai spus cine e Iisus si in cine sa cred...mai bine pune mana pe o carte si lasa chestiile de genu

Modificat de inofensiv (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
Tabitha
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 7

inofensiv a scris:


Toni1998 a scris:

Dumnezeu ma
isus e fiul lui dumnezeu
deci trebuie sa crezi in dumnezeu si isus 



Iisus nu Isus la asta ma refeream...


Si bine ca mi ai spus cine e Iisus si in cine sa cred...mai bine pune mana pe o carte si lasa chestiile de genu




In primu` rand, "isus" nu trebe neaparat scris cu doi "i" , asa ca nu mai tot comenta ca nici nu cred ca stii cine e Dumnezeu.
In al doilea rand, thomne ma, da esti chiar fraier, "Isus" , este a doua persoana din Dumnezeu, Tatal-planuieste mantuirea ; Fiul-implineste planul de mantuire ; Duhul Sfant-ne face cunoscuta mantuirea ; aceste trei persoane Il formeaza pe Dumnezeu, asa ca nu te face de rusine postand aceeasi greseala si altundeva!
Vai de voi si de religia vostra! Ce invati la ora de religie? Numa sa va rugati ? Lasati ortodoxia si pocaitiva!!!


pus acum 12 ani
   
inofensiv
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 8

Tabitha a scris:


inofensiv a scris:


Toni1998 a scris:

Dumnezeu ma
isus e fiul lui dumnezeu
deci trebuie sa crezi in dumnezeu si isus 



Iisus nu Isus la asta ma refeream...


Si bine ca mi ai spus cine e Iisus si in cine sa cred...mai bine pune mana pe o carte si lasa chestiile de genu




In primu` rand, "isus" nu trebe neaparat scris cu doi "i" , asa ca nu mai tot comenta ca nici nu cred ca stii cine e Dumnezeu.
In al doilea rand, thomne ma, da esti chiar fraier, "Isus" , este a doua persoana din Dumnezeu, Tatal-planuieste mantuirea ; Fiul-implineste planul de mantuire ; Duhul Sfant-ne face cunoscuta mantuirea ; aceste trei persoane Il formeaza pe Dumnezeu, asa ca nu te face de rusine postand aceeasi greseala si altundeva!
Vai de voi si de religia vostra! Ce invati la ora de religie? Numa sa va rugati ? Lasati ortodoxia si pocaitiva!!!




Prietene sau prieteno tu imi definesti Sf Treime? si nu stiam ca Duhul Sfant este o ''Persoana''. 2 la mana nu am adus jigniri la adresa cuiva mai putin a ta...deci nu cred ca esti in masura sa ma faci fraier...probabil eram satul de viata cand te ai nascut. si iti dau si tie acelasi sfat nu mai explica pe net cine,care ,cum  ci mai bine citeste o carte nu incerca sa te dai ceea ce nu esti ca te vei dezamagi singur/singura. cu respect de la un ''necredincios'' ce se face de rusine  


pus acum 12 ani
   
Tabitha
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 7
da bine satulule! inca ceva no tot zice tuturora sa citeasca o carte, adica, daca ai sti tu cate carti citesc si cate scriu in acelasi timp, nu ai mai tot comenta atata 

pus acum 12 ani
   
inofensiv
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 8

Tabitha a scris:

da bine satulule! inca ceva no tot zice tuturora sa citeasca o carte, adica, daca ai sti tu cate carti citesc si cate scriu in acelasi timp, nu ai mai tot comenta atata 



pfff ma uimesti dar daca scrii carti in acealasi fel in care scrii si aici..e grav Adrian Paunescu jr ce esti...observi cate greseli ai in scriere? chiar nu stiu de ce imi pierd timp sa-ti raspund tie


pus acum 12 ani
   
Toni1998
dAmN-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 229
ma tabitha
in primul rand ma numesc toni
in al doilea rand crezi ca imi pasa mie ce greseala am facut acolo
taci si apropo de ce ma faci fraier
tie tiar place sa te fac prost sau tampit?


pus acum 12 ani
   
Tabitha
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 7

Toni1998 a scris:

ma tabitha
in primul rand ma numesc toni
in al doilea rand crezi ca imi pasa mie ce greseala am facut acolo
taci si apropo de ce ma faci fraier
tie tiar place sa te fac prost sau tampit?



D`apoi de mine fa`ma cum vrei! Ai dreptul la libera exprimare ) si apropo, sunt fata!X)))


pus acum 12 ani
   
Tabitha
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 7

inofensiv a scris:


Tabitha a scris:

da bine satulule! inca ceva no tot zice tuturora sa citeasca o carte, adica, daca ai sti tu cate carti citesc si cate scriu in acelasi timp, nu ai mai tot comenta atata 



pfff ma uimesti dar daca scrii carti in acealasi fel in care scrii si aici..e grav Adrian Paunescu jr ce esti...observi cate greseli ai in scriere? chiar nu stiu de ce imi pierd timp sa-ti raspund tie



Aaaa.... oare cum sa`ti zic ? Adika tu chiar crezi ca daca vorbesc intr`un fel, scriu in acelasi fel, asculta`ma, eu nu cred ca toti scriitorii vorbesc asa cum scriu, adica asta ar fi o prostie, e ceva ... atunci cum si`ar mai arata nemultumirea si supararea? Oricum, eu pot sa scriu intr`un fel si sa vorbesc intr`altul
Nu crezi? Treaba ta ) contacteaza`ma, cum vrei si o sa`ti trimit un link )


pus acum 12 ani
   
dalia
TrU3-F@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 148

Tabitha a scris:


inofensiv a scris:


Toni1998 a scris:

Dumnezeu ma
isus e fiul lui dumnezeu
deci trebuie sa crezi in dumnezeu si isus 



Iisus nu Isus la asta ma refeream...


