PuNk @Nd r0ck
cool punk and rock forum...
Lista Forumurilor Pe Tematici
PuNk @Nd r0ck | Inregistrare | Login

POZE PUNK @ND R0CK

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
cataliina67 pe Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Buzau
cauta Barbat
24 - 71 ani
PuNk @Nd r0ck / Orice / Povesti de groaza, intamplari ciudate & paranormal Moderat de *D3yu*K!$$*Punk*@ng3l*, Dianna, byank
Autor
Mesaj Pagini: 1 ... 2 3 4 5
Vladboss
B@by-f@n

Din: Manasia
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 16
De cand m-am mutat totul e linistit.Cam prea linistit

Modificat de Vladboss (acum 11 ani)


_______________________________________
Nu crede tot ce vezi

pus acum 11 ani
   
Toni1998
dAmN-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 229
Naspa....la mine e linistit de cand ma stiu,si nu-mi place

pus acum 11 ani
   
Alice
JuSt-@-f@n

Din: in wonderland :p
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 61
lol , la mine nu e linistit deloc :|

Modificat de Alice (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
Vladboss
B@by-f@n

Din: Manasia
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 16
Daca vreti groaza,scrieti pe youtube: casa groazei.Postat de pogorevici65

Modificat de Vladboss (acum 11 ani)


_______________________________________
Nu crede tot ce vezi

pus acum 11 ani
   
Vladboss
B@by-f@n

Din: Manasia
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 16
Am facut 2 episoade

_______________________________________
Nu crede tot ce vezi

pus acum 11 ani
   
Vladboss
B@by-f@n

Din: Manasia
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 16
Poza paranormala:

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal poza

42.3KB


_______________________________________
Nu crede tot ce vezi

pus acum 11 ani
   
Toni1998
dAmN-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 229
zici ca e un fel de photoshop....si apropo...stie cineva unde se pot vedea fantome?

pus acum 10 ani
   
Arylove
B@by-f@n

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 23
In cartierul unde locuiesc eu se afla un atelier de tamplarie care acum e parasit. Nimeni nu stie de ce dar se spune ca acolo a alunecat un lucrator si si-a taiat gatul intr-un circular. Potul mergea bine dar intr-o zi a inceput groaza:

1) intr-o zi eu si un prieten bun de-al meu treceam pe acolo siam zarit la geam o carpa cu sange pe ea. Ne-am speriat putin dar am mers sa vedem ce e (nimeni nu avea cum sa intre sa faca o farsa pentrt ca usile erau incuiate tot timpul) asa ca ne-am gandit sa verificam usile sa vedem daca sunt descuiate (erau incuiate).  AM PLECAT DE ACOLO.

2) ziua urmatoare am venit cu mai multi prieteni sa investigam (usile incuiate bineinteles) in spatele atelierului este un mic geam, unde am vazut un chip palid (nu ne-am dat seama daca e barbat sau femeie) care se uita urat la noi.Am fugit cat ne-au tinut picoarele mai ales ca incepuse sa zambeasca malefic la noi.

3) S-a intamplat sa trec din nou pe acolo cand am vazut pe un geam doua maini albastrui si palide si am auzit niste zgomote ciudate si infricosatoare. M-am speriat groaznic de tare.

4) eram la ziua unui prieten cand ne-am dus mai multi acolo(el sta la vreo 40m distanta de acolo) o fata s-a apropiat de usa cand deodata usa s-a deschis si a prins-o o mana putrezita de par am tras-o repede si a plecat. Mai tarziu ne-am facut din nou curaj sa merge si sa verificam usa, era incuiata.

ALTE APARITI LA ATELIER, UN OM FARA CAP, SANGE ZGOMOTE STRANI ETC. DE ATUNCI NICI UN COPIL NU MAI TRECE PE ACOLO. Noi credem ca e fantoma lucratorului.

SFARSIT sa stiti ca e adevarata     


pus acum 10 ani
   
Arylove
B@by-f@n

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 23
Povestea Conacului ROSENBERG
Intr-o zi din decembrie 1980, intr-un cartier din Chicago, trei baieti, Steward, Alex si Nick, impreuna cu cea mai buna prietena a lor, Grace, se hotarasc sa mearga in conacul parasit de langa iazul in apropierea caruia locuiesc..

Se spune ca acesta ar data inca din anul 1701, fiind locuit 15 ani la rand, dupa care nu s-a mai stiut nimic cum ca ar fi inca locuit, deoarece era darapanat si foarte vechi si nimeni nu indraznea sa il renoveze.Toti oamenii de acolo se fereau sa treaca prin fata conacului, deoarece se spunea ca acolo a fost demult , pe acele pamanturi ‘’blestemate’’, un centru pentru copiii orfani, care ar fi luat foc nu se stie din ce motiv…Oamenii ce locuiesc in apropierea conacului spun ca, deseori, in noapte,se aud rasete a mii de copii din interiorul conacului si voci stranii sau rasete diabolice, altii spun ca se vede de la ferestrele vechi ale balcoanelor inguste care stau sa cada, lumini care se aprind si se sting, desi nu exista niciun mijloc de electricitate in conac..altii mai spun ca in curtea vesnic intunecata si sinistra a conacului ar fi fost ingropate persoane vii de acolo, se mai spune ca ar fi avut loc mii de crime, violuri si sinucideri, dar niciodata pana acum nu si-au gasit autorul si au ramas un mister….oare va putea cineva vreodata sa dezlege misterul ‘’conacului bantuit’’ din Chicago?.....
Vineri,21 decembrie, 1980, ora 00:02. Cei patru prieteni verifica in fata casei lui Steward sa nu le lipseasca ceva:lanterne, aparate de fotografiat ..Apoi, acestia se indreapta spre dezastru….copiii nu stiu ce li se putea intampla si spuneau ca tot ce se zicea despre conac erau niste superstitii si ca in curand aveau sa dovedeasca ca nu este nimic in neregula acolo..aveau sa rada de ceilalti prieteni care nu au avut curajul sa mearga cu ei…ii considerau lasi..In acea ora din noapte nu se vedea absolute nimic in departare, nici macar in apropiere, era o bezna totala, iar, cu fiecare pas, pustii se apropiau din ce in ce mai mult de un cosmar, un infern..Ajunsi in sfarsit acolo, zarisera portile uriase care parca atingeau norii…Prin aer se imprastia o ceata infricosatoare iar afara era o tempertaura sub zero grade.Din momentul in care intrara pe poarta,se auzi un scartait care-i infricosase, deoarece portile erau de asemenea, foarte vechi …o lumina puternica, orbitoare se napusti asupra lor de indata ce au intrat in curte, unde , prin intunericul noptii se vedeau doar niste copaci ciudati, inalti ale caror forme ii speria pe copii..intrara prin acea lumina puternica, si dintr-o data vazura ca se aflau intr`o bezna de nedescris..nu se vedea nimic in fata, era parca se cufundau in acea bezna de nepatruns…simteau cum le ingheta sangele in vene…era mai rau decat intr-un cimitir vechi de 100 de ani….
-Haideti, ce, deja v-a cuprins teama?Haideti sa intram, de asta am venit aici, ca sa le dovedim celorlalti ca nu e nimic ciudat in locul asta!..spunea Nick, care si el tremura foarte tare..
Un alt scartait se aude in apropiere, si se parea ca vine din curte..cei patru sunt cuprinsi de spaima , dar se uita atent…
-Leaganul acela….cineva se leagana in el!spuse Alex, cu o voce tremurata si ingrozit de ce vedea
-Dar nu e nimeni in leagan..poate e vantul….of, ce fricos esti, spunse Steward, care si el tremura de frica
-Hai sa mergem!propune Nick
-O clipa, eu nu merg nicaieri…:-s..recunosc ca mi`e frica, prefer sa raman acasa, sa dorm..
Nick il trase de maneca, spunandu-i:-Doar nu vrei sa le spun tuturor cat de frica iti e si ca ai fugit la mami de frica unor fantome idioate..nick incepuse sa rada cu rautate. Alex, neavand de ales, li se alaturase si incepura a pasi pe scarile abrupte, luminate slab de lanterna veche a lui Steward.La fiecare pas in fata simteai ca poti sa cazi in curand, iar scarile scoteau un zgomot infiorator atunci cand paseai pe ele..Tuturor le e frica desi nu vor sa recunoasca..Nick facuse un pas gresit, si o scandura se rupsese…l-a speriat de moarte zgomotul facut de ruptura scandurii!!
-Aveti grija pe unde calcati!..spuse Grace, care ar fi vrut sa se afle acasa, la caldura, dardaind de frig..
Temperatura se racea cu fiecare pas facut in fata, simteai ca poti ingheta in orice moment..sau oare doar spaima uriasa era de vina?................
Usa veche de lemn fu deschisa, iar, in orice coltisor se aflau panze de paianjen..Inauntru era o imagine de nedescris…o camera imensa…podeaua era pe jumatate rupta, unele ferestre nu aveau geamuri, ale caror cioburi erau imprastiate prin camera, la fiecare pas erau picaturi de sange, care parea proaspat, si asta ii speria pe copii!....tavanul statea sa cada in orice clipa, prin rupturi vazantu-se camera de la etaj..intr-un colt se afla un pian foarte vechi..aici, jos nu era mai nimic de vazut, asa ca copiii nu se speriasera foarte tare, de cat din pricina sangelui de pe podea.
-Atingeti si voi pianul asta!Cat praf…….,spuse Steward, care atinsese doar cu varful degetului pianul prafuit.
Copiii urcara la etaj..
-Un fleac!!nu-I nimic aici!spuse Nick care incepu sa rada..
Un zgomot puternic se auzi, parca din apropierea lor, dar nu se stia de unde..
-Se pare ca cineva vrea sa te contrazica…spuse Grace inspaimantata….
Erau vreo 30 de scari inguste si abrupte de urcat..cu fiecare pas, praful de pe ele se raspandea in aer…Cand ajunsera sus, dintr-o data ajunsera sa simta o tenisune foarte puternica in aer…ceva iti taia respiratia..era ceva foarte puternic si nu se stia ce..facura un pas si se auzira mai multe voci de oameni care pareau ca se cearta..vocile se auzeau de nicaieri, si din ce in ce mai tare…incercara sa paseasca usor sis a vada de unde venea zgomotul dar nu-si dadeau seama ca era in zadar..erau din ce in ce mai inspaimantati si regretau ca au pasit in acel conac, despre care se convingeau ca zvonurile erau adevarate, iar asta ii speria foarte tare!..’’oamenii’’ incetara sa se certe, iar ei hotarara sa se imparta cate doi si sa porneasca pe unde vor..Steward pleca cu Alex, iar Nick, cu Grace..primii intrara intr-o incapere din dreapta, la capatul scarilor..simtira ca cineva ii atingea pe umeri…se facuse din ce in ce mai frig, dar mergeau mai departe…era foarte ciudat..la un pas era foarte cald, simteai ca te sufoci, iar la altul, era un frig de inghetai pe loc.Intr-un colt se aflau nicte scari ciudate care se terminau in perete..nu-si aveau rostul acolo…parea sa fie un pasaj, era o crapatura la capatul scarilor..cei doi urcara, spargand peretele cu un ciocan pe care il aveau la indemana.. cand intrara acolo era o camera ciudata, care iti dadea impresia ca te aflii intr-un cavou..in stanga, o oglinda bizara in care nici nu se vedea, deoarece era foarte prafuita.Steward o stersese cu tricoul sau si o aseza la loc, rezemata de perete.Cand Alex se uita in ea, vazu…………….o umbra care trecu prin spatele lui. Acesta se facuse alb ca varul..era..de necrezut!!!.cazuse pe podea, parca, fara viata..Steward, ingrijorat il intreba ce a patit, dar acesta nu putu sa raspunda, deoarece era socat de-a binelea..Steward se ridica si se uita si el in oglinda aceea ciudata.Umbra aparu din nou, mai infricosatoare ca inainte..era o silueta de femeie slaba ..doar atat reusi sa vada..imaginea sumbra il soca si pe Steward..incerca sa-si ridice prietenul de jos,care dintr-o data se uita in gol, parca vrajit de acea entitate..pentru o clipa, steward se sperie..prietenul sau nu vorbea, privea atintit spre ceva anume si nu stia spre ce, era socat si ramasese fara cuvinte.intr-o clipa isi reveni