Si bine ca mi ai spus cine e Iisus si in cine sa cred...mai bine pune mana pe o carte si lasa chestiile de genu




In primu` rand, "isus" nu trebe neaparat scris cu doi "i" , asa ca nu mai tot comenta ca nici nu cred ca stii cine e Dumnezeu.
In al doilea rand, thomne ma, da esti chiar fraier, "Isus" , este a doua persoana din Dumnezeu, Tatal-planuieste mantuirea ; Fiul-implineste planul de mantuire ; Duhul Sfant-ne face cunoscuta mantuirea ; aceste trei persoane Il formeaza pe Dumnezeu, asa ca nu te face de rusine postand aceeasi greseala si altundeva!
Vai de voi si de religia vostra! Ce invati la ora de religie? Numa sa va rugati ? Lasati ortodoxia si pocaitiva!!!

pai nu e treaba ta de ce religie suntem noi dacă nu-ți convin creștini si ortodoxi nu mai posta , nu mai citi și gata dar nu ne spui tu sa  lăsam religia noastră și sa ne pocăim ca doar nu ești tu vreun luminat dacă ești destul de inteligent dați seama ca e o jignire si poate sunt persoane de diferite religii pe forum dar nu le spune nimeni sa se pocaiasca aici ne distram cu povesti fie reale fie imaginare nu ne certam pe religie  ca acum puteam si noi sa iti spunem sa te crestinesti


Modificat de dalia (acum 12 ani)


_______________________________________
daca eu traiesc intr-o lume imaginara tu de ce esti aici?

pus acum 12 ani
   
inofensiv
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 8
sper ca nu mi te adresezi...ca nu am zis nimanui sa se pocaiasca...ceea ce imi spui tu nu are nici o legatura cu ce vorbeam in precedentele dati :| deci nu te supara pe mine dar vorbesti si tu sa nu adormi...arata mi unde am zis sa lasati religia..sau ca am ceva cu crestinii ortodoxi sau toate aberatiile care le ai scris...cu respect dar data viitoare te rog sa te abtii de la comentarii ce nu isi au rostu...

pus acum 12 ani
   
Toni1998
dAmN-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 229
mesi ca ne susti dalia
apropo
de ce ne certam
aici povestim intamplari(vorba lui dalia)
asa ca cine are una so povesteasca


pus acum 12 ani
   
Toni1998
dAmN-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 229
Am una inventata(bine prima parte o spun mai reala va dau un semn cand o sa inventez de acolo dupa semn o sa fie inventia)
ca mam saturat de cearta
Langa o biserica mai jos la mine in oras e o casa in construita in care se zice
ca ar fi bantuita.Am mers acolo intr-o zi de iarna.era zapada prin imprejurim si un vant linistit.mam dus cu 3 prieteni sus sa vedem "stafia".am urcat pana sus la 2 cred ca era si apoi mam dus de pe partea aia sa vad o alta casa apropiere.la un momenet dat am simtit ca ma impinge cineva.Era gheata pe jos.  am cazut si am incerca sa ma tin sa nu cad.au venit prieteni mei si m-au ajutat sa urc inapoi.apoi am auzit eu o fata care a tipat.eu leam spus prietenilor sa plecam.mau ascultat si am plecat.cand am iesit mam uitat la o parte a casei si am vazut o fetita cu ochii rosi si cu o bandana cu coarne.Apoi a disparut si am plecat de acolo.

Modificat de Toni1998 (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
dalia
TrU3-F@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 148
pai acum serios nu e el prea inofensiv din cate vad da ce il apuca pe el sa ne zica sa ne pocaim ?daca erea o discutie despre religie da dar nu sa vina el asa sa ne zica sa ne pocaim eu una  nu cred ca am aberat nimic mai sus caned iam zis frumos sa inceteze din cate vad el ori nu are ce  face ori scrie fara sa gandeasca       apropo cine vrea sa citeasca ficul meu "my and a vampire"
     