-Ce or face Nick si Grace acum?..intreba, pastrandu-si privirea pierduta, fara a se uita la Steward..
Era ora 00:36…Nick si Grace erau la etaj, unde vazusera 2 scaune rasturnate, si incercara sa le ridice.Dintr-o data, ceva o impinsese pe Grace care atinsese scaunul, era o forta venita de nicaieri, ceva puternic, ceva nevazut!aceasta cazuse la pamant, ramanand si ea socata..In capatul camerei erau nise scari care duceau la la al treilea etaj..Acolo se auzeau ecouri, sunete infundate, rasete de copii, voci certandu-se, pasi care pareau ca se apropie din ce in ce mai mult, scartaituri de usi, mormaituri, geamate de durere…Latratul unui caine ii infricosase foarte tare.. Acestia voiau sa-I gaseasca pe ceilalti si sa plece, deoarece erau infricosati, iar acele entitati ii voiau departe de conacul Rosenberg..dar nu aveau cum sa plece fara Alex si Steward!
Ceilalti doi au mers de asemenea prin multe camere, auzisera multe zgomote si se speriasera de foarte multe ori.Iesisera printr-un corridor foarte ingust, unde patrundea lumina stranie a lunii prin ferestre..o lumina albastruie, care patrundea in aproape toata casa..la ferestre se vedeau crengile ciudate ale copacilor..uitandu-se atent, cei doi vazura pe cineva, mai degraba o umbra care sapa intr-un colt al curtii..se speriasera grozav!!deodata, vazura ca ‘’omul’’ negru disparuse ca prin minune..cei doi se simtira urmariti..se uitara in spate si nu vazura nimic..Afara incepu o furtuna puternica. Tuna si fulgera, iar in casa se auzeau plansete de copii si voci care spuneau ceva, dar nu erau intelese. Un tunet foarte puternic ii sperie asa de tare pe copii incat incepusera sa planga.Ploua cu galeata si se auzea de afara. Fulgerele patrundeau in casa si era perfect pentru fantome, care aveau sa ii sperie si mai tare in noaptea aceea..dar oare aveau sa plece vreodata de acolo?...sau vor ramane si ei blocati in conacul acela bantuit pe veci?...nu puteau sa plece din doua motive..nu-I mai gaseau pe ceilalti doi, nici macar nu stiau daca sunt in viata..si nu puteau scapa de acolo.
Toate usile pe care le deschisesera se blocasera in mod miraculous.Oare vor putea evada vreodata din acest labirint al groazei?..deasupra se vedea podul conacului, de unde se auzeau numeroase voci tipand, plangand, razand si multe altele care iti inghetau sangele in vene.
Fara sa stie, ce patru erau despartiti doar de un zid….Nick si Grace urcasera in pod, pe o scara de lemn. Acolo incepusera sa simta foarte mare tensiune.In spatele lor simteau ca se apropie cineva, ca se departeaza, se auzeau pasi apropiindu-se, departandu-se, voci urandu-le ‘’bun venit’’, copii razand, la fereastra vazura un barbat imbracat in alb care radea diabolic, disparand intr-o clipa, sange pe podea, pe pereti, usi care se inchideau si se deschideau, copii cantand,diferente de secunde de temperatura, acum era frig, acum era cald, un ansamblu de sentimente ciudate si infioratoare..deodata auzira niste pasi urcand pe scari si se speriasera de-a binelea..apoi vazura 2 umbre pe perete..erau Alex si Steward! In sfarsit se regasira!! Erau fericiti pentru asta.
-Deci?...intreba Alex
-Da, toti au avut dreptate…..conacul e bantuit..tot ce stim e ca vrem sa placam de aici dar nu avem cum!!..spuse Nick
-Usile ni se trantesc in spate si se incuie singure..nu am reusit sa iesim iar afara ploua ingrozitor..nu putem iesi pe fereastra..:-s..afirma Grace infricosata
-Eu prefer sa sar pe fereastra, in ploaie, decat sa mai raman o clipa in locul asta blestemat..
-Hei, astea-s..papusi?..se intreba Grace, uitandu-se intr-un colt al podului, unde vazu o papusa stranie, cu doi ochi in forma de X si o gura ranjita care parea ca se uita spre noi si ne urmarea…Nick incerca sa ridice papusa, dar fu si el impins de o forta nevazuta…apoi se vazu cum cineva nevazut scria pe perete un mesajlecati, inainte sa fie prea tarziu!...copiii se speriara mai tare acum…erau siguri ca acea casa chiar era bantuita si nu aveau halucinatii!! Trebuiau sa plece imediat, insa era imposibil,,incercara sa sara pe fereastra, dar ceva ii impingea inapoi..acum erau siguri ca vor ramane prizonieri acolo pentru tot restul vietii sau fantomele aveau sa puna stapanire pe sufletele lor..
Era ora 03:50 si nu au reusit sa scape din ‘’lanturile’’ conacului Rosenberg..orice speranta era pierduta pentru ei…aveau sa moara in chinuri groaznice ca si ceilalti prinsi aici..pe jos erau niste oase aruncate si intr-un colt erau, una peste alta, milioane de cranii si sange…intr-un alt colt, copiii au vazut ceva…Steward se dusese sa se uite mai bine..era o parte intunecata a podului…nu se auzeau decat rasetele obisnuite ale acelor copii morti…conacul era ca un loc de joaca, ca un parc imens pentru toti acei copii veseli, care ‘’traiau’’ printre alte spirite si se simteau bine acolo, in alta parte ar fi fost tristi…fete ranjite erau desenate pe pereti, fete triste….
-Nu-l deschid eu!!..clar!nu ma bag!!...spunea lasul de Nick, care acum dovedise o lasitate mai mare decat el…
-O s-o fac eu!..spuse Alex, curajos…
-Nu!!!esti sigur de ceea ce vrei sa faci?...il intreba Grace
-Da!!sunt foarte sigur!..spuse Alex hotarat
Nick il privea cu ciuda, era curios ce se afla in acel cosciug ciudat, dar nu voia ca Alex sa-l deschida…
Cand l-au deschis, s-au speriat de moarte!acolo se afla un cap de femeie moarta, o batrana, inca nu era putrezita, deci era desptul de proaspat ucisa…oare fantomele au facut asta?oare era o femeie la fel de curioasa ca acei copii sa descopere acest conac??...oare asta ar fi fost si sfarsitul lor?...femeia avea parul carunt, ochii pe jumatate deschisi; din ochi ii iesea un gandac ingrozitor care se plimba pe fata ei plina de sange, desfigurata; avea 6 urme de cutit pe obrazul stang si buzele pline de sange..creierul era scos si pus langa cap, gatul nu mai era, si siroaie de sange curgeau si se prelingeau pe peretii exteriori ai cosciugului…O lumina puternica se ridica deasupra lor si le invalui trupurile, copiii ramanand fara vlaga. Un batran isi facu aparitia..Acela avea o coasa imensa in spate si si-o ridica spre ei..cei patru copii, socati, isi pierdura cunostinta in acel moment……inca patru victime ale conacului Rosenberg….lumea din oras si familiile lor nu mai stiau nimic de ei, din momentul in care au plecat, in acea noapte de iarna……..Toti se intrebara unde au disparut intr-un mod asa de misterios si straniu, dar nimeni n-a putut afla niciodata ce s-a intamplat cu ei…..a trecut mult de atunci si acum se vede, deasupra acoperisului darapanat, un liliac zburand in departari....
Scuzati-ma daca am greseli....M-am grabit
Este cam lunga  sper sa va placa
         


pus acum 10 ani
   
Arylove
B@by-f@n

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 23
Stand la povesti ieri seara aflu de o poveste interesanta si infricosatoare. Destul de scurta incat sa vi-o povestesc si voua.

Doua cupluri se aflau in zona Fantanele, pe langa lacuri. Doreau sa isi puna corturile undeva sa stea cateva zile, cat se simteau bine. Ajungand la malul unui lac vad pe partea cealalta un platou inverzit, luminat inconjurat de lac si padure. Locul ideal pentru a pune corturile si a sta relaxati cateva zile. Drum catre platou nu se vedea nicaieri asa ca s-au decis sa intrebe intr-un sat din apropiere cum pot ajunge cum masinile pana la platou. La intrebarile lor, satenii au evitat sa le spuna traseul, spunandu-le doar ca ar face mai bine sa stea pe partea cealalta. Insistenti, pana la urma au aflat drumul, un drum de padure nu tocmai usor de circulat. Au si luat hotararea ca, in cazul in care se apropie o ploaie o iau din loc deoarece daca se uda cararea pe care au venit va fi imposibil de iesit inapoi la sosea. Pe drumul catre platou tinerii nostri trec pe langa 3 masini, parca abandonate la marginea drumului. Sunt, mai mult ca sigur, vehiculele altor vizitatori ai minunatei paduri ce si-au pus corturile mai inauntru in padure.

Ajunsi in sfarsit la platou, se monteaza corturile, se prepara focul si toate cele. Una dintre domnite se indreapta spre lac sa aduca apa. Chiar pe mal se afla o stanca ce iesea deasupra apei, loc ideal de sustinere pentru a nu te uda la picioare. Domnisoara se urca pe bolovan si se apleaca pentru a-si umple vasul cu apa, clipa in care imensul pietroi se decide ca nu poate tine o asemenea greutate si se rupa in doua. Domnisoara noastra mai sa nu pice in lac, norocul ei ca a avut de ce sa se prinda.

Eveniment dat uitarii, continua povestile, petrecerea pana seara cand, cuplurile noastre se decid sa se puna deoparte pentru ziua urmatoare. Cand sa adoarma unul dintre cupluri observa ceva putin mai presus de ciudat. Pe o latura a cortului se observa o mana ce mangaia apasat materialul. Tinerii speriati au crezut prima data ca e cineva din celalalt cuplu ce incerca sa faca o gluma proasta. Afara insa liniste si mangaierea era tot acolo. Tanarul prinzand curaj sare din cort sa il prinda pe vinovat ramanand surprins de faptul ca inafara cortului nu era nimeni. Crezand totusi ca a fost prietenul sau din cortul alaturat se deplaseaza la cortul acestuia. Surpriza. Acesta dormea tun.

Pentru a se calma, cuplul speriat se pune in fata cortului sa fumeze o tigara si sa admire stelele. Cerul extrem de senin, stelele stralucinde, nici urma de nori. Si dintr-o data incepe ploaia. Cuplurile se aduna repede si se urca in masini sa plece, pana nu se strica drumul de tot si raman intepeniti acolo. Cand sa o ia pe drumul greoi pe care au venit, mijlocul drumului e blocat de o caprioara. Nu orice caprioara. Una imensa ce privea exact catre ei. Dupa cateva minute, caprioara se indreapta spre masina, se opreste langa masina si pleaca capul. Priveste lung si adanc in ochii soferului dupa care se pune inapoi in fata masinii. Si porneste pe carare in fata lor, parca escortandu-i catre iesire. Pe drumul catre iesire acestia trec din nou pe langa masinile ce le-au gasit parcate acum cateva ore. Erau tot goale si nici urma de oameni prin apropiere. Cat de departe au putut sa intre in padure cei ce si-au lasat vehiculele parcate aici? Si cum de nu se aude nici un zgomot, nu se vede nici urma de un foc prin apropiere.

Au ajuns la marginea padurii, caprioara se opreste. Se intoarce si se indreapta din nou spre masina. Ajunge din nou langa sofer, pleaca capul si se uita indelung la el dupa are intra inapoi in padure si dispare. Eroii povestirii noastre se indreapta spre sosea si o iau la goana catre casa.

Ce ziceti? Facem o excursie in zona respectiva? Isi explica careva logic ce s-a intamplat? Credeti in stafii, vrajitoare, strigoi, spiritele naturii, etc? Astept parerile voastre.

Apropo, sursa este cat se poate de credibila si textul nu este deloc exagerat, ba chiar mult mai putin infricosator decat povestirea originala.
Sper sa va placa


pus acum 10 ani
   
Alice
JuSt-@-f@n

Din: in wonderland :p
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 61
tari povesti ^_^

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal tari povesti ^_^

57.6KB


pus acum 10 ani
   
dalia
TrU3-F@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 148
da sunt cool (apropo...chiar dak nam mai postat de mult nu inseamna ca an murit ...inca      

Modificat de dalia (acum 10 ani)


_______________________________________
daca eu traiesc intr-o lume imaginara tu de ce esti aici?

pus acum 10 ani
   
Alice
JuSt-@-f@n

Din: in wonderland :p
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 61
dah XDDDD p.s : nu mai intra  nimeni ??? XC

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal dah xdddd p.s mai nimeni ???

51.2KB

Modificat de Alice (acum 10 ani)


pus acum 10 ani
   
Toni1998
dAmN-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 229
cine stie...eu sigur da

pus acum 10 ani
   
Alice
JuSt-@-f@n

Din: in wonderland :p
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 61
si eu ^^

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal

41.8KB


pus acum 10 ani
   
Arylove
B@by-f@n

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 23
Am auzit multe povesti cum ca ar fii un spital parasit inca din al 2-lea razboi mondial si mai multe inn care se spunea ca acela ar fi fost un camin.
Eu am mers pe ideea ca a fost un spital,deoarece are mai mult potential.Cmbp a mea sta pe langa"spital" de mai bine de 13 ani .
Ea mi-a spus ca era un spital deoarece asa stia si mama ei ...mia povestit ca odata ,cand era mai mica se plimba prin fatza spitalului si deodata cineva o impinse,desii era singura acolo.
Cazuse si si-a facut o rana groaznica la picior care ia ramas pana astazi.
Am intrebat si persoane mai in varsta ce era si mi-au spus ca era un camin...ma intreb de ce ...oare sa imi potoleasca interesul sa nu mai merg pe acolo sau poate asa era?
In orice caz locul acela e dubios si mi sa si intamplat ceva acolo(am sa fac niste poze si am sa vi le arat).
"Spitalul"este in spatele liceului Anghel Rugina ,toate usile sunt inchise si geamurile blocate cu bancii vechi(de la liceu)ca sa nu intre curiosii acolo.
Are 3 etaje...la parter si primele 2 etaje toate geamurile sunt sparte dar la 3 mami putin ma intrebam"oare nu au putut sa le sparga si acolo sau locuieste cineva"...mi sa parut f dubios cand am vazut ca la parter si primele 2 et sunt geamuri vechi ,
iar la et 3 sunt termopaneO.o...Am mai discutat cu my frind despre acest subiect si se zvoneste ca acolo la et 3 traieste cineva....ea ar spune ca cocalari sau emo...dar nu cred...
Intr-o zi am mers cu ea inauntru(am spart un geam )...si scarile spre et 1 erau darmate....ma intrebam"oare chiar locuieste cineva acolo?"
Intr-o iarna am mers acolo dinlipsa de ocupatie si vorbeam...deodata sa auzit nu zgomot ciudat de la et 1...ne-am speriat si am fugit...
Peste cateva minute ne-am intors si cineva a aruncat cu o sticla in noi de la etajul 3O.o....mia fost destul!...am plecat direct acasa...nu am mai stat nici un minut sa ma gandesc..
Peste un an in acelas loc ,vara,eram cu 2 amice si asteptam o fata...eu ascultam muz cu castile sima uitam la spital...gandiduma ce poate traii acolo...
Peste cateva min am vazut-o pe una dintre amice incremenite de spaima ...cu teama m-am uitat si eu in acelas loc...la etaju 3,se vedea clar o silueta neagra...nu era greu de observat...unul dintre geamuri era deschis si statea fix in dreptul geamului deschis...
Era o silueta fantomatica se vedea doar de la abdoman in jos...fara maini... ochii ii avea de un alb stalucitor...si se uita la mine:-s
De atunci sau raspandit zvonurile ca cineva imi vrea raul...