_______________________________________
daca eu traiesc intr-o lume imaginara tu de ce esti aici?

pus acum 12 ani
   
dalia
TrU3-F@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 148
de pe spectrul realitati
Era o noapte friguroasa de toamna , vantul batea puternic si in valtoarea lui ,zbuciuma o multime de frunze aramii. Tot orasul zacea sub o tacere crunta, strazile erau luminate vag , de colo-colo cate`o lampa.
Totul era adormit sub luna care statea teapana deasupra intregii omeniri. Pe o alee intunecata, a unui parc , in intuneric, pe o banca de la capatul strazii,statea o fata.
Avea parul negru,ochii caprui inchis, pielea ei era palida, se asemana cu zapada… era singura pe acea banca. Vantul batea usor, iar parul ei era purtat de adierile reci ale vantului. Statea ghemuita, imbratisandu`si picioarele, privind intr`o directie necunoscuta. Era nemiscata, daca treceai pe langa ea aveai impresia ca este o statuie de ceara.
In acea seara, la miezul noptii, un tanar era in trecere pe aleea de langa parc. Era ceva ce se intampla foarte rar, deoarece in acel oras, la miezul noptii toata lume dormea. Aceasta dintr`un singur motiv.
Se zvonea ca, la miezul noptii, cimitirul orasului este invadat de spiritele oamenilor omorati in urma unui mare razboi. Spiritele bantuiau de mai bine de o mie de ani, razbunandu`se pe localnici, acestia fiind neamul invingator, care i`au inchis in lagare si i`au omorat pe vechii localnici. Construindu`si alte case pe fundatiile celor vechi.
Astfel stand lucrurile “povestea spiritelor neodihnite” a fost transmisa din mosi-stramosi, ajungand in prezent o mare legenda a acestui oras. Din acest motiv la apus, localnici intrau in case si incuiau usa de trei ori.
Tanarul se numea Mike si se mutase in acest orasel in urma cu doua saptamani. In trecut traise in capitala, acolo unde tineri de varsta lui se distrau in fiecare seara la fel si fel de petreceri.
Nestiind legenda acestui oras tanarul a iesit sa se plimbe sperand ca va gasi un club in care sa`si petreaca noaptea. I se parea ciudat faptul ca tot orasul era pustiu. El era obisnuit cu aglomeratia din capitala. Apoi vazand ca nu gaseste nici un club, a hotarat sa se plimbe prin parc, dornic sa isi faca cunostinte noi. Asa a ajuns Mike pe aleea, cu banca pe care se afla Casine, tanara cu parul brunet si pielea foarte palida, care statea neclintita pe banca.
Aleea era foarte putin luminata, asa ca Mike nu o observase pe Casine. Vazand ca nu e nimeni a hotarat sa se intoarca acasa, dar atunci a zarit o miscare in intuneric. Dorind sa vada ce e, a pasit inainte aproximativ zece metri. Dupa care si`a dat seama ca e doar o pasare. Intorcandu`se brusc, o vazu pe Casine. Speriat de figura ei dura, baiatul intra putin in panica, apoi isi reveni si se aseza langa ea, dornic de conversatie. Casine nici macar nu`l privea era prea concentrata asupra aceluiasi lucru, ca mai devreme. Privirea fiindui tintuita intr`o singura directie.
Baiatul ii atinse mana si i se prezenta, dar Casine ramase nemiscata. Mike isi dadu seama ca mainile ii sunt foarte reci, chiar nebisnuit de reci. Era profund surprins de pielea ei foarte palida. Cu toate astea Casine avea trasaturi superbe, era intr`adevar o inchipuire a frumosului. Mike ii lua mana intr`a lui lui pentru a o incalzi.
Atunci Casine se ridica brusc de pe banca si o lua la fuga printre plopii parcului, in departari. Mike vru sa alerge dupa ea, pentru ca ii era teama sa n`o sperie, asa ca a ramas pe banca. Inca era uimit de frumusetea ei. Intr`un final hotari sa plece acasa.
Toata noaptea n`a putut dormi. Cand atipea, ii vedea chipul si se trezea cu ochii in lacrimi. De dimineata isi dadu seama ca se indragostise de “misterioasa fata”.
Spre dupa-amiaz Mike merge la un prieten sa`i povesteasca totul, cum umblase el tot orasul pentru un club si cum o intalni pe acea fata. Spick, prietenul lui Mike, ramase masca, pentru ca a avut curaj sa iasa la plimbare la miezul noptii. Dar era mult mai uimit de faptul ca Mike nu stia legenda acestui oras. Asa ca se simti dator sa i`o povesteasca.
Mike nu credea in povesti de acest gen. Chiar daca Spick l`a sfatuit s`o lase balta cu plimbarile la miezul noptii, Mike isi dorea atat de mult s`o revada pe Casine, incat nu l`a ascultat.
Asa s`a facat ca in accea noapte Mike a mers pe aleea, la aceea banca sperand s`o revada. Nici nu a fost mare lucru, deoarece Casine era acolo mai tot timpul la miezul noptii. La fel de abatuta, nemiscata, imbratisandu`si geninchii si privind concentrata in aceiasi directie.
Mike se aseza langa ea, mult mai prudent, o atinse, era la fel de rece. Ezita sa`i ia mana intr`a lui, dar ceva il facea sa se apropie tot mai mult. Fata statea nemiscata, nu vorbea. Mike ii puse tot felul de intrebari, dar ea nici nu clipea. Asta incepuse sa`l ingrijoreze pe Mike.
Dupa multe ore petrecute impreuna in aceiasi monotona tacere, Casine se ridica brusc de pe banca si`o lua din nou la fuga in aceiasi directie ca in seara precedenta. Mike o visa in fiecare noapte, se indragostise intr`adevar de ea.
Multe nopti a fost la fel aceiasi monotona si banala tacere. Pana intr`una din nopti …
Cand, Casine isi dezvaluit identitatea. Era una din noptile cu luna plina. Pielea fetei lucea in razele lunii. In aceea noapte Casine ii vorbi pentru prima data. Asa Mike ii aflase numele. Era foarte incantat, de aceea noapte s`a dovedit a fi una prea lunga pentru Mike. Pentru ca odata ajuns acasa, in patul lui, Mike nu mai avea somn, era prea fericit.
Toata ziua urmatoare nu a facut altceva decat a asteptat, sa vina noaptea pentru a revedea`o pe Casine.
Cand ceasul a batut miezul noptii, Mike aproape ajunse in parc, dar banca era goala, iar el era uimit, pentru ca, Casine era tot timpul acolo la acea ora. Incepu sa`si faca griji. Crezu ca in noaptea precedenta o speriase, iar acum ea nu mai vroia sa`l vada. Se aseza pe banca. Statea intis cu bratele sprijinindu`si capul. Era in lumea gandurilor, profund concentrat.
Dar dupa cateva clipe de singuratate, din spatele banci, suptil dar gratios, a aparut Casine, atingandu`i usar fata lui Mike. Mainile ei erau reci, la fel de reci. Mike se sperie, deoarece isi tinea ochii inchisi, iar cand ii deschise, la simtirea atingerilor rece, o zari pe Casine. Se ridica sa`i faca loc, dar fata ii spuse ca`i place cum doarme, si`l rugasa stea intins, cu capul pe picioarele ei. Vantul batea purtandu`i pletele negre, mirosul ei era unul special. In aceea noapte au conversat mult. Asa aflase Mike mai multe despre ea si despre comportamentul ei ciudat. Cand veni vremea sa`si ia ramas bun, Casine se apropie de el, Mike o stranse suptil in brate. Atunci fata isi lipi buzele ei moi si rosii ca sangele de buzele lui Mike. Acesta a fost “first kiss`ul” in relatia lor !!!
Mike era uimit, buzele ei aveau un gust ciudat, dar placut, erau atat de reci … insa astea au fost detali pe care nu le`a observat pe moment, era prea furat de imaginea si frumusetea acelor clipe atat de speciale PENTRU EL.
A urmat o relatie lunga intre ei, iar dupa o anumita perioada de timp Mike a inteles de ce se pot vedea doar noaptea. Casine ii explica ca tatal ei este foarte posesiv si`o tine inchisa in casa, de frica sa nu pateasca ceva, iar noaptea cand toti dorm, ea sare pe fereastra sufrageriei.Si isi gaseste adapost sub cerul plin de stele. Asa incepu Mike sa`i inteleaga comportamentul. Era o fata care nu avea prieteni, nu a avut defapt niciodata un prieten sau o prietena. O fata care nu socialize cu nimeni.
Intr`o noapte Mike o invita pe Casine la el acasa. Nu avea o casa foarte mare, deoarece statea singur, in chirie. Avea planuri sa se intoarca in capitala si s`o ia pe Casine cu el … sa se casatoreasca si sa aiba multi copii. Apropierea dintre cei doi era mult prea evidenta acum. Atunci, in aceea noapte s`au petrecut mai multe lucruri intre ei.