pus acum 10 ani
   
Toni1998
dAmN-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 229
Misto povesti...

pus acum 10 ani
   
dalia
TrU3-F@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 148
cool.singurul lucru inspaimantator la mine e pc-ul care cred ca e posedat

_______________________________________
daca eu traiesc intr-o lume imaginara tu de ce esti aici?

pus acum 10 ani
   
Arylove
B@by-f@n

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 23
Strada Coper Black nr 7 era supranumita si strada infernului. Acolo au avut loc cateva accidente groaznice. Acea strada lunga era un adevarat cimitir cu morminte numite case. Nimeni nu indraznea sa intre in casele oamenilor morti nici macar pentru a le lua cadavrul. Acestea erau peste tot : pe strada, in case, masinile erau pline de sange. Miranda era stiuta de toata lumea ca fiind o fata plina de viata si mereu cu zambetul pe buze. Intr-o zi a primit un telefon care a schimbat-o pe veci. : -Alo, alo e cineva acolo?
A inchis telefonul. Acesta a sunat iar, Miranda a raspuns dar ca de obicei nu zicea nimic. A treia oara Miranda a vrut sa sune inapoi dar a intrat robotul care a zis : Nr format este detinut de o persoana moarta. Imediat dupa incercarea ei a mai fost sunata o data, iar vocea de la acel telefon i-a zis :
- Ma cauti? Stii cine sunt?
-Nnnuu
-Atunci afla! Vino pe strada Coper Black daca vrei sa mai traiesti!
Miranda a crezut ca era o gluma dar cand a ajuns acolo nu era nimeni in afara de oameni morti si sange. O luase cu fiori. Deodata suna iar telefonul iar vocea ii spune : - Vad ca ai ajuns! Acum intra in casa a carei usa e inscriptionata cu sange de pisica. E deschis special pentru tineMiranda vroia sa plece dar ceva o retinea sa mearga inainte, probabil gandul ca era o farsaA zarit usa si intai s-a uitat la ce scria pe ea. Era scris : Felicitari pentru masina M! Bine ai venit in Iad! Ciudat era ca pe fiecare usa scria cu ceva rosu cate o litera, iar acea usa era singura pe care scria cu sange de pisica. -Buna e cineva aici? In fata ei aparura 5 cadavre pline de sange si cu chipul alb. - Ne cunosti? Miranda incepu sa planga si se gandi mai bine despre cine este vorba si isi aminti de 5 copii care se jucau pe strada Coper Black cand aceasta era una normala. Ea abia isi luase carnetul si isi invitase prietenii la o tura cu noua ei masina. Inainte de aceasta tura fusesera la o petrecere, iar ea era beata si i-a calcat pe cei 5 copii. Fantomele lor s-au apropiat de ea si repetau mereu : Podul de piatra s-a daramat, a venit apa si l-a luat, vom face altul mai dureros care sa ucida omul ticalos Atunci Miranda isi aminti ca ultimul joc din viata lor fusese -Podul de piatra- si ca acesta va fi si sfarsitul ei. Copii s-au luat de mana si au omorat-o in niste flacari imense cantand melodia -podul de piatra- facuta de ei. Deodata in mijloc s-a aprins un foc imens arzand-o pe Miranda. Inainte fata a inchis ochii gandindu-se la tipetele copiilor indurerati striviti sub rotile masinii
Sper sa va placa povestea 


pus acum 10 ani
   
Arylove
B@by-f@n

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 23
Ei, am auzit o poveste de la mama care mie mi-a dat o senzatie infricosatoare... sper sa va placa?
Mama mea cunostea o batrana, in varsta de vreo 75 de ani, era o femeie ciudata, ea mereu il aducea pe sanata in vorbele ei, orice spunea se termina sau incepea cu cuvantu "dracu" femeia se ducea si la biserica, cu ce folos nu stiu, pentru ca imediat ce iesea zicea incontinu "sa va ia dracu de nenorociti", aceasta avea ganduri Sataniste, ea si cu mama erau prietene apropiate..si mereu cand venea pe la noi ii povestea tot felul de visuri care ea le avea in timp ce dormea... spunea ca i se arata satana in vis si ii spune ca o asteapta, dar ceva era ciudat, de fiecare data cand vb despre asta un zambet lacom ii aparea pe fata, parca i-ar fi placut ceea ce viseaza, mai spunea ca vede cum oamenii mor sfasiati de creaturi trimise de diavol pe pamant. Dupa ce pleca aceasta batranica, mama chema preotul sa-i sfinteasca casa, preotul era curios si mereu o intreba pe maicamea de ce este prietena cu diavolul, mama era o femeie credincioasa, iar batrana una satanista, cum poti fi prieten cu asa ceva?
Batrana venea la mama odata pe saptamana dar de 2 saptamani nu mai aparea, mama a crezut ca a murit.dar oamenii spuneau altceva. Batrana de fapt chemase o vrajitoare ca sa-i citeasca in carti si sa-i spuna de ce este atat de diferita fata de ceilalti oameni...:
- Deci, Meteea, pentru ca asa o chema pe batrana, de ce m-ai chemat la tine, presupun ca vrei sa-ti citesc in cartii?
- Da Calliope, de la un timp am tot felul de vise cu diavolul de fapt nu de la un timp, asa a fost de cand m-am nascut, mama me ail pronunta pe dracu mereu, iar eu am copiat-o de mica si acum sufar si simt ca viata mea ia sfarsit, in vise tot aud cum diavolul ma striga, ma asteapta, sunt sigura ca eu nu voi ajunge in rai, dar vreau sa fiu cu sufletul impacat sis a stiu si eu de ce mi se intampla toate astea.
- Uite Meteea, esti o batrana foarte curajoasa daca de mica ai infruntat asemenea creatura, eu o sa iti citesc in carti si o sa vedem aman2 de ce ai acest destin....Hmm, se pare ca nu e chiar cum ma asteptam eu, mama ta ...cum a murit?
- Nu am stiut niciodata, Tatal meu imi spunea ca ea a murit intr-un accident pe dealul din spatele curtii, mi-a spus ca acolo a fost inpunsa de un bou, dar nu inteleg de ce sa mi se intample si mie acest lucru, ma simt groaznic ca toata lumea se uita la mine si ma considera dracu intruchipat, pana acum nu mi-a fost frica, am sperat ca in toti acesti ani sa ma lase in pace si sa fiu linistita, dar acum cand simt ca nu mai am mult de trait, mi-e teama de cum voi muri.
- Mama ta, nu a fost omorata de un bou, ci de diavol, fata mea, ai acelasi blestem pe care l-a avut si mama ta cand s-a nascut este blestem de familie, ai fost casatorita? Ai copii?
- Nu ..nu am fost niciodata casatorita, am fost o femeie singura toata viata si nu am avut nici copii.
- Mai bine asa, macar sa se opreasca blestemul aici si acum.
- Ce vrei sa spui?
- Vino dupa mine.
Meteea o urma pe Calliope, cand Meteea vazu ca vrajitoarea o duce chiar pe dealul unde mama ei a muriti s-a facut un gol in stomac si inima ii batea din ce in ce mai tare Calliope aseza o patura si o rug ape Meteea sa stea jos, vrajitoare i-a povestit ca daca nu va muri acum, si nu il va chema pe diavol sa o ia aceasta va avea o viata vesnica si plina de suferinta cum a fost si pana acum, era alegerea ei, si Meteea a vrut sa moara fara sa stie cum se va intampla asta. Calliope spunea tot felul de cuvinte incurcate, batrana era din ce in ce mai speriata dar pana cand in fata ei a aparut o aratare mare, cu coarne, care a inceput sa o sfasie pe Meteea de vie, Calliope era foarte ingrijorata dar trebuia sa fie puternica si sa nu incurce vrajile. Cand tot acest haos s-a terminat Meteea disparuse iar Calliope nu mai stia absolul nimic din tot ce se intamplase pe deal. Oamenii o cautara luni intregi pe femeie dar fara urme Mama era cea mai ingrijorata dar eu speram sa treaca peste.
Asta este un pic infricosatoare
     


pus acum 10 ani
   
Arylove
B@by-f@n

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 23
Mam dus in vizita la bunicii mei.Acolo m-am intalnit cu prietenii mei Andrei si George. Noi am vrut sa mergem in parc dar drumul era prea lung. Atunci mi-am amintit de o scurtatura.Dar pe acolo nu mergea nimeni pentru ca se temeau de VLADIMIR.Era un om care a murit spanzurat dar el nu a fost ingropat crestineste de aceea se spune ca sufletul sau nu a parasit lumea celor vii.Dar noi nu credeam povestea asta, de aceea am luat-o pe scurtatura lui VLADIMIR.Totul a fost bine pana am ajuns la casa lui VLADIMIR.Noi de curiozitate nu am putut sa nu intram in casa, totul era nefru erau panze de paianjeni peste tot sobolanii fugeau pe holul lung.Mam uitat in stanga si am vazut pe perete o pata de sange.Cand m-am intors sa le spun lui Andrei si lui George l-am vazut pe Andrei speriat intr-un colt, l-am intrebat ce s-a intamplat si a spus ca VLADIMIR l-a luat pe Andrei.Eu m-am speriat l-am luat pe George de brat si am inceput sa alerg spre usa.In fata isii osilueta neagra se apropia de noi am stiut ca e VLADIMIR am facut o cruce am spus o rugaciune scurta si silueta a plecat.Am plecat de acolo am spus parintilor dar de atunci nu l-am mai vazut pe Andrei politistii au facut multe anchete dar nu lau gasit.De atunci oamenii dau vina pe noi de disparitia lui Andrei.Eu cred ca sufletul lui Andrei nu este lasat de VLADIMIR sa plece pe lumea cea lalta

pus acum 10 ani
   
Arylove
B@by-f@n

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 23
Deci sa incep cu povestea:
Era odata o zi de vara... Si eu eram cu cea mai buna prietena Diana... eu zisesem ca seara sa mergem la magazinul acela vechi de la magazin si Diana a acceptat.
Se facuse seara. Era ora 22:15 si noi eram la magazinul ala vechi. acolo erau paianjeni si tot feu de lucruri infricosatoare. Noi nu credeam in fantome sau in chestiile astea. Si incepuse ploaia dar noi nu puteam pleca acasa pentru ca inca eram la magazin dar... dintr-o data s-a vazut ceva a geam si noi ne-am speriat pentru ca acel magazin era pustiu su vechi unde nu mai era nimeni.
Trecusera 30 me minute si inca tot ploua tare si nu puteam merge acasa pentru ca nu aveam nici umbrele si eram doar in tricou... si pantaloni scurti...
Si am auzit o scartaiala ne-am gandit sa mergem sa vedem ce se auzea acolo... si dintr-o data doar pentru 5 secunde s-a vazut o mireasa cu sange pe ea la etajul 3.
Am mers la etaju 1 si pe urma iar am urcat noi la 3.
Acolo de data asta era un mire plin de sange



Au trecut 3 zile si noi eram cu prietenii si iar am mers a magazinul acela parasit dar de data asta am mers cu grupul...
Ne-am impartit in doua grupuri
1. fetele merg la etajul 4
2.baietii merg la etaju 5

Si ajungand prima data fetele (adica noi) am vazut tot ace mire imbracat in alb si plin de sange si el ne-a dus la etaju 10 (ultimul etaj)
Baietii ajungand la etajul 5 a aparut mireasa in rochia aba si plin de sange si ia luat de mana ducandu-i tot la etajul 10
Acolo noi fetele ne-am intalnit cu baietii si cu mirele si mireasa iar acolo nu ne-au omorat pe noi ci ei s-au aruncat pe geam dar ei deja erau morti si noi in grupa (pentru ca eram 18) am fugit pana la etajul 1 si acolo cand am ajuns joc i-am vazut pe mireasa si mire intr-o balta de sange dar noi am luat-o la fuga


pus acum 10 ani
   
Toni1998
dAmN-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 229
arylove....cum de tu vii si cu cele mai tari povesti...si cu cele mai lungi?

pus acum 10 ani
   
Arylove
B@by-f@n

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 23
Pai nu stiu imi place sa spun povesti de groaza

pus acum 10 ani
   
Alice
JuSt-@-f@n

Din: in wonderland :p
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 61
omg ce povesti interesante X3 kawaii kawaii~ ^.^

pus acum 10 ani
   
Arylove
B@by-f@n

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 23
Stiu  sunt dragutze

pus acum 10 ani
   
Arylove
B@by-f@n

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 23
Este o poveste reala si voi incerca sa o facc cat mai credibila