Intr`o zi Mike fusese invitat la o petrecere de catre Spick. Era o petrecere organizata de ziua Anetei, sora lui Spick. Mike nu dorea sa mearga singur asa ca in aceea noapte a invitat`o si pe Casine. Aceasta ii spuse ca va veni , chiar daca petrecerea se desfasura pe timp de zi. Pentru ca in aceea zi tatal ei era dus din oras iar ea putea sa iasa din casa. Ii spuse lui Mike ca va proceda ca de obicei, va iesi pe fereastra. Planurile au fost facut , la ora 1 la amiaz, urma sa se intalneasca pe terasa lui Spick, caci acolo era petrecerea.
In ziua petrecerii Mike statea afar ape terasa, astepand`o pe Casine. Spick era prins ,cu aniversarea Anetei si alerga de colo-colo cu platouri si bauturi racoritoare, pentru a servi invitatii.
Orele treceau, iar Casine nu mai aparea. Mike era stresat. L`a chemat pe Spick sa`l intrebe de Casine “De ce nu mai apare ?”. L`a intrebat unde locuieste. Dar Spick cand a auzit numele fetei a incremenit. A inceput sa`i explice lui Mike ca, Casine era moarta de mai bine de o suta de ani si ca nu are cum s`o intalneasca … Deoarece e MOARTA!....
Mike ii povesti cum se intalneste in fiecare noapte cu ea si ii descrise infatisarea .
Vazand ca Mike ia in gluma spusele lui, Spick il duce pe Mike la mormantul lui Casine. Intr`adevar numele ei era scris pe cripta aceea, dar Mike nu vroia sa creada, poate era doar o coincidenta de nume. Impreuna au hotarat sa treaca pe la casa primarului sa se convinga de cele spuse de Spick. Deoarece primarul avea actele tuturor localnicilor din acel oras. Il intreba pe primar daca acea fata exista sau, daca nu cine fusese ea in trecut …
Aflase astfel ca in acel oras nu exista nicio fata care sa`i poarte numele, deoarece era considerat un bluestem, iar niciun parinte nu`si umilea copil in acest fel. Mai aflase ca, Casine a fost fata unui conte cunoscut ca fiind extrem de dur, aspru chiar si cu propria lui familie. De teama sa nu`i rapeasca nimeni fiica o tinea ascunsa intr`o pifnita ( pana aici totul semana perfec cu poveste spusa de Casine lui Mike ,dar in varianta moderna ). In pifnita nu intrau decat cele mai credincioase slugi ale contelui. Casine avea voie sa iasa afara doar la mieziul noptii, cand nu exista niciun risc sa fie rapita, in acele vremuri. Ea era insotita tot timpul de Karisle, sluga credincioasa a contelui.Cu timpul Casine se indragosti de Karisle … iar acesta la fel ! Cand contele a aflat, a ordonat ca Karisle sa fie condamnat la moarte. Dupa moartea lui Karisle nu a mai durat mult si Casine s`a sinucis, in pifnita in care era inchisa. A murit la 17 ani, si se spunea ca spiritual ei era nelinistit, mereu in cautarea lui Karisle.
Lui Mike nu`i venea sa creada, Casine era mult prea reala ca sa fie o inchipuire, o atinse de atatea ori, ba chiar incepuse sa poarte sentimente pentru ea … o iubea pur si simplu, de aceea nu putea crede nimic din cele auzite. Incepu sa creada ca Spick si ceilalti sunt nebuni, si vor doar sa`l speri, iar el nu intelegea de ce .
Tot in acea noapte, la miezul noptii, ca de obicei, Mike a mers sa se intalneasca cu Casine, dar ea nu era acolo. O asteptase, dar nu venise. Incepu sa creada ca, Casine pati ceva. A plecat acasa. Urmatoarea noapte la fel . Intre timp avusese un vis in care se confirma tot ce Spick i povestise. Dar Mike nu vru sa`l ia ca pe un avertisment si continua s`o caute. Dupa cateva nopti reusi s`o intalneasca. Ea se purta normal, foarte atenta si dragastoasa fata de el. Mike nu indrazni s`o intrebe nimic: nici unde a disparut, nici ce a facut, nici despre cele auzite de la localnici despre ea.
Dar la plecarea ei hotari s`o urmareasca sa vada totusi unde locuieste. Drumul ei ducea printre plopi si se termina in cimitir! Tocmai la mormantul “ celebrei Casine” , fata contelui, unde cu cateva zile in urma Spick il duse pe Mike sa se convinga ca Casine nu exista cu adevarat. Mike statea ghemuit intr`un tufis pentru a vedea ce cauta Casine, iubita lui, in cimitir. Fata se urca in picioare pe mormuntul “sau”, rosti niste cuvinte ,pe care Mike nu le auzise, deoarece era mult prea departe. O flacara ii cuprinse trupul fetei si disparu ca printr`o vraja miraculoasa. Baiatul era uimit! Casine nu era o fata normala ca toate celelalte, defapt stiuse asta, era prea frumoasa s`o compare cu restul. Casine era doar o inchipuire! Un spirit ce bantuia orasul la miezul noptii.
Cand a ajuns acasa a cazut frant in pat si a adormit brusc. Dimineata crezu ca a fost doar un vis , insa avea ceva ce`i dadea o urma de realitate. In noptile urmatoare Mike iti impuse sa nu se mai vada cu Casine , dar ceva il indemna sa plece . S`a vazut din nou cu ea. A intrebat`o de tot ce i se povestise, dar omise partea cu urmaritul , defapt nici el nu stia daca a visat sau nu. Casine a negat totul. Pentru Mike era prea greu sa n`o creada, dar totusi vazuse cu ochii lui… nu i`a povestit nimic despre “vis”. Pur si simplu a crezut`o.


Dupa o perioada au inceput sa se intalneasca la el acasa. Casine ramanea uneori peste noapte cu Mike, pana cand soarele rasarea. Atunci fata pleca spre “casa ei”. Intr`o noapte, pe cand Mike dormea, iar Casine ii statea la piept, aceasta se ridica usor de langa el, merse in bucatarie de unde lua un cutit mare. Pe furis se asezase din nou langa el. Daca ii vedeai impreuna puteai sa juri ca se iubesc, defapt Casine nu facea altceva decat sa`l invidieze pe Mike pentru viata frumoasa pe care o ducea , nu`l iubise niciodata cu adevarat! Asa dar il saruta, apoi i`a infipt cutitul in piept. Mike tresari si deschise ochii, inca nu murise, ii vazu fata plina de ura , n`o mai vazuse niciodata asa . O creatura atat de frumoasa nu putea face rau nimanui, credea el. Casine si`a infipt coltii de fiara in gatul lui Mike si i`a supt tot sangele, pana cand Mike si`a dat ultima suflare. Apoi disparuse ca in ceata.
A doua zi Spick veni sa`l viziteze pe Mike.A ramas socat cand a vazut totul. MIKE ERA MORT! L`a chemat imediat pe preot.O multime de sateni s`au adunat sa vada cum si de ce murise tanarul. Asa si`au dat seama , vazandu`i semnele de pe gat , ca Mike nu a mintit niciodata cand spunea ca se intalneste cu Casine, acea fata misterioasa care in nenumarate randuri a luat viata multor persoane, dar nimeni nu stia cine e. Acum sateni i`au dezvaluit identitatea si stiu de cine trebue sa se fereasca!
De atunci spiritual lui Mike bantuie alaturi de Casine pe strazile orasului in fiecare noapte ! Dar Mike nu`a incetat s`o iubeasca pe fiinta care i`a luat viata nici dupa moarte!!!! …..


By DeNY


_______________________________________
daca eu traiesc intr-o lume imaginara tu de ce esti aici?

pus acum 12 ani
   
Roxutza05
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 7

Tabitha a scris:

eeeeu sunt noua! m`iam facut cont pe site, pentru ca am citit povesti voastre de "viata" si de "moarte" ) si am vrut sa va pun o intrebare.

De ceva vreme, incep sa anticipez urmatoarele cuvinte ale unor persoane, chiar inainte cu cateva minute, sau secunde. Incep sa simt prezentele unor ... nu stiu ce is ... pur-si-simplu mi se pare ciudat ...

am ajuns la ideea ca s`ar putea ori sa fiu o fraiera cu coincidente, ori se poate sa fiu medium ... as vrea sa va intreb cum mi`as putea da seama ?


Asa incepe totul ,dar de obicei aceste ,sa le zicem "simptome" sunt din nastere sau declansate in urma unui accident. Chiar daca simti prezentele acelea poti sa fii doar clarvazator sau/si mediu. O alta posibilitate este influentarea ta de catre un spirit bun sau rau , depinde de ce sentimente iti induce.Daca vrei sfaturi sau vrei sa vorbim lasa-mi aici sau pe privat id-ul.
De ceva timp am inceput sa comunic cu o fata Denisa,ce a murit in urma cu 4 ani , la varsta de 14 ani.Modul in care a murit a fost unul ingrozitor, in primele nopti inainte sa o cunosc eu traind , prin vis bineinteles, tot ce s-a intamplat. As putea sa par nebuna ,dar eu chiar am o legatura cu ea ,ea anuntandu-ma mereu de ceea ce se v-a intampla.


pus acum 12 ani
   
dalia
TrU3-F@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 148
super mi-as dori si eu sa fiu medium dar      neee fantomele sunt prea de tot si nu stiu daca vreau 100% sa am de-a face cu ele    

_______________________________________
daca eu traiesc intr-o lume imaginara tu de ce esti aici?

pus acum 12 ani
   
simona_girlz
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 13
Eu am uneori niste vedeni kare uneori de adeveresc dar nus ce sa cred.
La noi in scoala este si o toaleta inauntru si una afara cand am mers intr-o zi la magazin in toaleta de afara ra un copil si cand am mers acolo nu era  nimeni si mereu patesc asa.