Un grup de 15 adolescenti,toti cu varsta de 18 ani inafar de Alex au mers intr-o excursie intr-o padure numita "Padurea cornului".
Cel mai tanar dintre ei,Alex,avea 15 ani si a avut "norocul" de a sta in cabana 15.Cabana lui Alex era la 3km in mijlocul padurii fata de celelalte.Timp de 4 zile,Alex nu a putut dormi.A cincea zi,la ora 3 dimineata Alex s-a dus la o plimbare in padure,dar nu s-a mai intors.
Dimineata Alex a fost vizitat la cabana dar el era disparut.Au fost facute multe cautari dar el disparuse pe veciz.In noaptea 15(ultina de vacanta)toti prietenii lui Alex au stat in cabana lui,dar de dimineata toti erau spanzurati de tavan,
Se spune ca daca te uiti in oglinda si spui de 15 ori numele lui Alex,vei vedea toti cei 14 prieteni ai lui Alex stand si uitanduse la tine.    


pus acum 10 ani
   
Arylove
B@by-f@n

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 23
MesajSubiect: *Conacul Bantuit*   Ieri la 2:42 pm   
Hei ! Acesta este primul meu topic . Sper sa va placa !!!
Este toamna .. Soarele palid si suparat , se ascunde printre nori . Eu si cu prietena mea cea mai buna Mira , ne plimbam pe niste stradute de langa scoala , deoarece era prea devreme sa mergem la ore.
Mergeam , ce mergeam pana cand vedem o casa parasita si foarte infricosatoare . Nu prea i-am dat importanta , asa ca am plecat la ore .
Dupa ce am iesit de la scoala , ne-am chemat colegii [Ramona , Ovidiu , Andreea si Tibi] sa vada si ei casa .
-Asta-i bantuita ? iti bati joc de noi ? *Ovidiu
-Hai frate , nu vezi cum arata ? *eu
-Mie imi este frica .. O sa plec ! *Andreea
-Treaba ta . *eu
Le-am propus sa sarim gardul dar nu au vrut deoarece au spus ca "este periculos".
Asa s-a intamplat si a 2-a zi . Dar a 3-a zi a fost GROAZNICA . Nu credeam ca este adevarat ...
Cand am ajuns in fata casei , am vazut o pisica la o fereastra . Acea pisica ne privea foarte ciudat . Dintr-o data s-a miscat perdeaua la unul dintre geamurile de la etaj . [Am uitat sa mentionez ca la geamurile de la parter (casa avand 2 etaje) erau puse scanduri la fel si la usa . Noi am vazut pisica la geamul din pod , care era deschis ] .
-Hai sa filmam ! Poate vedem ceva ! *Tibi
-Buna idee ! *Ramona
Dupa ce au filmat si au facut poze , ne-am uitat la ele .
In videoclip se vedea foarte clar , cum o umbra alba trece pe langa geam . Intr-o poza era o silueta neagra , care ne privea din curte , iar in alta poza am vazut un cap plin de sange care avea ochii "dati peste cap" .
Ne-am speriat foarte tare asa ca am fugit .
A 4-a zi am sarit gardul cu toate ca ne era foarte frica . Am ajuns la usa unde incercam sa spargem lacatul . Nu am reusit asa ca ne-am uitat printr-o "gaurica" are era in scandura de la usa , geamul fiind spart.
Am vazut cum se legana un scaun  ... Apoi am simtit cum ma atinge cineva pe spate si se facuse foarte frig [Temperatura de afara fiind de 20 si ceva de grade ] .
-Vezi ma scaunul ala ?  *eu
-Wtf ? Mother of chair!   *Ovidiu
Ne-am speriat asa de tare , incat am lasat tot si am fugit . In timp ce fugeam m-am uitat in spate si am vazut o umbra alba care ne privea .
Am ajuns la cativa m de casa si Mira a spus :
-Omg , uitati-va la geam !!!
-AAAAAAAA!!!!!!![toti]
Era un barbat care ne privea de la etajul 2 . Am fugit de am rupt pamantul .
A 5-a zi am intrebat vecinii cine statea acolo .
-Acolo a stat un batran . Era singur deoarece sotia sa il parasise si copiii au plecat in alta tara pentru ca nu mai aveau bani . In acest timp , barbatul a murit . Nimeni nu stie din ce cauza a decedat *un vecin .
-Cand ne-am uitat spre casa am vazut cum geamul de la pod , se tranteste . Am inceput sa spunem "Tatal Nostru" si am plecat .

povesti groaza, intamplari ciudate paranormal *conacul  ieri 2:42 pm    hei acesta

56.9KB


pus acum 10 ani
   
Arylove
B@by-f@n

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 23
Povestea asta mi-a spus-o bunica mai de mult iar femeia asta chiar a existat .Bine primul capitol nu este de groaza dar merita sa o cititi chiar daca este destul de lunga. Are 4 capitole dar il pun deocamdata doar pe primul ca sa imi spuneti daca idea este buna
I-Doamna Elena
II-Vantoarea Groazei in casa Elenei
III-Spiritism prin muzica
IV-Toate lucrurile se leaga
CAP I ----- Doamna Elena
Mai pana anul trecut nici eu nu credeam in fantome. Povestea asta desi nu era povestea vietii mele mi-a schimbat radical felul de a gandi.
La tara ,langa casa noastra locuia o femeie destul de invarsta pe care o chema Elena.
Locuia intr-o casa darapanaata cu o curte mare si neindrijita .Avea niste obiceiuri foarte ciudate iar la prima vedere parea chiar stranie.Statea toata ziua in casa cu usile incuiate si cu perdele negre trase peste fiecare geam mai putin la ora 13:13 cand lua ceaiul in fata portii de una singura si avea obiceiul sa puna la masa 13 scaune farfurii tacamuri chiar daca ,cum am spus,ea era singura.Ceilalti copii s-au multumit sa creada ca e nebuna,iar pentru o vreme acelas lucru am crezut si eu dar nu eram pe deplin convinsa.
Intr-o zi eu si Lara (o prietena a mea ) ne-am hotarat sa mergem si noi la ceaiul de la 13:13 ca sa vorbim cu ea .
A doua zi la 13:20 ne-am apropriat de ea si i-am spus buna ziua .Ea ne-a raspuns foarte calm sip area chiar foarte fericita ca am venit.
Eu: -Buna ziua.
Elena: -Buna ziua. Ce va aduce pe aici?
Lara: Am vayut ca mereu luati ceaiul singura si voiam sa stam cu dumneavoastra daca nu va deranjeaza.
Elena: Eu nu ma simt singura,dar daca vreti sa luati ceaiul cu mine eu va poftesc cu drag.Merg sa va aduc scaune si revin imediat.
Eu: -Dar sunt deja destule scaune ba chiar in plus… (plecase atat de repede ca nu a ami auzit)
La scurt timp apare cu doua scaune si dupa ce ne serveste cu ceai Lara intreaba:
-    Dumneavoastra aveti copii ?
Elena: -Nu ,din pacate nu, logotnicul meu a murit intr-un accident de servici si …nu am mai gasit pe cineva ca el nici pana in present.
Lara:Ce trist! Logotnicul duneavoastra lucra in armata?
Elenaefapt era muzician.In timpul unui concert a fost un incendiu in bucatarie.Toti oamenii apucasera sa iasa dar Albert ,caci avela era numele sau a ramas sa ajute o fata peste care cazuse cortina .Fata a iesit pana la urma dar el nu.
Eu: -Groaznic,cred ca va este foarte dor de el !
Elena:Mi-a fost la inceput ,dar pe zi ce trece il simt din ce in ce mai aproape.De fapt mi-am dat seama de urmarorul lucru conteaza doar ce vrei sa privesti .Ei bine fetelor ,multumesc ca ati venit dar s-a facut tarziu iar parintii vostiri cred ca va asteapta,sper sa mai veniti pe la mine.
Lara: Desigur !
Eu:O seara frumoasa!
Elena: La fel!
……Ar trbui sa pun si continuarea???? Wink