Voi ce credeti?

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal uneori niste vedeni kare uneori adeveresc dar nus

10.8KB


_______________________________________
As vrea sa fiu vampir!!!

pus acum 12 ani
   
dalia
TrU3-F@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 148
u sa vad doar daca merge sau e vrajeala )ce parere aveti? cine a mai facut cu tablita  dinh aia cu toate literele si cifrere e pe bune? si mai important e periculos?>
     


_______________________________________
daca eu traiesc intr-o lume imaginara tu de ce esti aici?

pus acum 12 ani
   
Roxutza05
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 7
Cred ca te referi la tabla ouija. Da , eu cred ca e destul de periculos daca nu stii ce faci ,dar si mai important daca intri in legatura cu ceva periculos. Pana acum sincer nu am incercat nici una , dar nici nu as vrea sa o fac, prefer toata treaba pe viu.Cat despre chestia cu faptul ca vrei sa devii medium nu cred ca stii ce vorbesti. Habar nu ai prin cate treci odata ce ai inceput. Mai ales  ca este si foarte periculos ca un spirit sa te posede in perioada in care incepi sa te clarifici in legatura cu lucrurile de care esti in stare deoarece in acea perioada de confuzie esti foarte vulnerabil.Mie mi-a luat cateva luni bune sa ma obisnuiesc , sa invat sa le fac fata, dar acum ma bucur ca am trecut cu bine peste acest pas.Cred ca daca as fi avut posibilitatea si puterea sa opresc aceste lucruri as fi facut-o fara sa clipesc. Am avut zile ,defapt nopti in care ma ridic prin somn si cu ochii inchisi incepeam sa desenez chipurile unor persoane .Altadata ma jucam cu papagalii mei cand a aparut un barbat destul de speriat, pot sa zic si a inceput sa ma traga de mana cu o forta foarte mare. Nici pana azi nu stiu cum de avea acea forta atata timp cat eu vedeam ca ma trage de mana dar nu simteam decat un curent rece in acel loc.Norocul meu aunci a fost ca papagalii au simtit ceva si au zburat de pe umarul meu efectiv prin el.Acum am invatat sa blochez legatura cu cealalta lume dar nu pe o perioada lunga deoarece trebuie sa am o stare de spirit neutra( sa nu fiu nici trista , nici fericita, nici nervoasa) si dupa o perioada incep sa obosesc la fel dupa un efort fizic foarte mare , in concluzie mai bine nu incerc.Daca mai ai intrebari nu ezita, iti voi raspunde la orice pot.

pus acum 12 ani
   
dalia
TrU3-F@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 148
pai     cred ca vreau sa incerc sunt greu de spewriat si filmele nu ma mai spelrie deci ....hei! stie cineva cum sa faca  sedinte de spiritism?(nu chesti sataniste  

_______________________________________
daca eu traiesc intr-o lume imaginara tu de ce esti aici?

pus acum 12 ani
   
Roxutza05
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 7
nu ,din pacate nu stiu.Mie mi se intampla pur si simplu sa chem pe cnv.Sincer nici eu nu stiu cum fac.

pus acum 12 ani
   
Toni1998
dAmN-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 229
Hmm,spiritism,interesat si totusi straniu.
Palpitant si totusi nu prea
Oricum
Vad ca ne exprimam aicia 100% parea cea ce e cam ciudat(Nea..!Spun tampeni)
Oricum eu as vrea sa fiu medium dar sa fiu sincer cred cas pregatit(Ma mint pe mine)
Cele mai numeroase probleme pe cale le stiu eu de dispariti le anticip cu greu,dupa intamplarea mea(nu aia falsa,aia reala)eu cred ca nu sunt un om care ar putea fi medium.
Dalia stii sa inventezi peisaje, nu gluma (Foarte tare)
Si faina povestea.     
Si oricum dalia nu lua chestiile astea in ras
Nu intra in camera fara keii descoperite(Vorba vine)
A si se pare ca avem medii printre noi
No luati ca pe o insulta. uni ar luao
Roxy daca ai devenit mediu inseamna un singur lucru......inseamna.....(Va tin in suspans).......Ahh nus sigur de raspuns deci nul zic(Ca ma luati la injuraturi)

Modificat de Toni1998 (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
dalia
TrU3-F@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 148
ahh ce bine e sa vad ca sunt si useri activi si forumul nu e abandonat dar  lumea intra doar la subiectul asta( de ce nu intra nimeni sa-mi citeasca povestea?
     


_______________________________________
daca eu traiesc intr-o lume imaginara tu de ce esti aici?

pus acum 12 ani
   
Toni1998
dAmN-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 229
ce poveste?
Aia cu vampirul,am citito.
Daca e alta damio so citesc.

Is curios sa vad ce povesti mai sunt    

Modificat de Toni1998 (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
dalia
TrU3-F@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 148
ai citito pe aia mi and a vampite de la your stori??????da acolo marar un com cu parerea ca e la alt subiect    

_______________________________________
daca eu traiesc intr-o lume imaginara tu de ce esti aici?

pus acum 12 ani
   
Toni1998
dAmN-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 229
Inventie, Facke, ma rog
Era o seara de vara.Vantul bate incet si racoros.Afara era o imagine sumbra
Nici un zogomot nu se auzi.Eu si cu cei trei prieteni ai mei(Bubu,Massis,Marius)ne-am dus spre cimitir deoarece eu nu stiam ca avem unul in oras iar eu nu lam vazut.Pe drum spre cimitir o unbra intuneca totul.Nu nea impresionat.Asa ca am mers in continuare.Vantul incepu sa se domoleasca.Noi ne jiceam intre noi:
-Sper sa nu inceteze vantul sa bata.(Zise Bubu)
-Dap.O sa ne topi de cald.La figurat.(Zise Toni)
-Nu mai avem mult baieti.Mai avem 60 de metri aproximativ.(Zise Marius)
-Astai partea a 2 a.(Zise Massis)
Am incetat din vorbit.Dintro data zarim aproape de cimitir un om batran cu pielea lasata si fata zbarcita.Incercam sa trecem peste el dar el scoase o vorba:
-Chhhh......Copi......Nu intrati in cimitir....altfel veti fiii.....
Apoi inainte sa termine de vorbit,disparuse.
Massis scose o propoziteie:
-Hmmm.Oare ce o fi vrut sa zica.
-Nustiu si nici numi pasa.(zic Eu cu o foce speriata)
-Hai sa intram dupa stam vreo cinci minute si plecam(Zise Marius cu o voce subtire si totusi calma)
-Ok(zise Bubu indiferent)
Am intrat acolo si am vazut o fata care statea in fata unui mormant.Neam dus sa vedem ce a patit:
-Ce sa intamplat?(zise marius cu o voce simpla),cum te cheama?
-Ioana (zise ea speriata)
Ma uit eu pe piatra in care se uita si ce vad.Numele ei Ioana Smith traieasca in pace:
-Cum va te mai cheama si Smith(Intreb cu o voce speriata si cu o fata si mai si)
-Da,de ce?(Raspunse ia cu o foce subtire)
-Intrebam doar.(Spun cu o voce ingrozita).Ok baieti haideti sa merge ca am vaga impresia ca au trecut cinci minute.
-Bine (Raspunse Massis)
Ne intorceam noi cand la jumateatea drumului o vedem din nou pe fata langa batranul de langa cimitir.Ne ducem noi in sa vorbim cu ei.
-Vam spus sa nu intrati in cimitir.(Spuse el nervos).Acum spiritele o sa va bantuie.
-Dar nu ni sa intamplat nimic am vazut o fata colo langa un marman.(Spuse Bubu)
-Da baieti fata aia era o fantoma.(Spun eu cu o foce subtire)
-Ba nu era(Spuse Marius)
-Ba da eram(Spuse fata in spatele nostru).Eram sa stiti.
Ne intorceam sa vedem de batran dar el disparuse.Apoi vroiam sa vorbim cu fata dar si ia disparuse.Am mers cu pasi mai mari.Dar surpriza era ca am dat de trei oameni.Unul era cu capul indoi.AL DOILEA NA VEA CAP.Iar al treilea avea o fata de schelete.Iam ocolit.Ne uitam noi in ficare casa la geam.Mereu vedeam umbre in casa.Oamnei care dispareau.Ba chiar si si un demon.Oameni spanzurati.Am fugit acasa si neam ascus.Eu aveam ca animale zebre australiene(sunt niste pasari),Massis avea un caine.Marius la fel.Iar Bubu ca mine avea.A doua zi seara neam intalnit in fata la Bubu:
-Ma baieti animalul meu a vorbit.(Zise Marius)
-Si al meu a zis ceva(zise Massis)
-Dap si pasarile meleu au zis ceva(Zise BuBU)
-Si ale mele(Zic eu)
-Am uitat ce a zis(Am zis toti deodata)
In acel moment trece o pisica neagra cu ochii rosi:
-Vam zis sa nu mergeti in cimitir.Acum sunteti bantuiti(Zise pisica cu vocea batranului si apoi disparand)
In mintea noastra ne ziceam,"Aoleu".
Si sfarsit


pus acum 12 ani
   
Roxutza05
B@by-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 7

Toni1998 a scris:

Hmm,spiritism,interesat si totusi straniu.
Palpitant si totusi nu prea
Oricum
Vad ca ne exprimam aicia 100% parea cea ce e cam ciudat(Nea..!Spun tampeni)
Oricum eu as vrea sa fiu medium dar sa fiu sincer cred cas pregatit(Ma mint pe mine)
Cele mai numeroase probleme pe cale le stiu eu de dispariti le anticip cu greu,dupa intamplarea mea(nu aia falsa,aia reala)eu cred ca nu sunt un om care ar putea fi medium.
Dalia stii sa inventezi peisaje, nu gluma (Foarte tare)
Si faina povestea.     
Si oricum dalia nu lua chestiile astea in ras
Nu intra in camera fara keii descoperite(Vorba vine)
A si se pare ca avem medii printre noi
No luati ca pe o insulta. uni ar luao
Roxy daca ai devenit mediu inseamna un singur lucru......inseamna.....(Va tin in suspans).......Ahh nus sigur de raspuns deci nul zic(Ca ma luati la injuraturi)


nu o iau ca pe o insulta dar din curiozitate eu chiar as vrea sa stiu ce ineamna daca am devenit medium daca esti tu dragut sa-mi spui.Eu am zis adevarul voi daca ma credeti bine daca nu treaba voastra.Apropo, destul de interesanta povestea ta mai ales faza cu "acum sunteti bantuiti".
Eram la tara si bunica m-a rugat sa merg pana la casa strabunicei sa aduc un ciocan pe care bunicul il uitase acolo.Pe drum eu cu cea mai buna prietena a mea discutam:
-Poate il gasesc pe strabunicu pe acol.Cine stie?ii pun eu.
-Stai tu ca ma sperii, ca sa fie clar ,intri singura.
-Normal ,stiu casa ca in palma.Ciocanul trebuie sa fie in fosta camera a strabunicului, pe pat, langa flaut.Uite aici cheia.
Ajungem in curte si dam de doi baieti, prieteni de-ai nostri ,care ne asteptau.Il rog pe Radu sa intre cu mine inauntru, in caz ca nu gasesc ciocanul si ma va ajuta sa caut.Incerc sa descui usa doar ca o descui si cand incerc sa apas pe clanta se aude ca s-a incuiat la loc.Diana mai avea un pic si facea pe ea de frica dar eu eram mai degraba nervoasa .In cele din urma hotarasc sa o luam prin spate dar cand ma departez un pic de usa un clinchet se aude si surpriza:Era descuiata.Intram si il conduc pe baiat direct in camera cu pricina .Cand sa apas pe clanta imi zice ca intra el primul.Se opreste in tocul usii si zice ca i s-a facut frica.Era destul de ciudat pt ca in general e mai curajos decat noi toti.Il intreb ce vede si imi zice ca nimic doar ca simte o prezenta.Il dau la o parte cu o mana si cand intru ...pe cine sa vezi?Strabunicul stand pe pat si zambindu-mi.Am inceput instantaneu sa plang si Radu ma intreba disperat ce vad.El fiind prietenul meu de atunci si cel mai bun de acum stie tot despre faptul ca sunt medium.Il prind de mana si imi canalizez atentia asupra lui incercand sa il fac si pe el sa vada.Reusesc dar in momentul urmator lesin.
  Ma trezesc tinuta in brate de baiat si pe pat langa bunicul (niciodata nu mi-a placut sa mai pun si stra in fata).Il intreb inca plangand de ce nu a venit la mine pana acum sar el imi raspunde:
-Acum ca am vazut ca esti mare si ai prieteni atat de buni trebuie sa plec.Nu mai plange si gandestete ca voi fi mereu langa voi.Si dispare.Imi sterg ochii ,iau ciocanul de pe pat si incerc sa ies dar imi aduc aminte de Radu.Il intreb daca a vazut si a auzit tot si imi spune ca da si ca nu intelege cum rezist.
Dupa asta el a continuat sa vada prin ochii mei inca vreo doua ore ,dar Diana si Andrei ne-au luat l-a intrebari.Desigur a trebuit sa le explicam tot cu lux de amanunte.

Cam atat pe azi,

















pus acum 12 ani
   
Toni1998
dAmN-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 229
fain
Oricum,Roxutza,eu te cred ca iesti mediu.Eu naveam raspuns la asta
sa fii mediu e ceva greu de explicat.Iar eu nu pot explica asa ceva
Oricum mersi pentru ca miai apreciat povestea.Si a ta a fost tare.Mia placut.
Sper ca ai inteles aluzia.(incodata nu o lua ca pe o insulta.Spun asta si de ultima fraza ultima fraza)
Asa orcum.A fi medium (dupa parerea mea)inseamna a prezice ceea ce sa intamplat cat si ceea ce se va intampla(Eu cred ca stiai asta).Cred ca la mediu mai sunt si unele spirite care comunica cu tine.(Cel putin asta cred).Orcum faptul ca ai fost aleasa sa fi medium deoarece ai fi o fata responsabila.(ma rog parerea mea nu cred cai adevarat)
Ei bine ai grija

Modificat de Toni1998 (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
dalia
TrU3-F@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 148
asta nu e paranormal dar e 99.9999%adevarat(poate mai gresesc putin sau uit ceva)
eu am o intamplare de saptamana trecuta mai exact vineri .clasa mea(a6a)iese la 4 vinerea si eu cu cateva fete si un baiat mergem hotaram sa in parcul samnicoara(eu stau in arges si langa parc e o ruina a unei cetati  eu si prieteni intram prin spartura din gard si urcam la cetate  acolo ereau 2 baieti asa ca vrem sa plecam da pleaca ei si intram noi in cetate.....acolo pungi dalea de aurolac si mai stiu eu ce si vrem sa iesim in fata intrari ereau aia doi unu avea parca o punga in mana si am luato la fuga pe langa ei si vreo trei plus ei scapam da restul ramai in curtea cetati ca aia doi se pun in fata gauri din gard da pana la urma pleaca si ies si restul .obositi dupa alergare vrem sa stam pe o banca da acolo erea o lama (cred ca a fost a vreunui emo) si cand sa iesim din parc ne alearga vreo 3 caini si horaram sa mergem sa ne plimbam prim cimitir dar baiatul care erea cu noi pleaca si ramanem doar fetele si mergem in cimitir undde ne mai alearga vreo 4-5 caini si ne inamolim de nu se poate apoi spargem grupul si ne ducem fiecare undel bate capul

Modificat de dalia (acum 12 ani)


_______________________________________
daca eu traiesc intr-o lume imaginara tu de ce esti aici?

pus acum 12 ani
   
Toni1998
dAmN-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 229
si ala 00.0001%
cei nui adevarat din el?


pus acum 12 ani
   
Toni1998
dAmN-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 229
Daca o privesti la forum (sau cei asta la care vorbim noi),din alt unighi(budinca)
Scrie intamplari.Deci poti sa zici si o intamplare deasta
Mai rar
ori cum e cam ciudata poveastea asta
(la multi ani la toate fetele de 8 martie)

Modificat de Toni1998 (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
Pagini:  1 2 3 4 5  

Mergi la