pus acum 10 ani
   
Arylove
B@by-f@n

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 23
Mai pun si restul?

pus acum 10 ani
   
Arylove
B@by-f@n

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 23
MesajSubiect: Nu deschide dulapul!   Astazi la 10:43 am   
Totul incepe intr-o zi de vara frumoasa ce nu avea a aduce nimic rau.Familia Jhones formata din trei membri:fiica Emily,mama Sarah si tatal Will.Cei trei isi cautau o locuinta noua si curios,pe o strada din New Jersei,cea mai mare si frumoasa casa era si cea mai ieftina.Will,hotarat sa ia casa sia convins familia sa o cumpere.
.Casa avea trei etaje,jos fiind sufrageria si bucatarie,ambele camere tapetate in cel mai dragut mod.La etajul al doilea se afla baia si cate doua camere pe fiecare parte.La ultimul etaj,adica podul se afla un dulap scortos,slefuit facut din lemn de pin ce lucea,ceea ce era foarte ciudat deoarece casa era goala si nici usile nu aveau clante.Dupa o luna de redecorari si acomodare in noua casa Sarah s-a hotarat sa puna dulapul in camera fiicei sale.Emily era o fetita desteapta de numai 10 ani.
In prima noapte petrecuta singura in camera,Emily nu putea dormi din cauza dulapuilui se pare.Dimineata Emily i-a spus mamei ei:
-Mama,dulapul ma sperie.Noaptea trecuta se auzeau ciocanituri din el!
-Nu este nimic in neregula cu dulapul draga.Ai avut doar un cosmar
-Dar mama,...
-Dar nimic,acum dute la scoala!
In urmatoarea saptamana Emily venea mereu cu aceiasi poveste.Sarah se hotara sa doarma cu fica ei aceasta noapte.Ambele adormira dar Sarah pe la ora unu dimineata,Sarah s-a sculat iar din dulap se auzeau ciocanituri si incepu a tremura.Din usi incepu a curge sange unde scria: "Nu deschide dulapul".
Sarah arunca dulapul ziua urmatoare dar dulapul se regasea in pod,de fiecare data cand era aruncar.Sarah a facur cercetari si in casa a locuit o femeie ce isi omora fiecare iubit si il arunca in dulap pana cand chiar ea a fost gasita moarta in dulap.Ajunsa acasa Sarah vorbi cu sotul ei:
-Draga,ar fi mai bine sa ne mutam din nou.
-Pentru un dulap?
-Pai...da.Emily e foarte speriata!
-Imi pare rau,dar nu ne mutam din aceasta casa,si nu imi pasa ce vei spune
-Bine atunci.Eu si Emily vom dormi la mama weekend-ul acesta
-Fie...vei vedea ca nu e nimic in neregula cu casa sau dulapul
Dupa terminarea weekend-ului mama si fiica ei venira acasa,dar fiecare perete era scrijelit si plin de pete de sange.In camera fetei,tatal se afla in dulap plin de sange.El a fost dus la spital si casa evacuata.Cei trei se mutasera in alta casa dar acelasi dulap se afla in podul noii case.Familia a stat aceea noapte in pod iar dulapul incepu a zbura,a bubui,si intr-o secunda cei trei erau inconjurati de zece umbre.Dimineata casa era goala,nimemi si nimic in interiorul ei,doar dulapul ce avea usile deschise iar pe el scria:"Ati deschis usa,ati murit".


pus acum 10 ani
   
Arylove
B@by-f@n

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 23
ntr-o zi eu stateam cu prietenele si ne jucam afara.Ne-am jucat pana seara pe la ora noua.Am vrut sa mai stam dar nu stiam ce sa mai facem.Alina a zis sa mergem in cimitir,dar noi i-am zis ca vrem sa mergem,dar nu eram asa multi copii.Am mers si i-am chemat si pe corina,ionut si mircia si au venit.La ora zece noaptea noi am intrat in curtea bisericii si in urma alinei sa inchis poarta singura.Noi neam speriat si am fugit.Am ajuns in cimitir.Era o liniste cumplita.Deodata se auzi un planset de fata .Am mers de unde se auzea plansetul iar acolo am vazut o fata pe pamant.Fetitza a intors fata si era plina de sange.noi am fugit iar alina a fost trasa de picior de o mana in mormant.Noi am ajuns la poarta dar poarta era incuiata.Eu am observat ca lipsesc mircia si lidia.Oare vom scapa din acel cimitir?Aflati in partea a doua a povestii
...


Nai cum sa scapi
Daca cititi aceasta poveste sar putea sa vi se para SF dai reala,chiar mie mi santamplat...deci,eu si cu o prietena am devenit brusc interesate de magie.fara vreun motiv anume,pur si simplu dintrodata.Am inceput sa studiem si sa citim,ne interesa in mod special
magia neagra,necromantia si demonologia(adik cele care se ocupa cu invocarea mortilor si a demonilor).Ne descurcam destul de binisor si neam zis ca am vrea sa incercam ceva nou,si ce nea venit noua in minte,sal invocam pe Lucifer,unul dintre cei mai periculosi de-
moni care au existat vreodata.Am reusit cu brio sal invocam,dar povestea incepea sa ia o intorsatura mai putin placuta cand demonul a inceput sa tot incerce sa se razbune pe noi(inca nam gasit motivu).
Intro dimineata ma pregateam sa plec deacasa ca sa ma intalnesc cu prietena mea.Am intrat in hol,langa oglinda.Tocmai vroiam sa ies din casa cand am simtit deodata doua maini reci si foarte puternice cum ma strangeau din spate,de gat.Cred ca nui nevoie sa
mentionez cat de tare mam speriat,mai ales ca mainile strangeau tot mai tare pana cand incepeam sa raman fara aer.Fara sa vreau am miscat ochii spre iglinda.Ma vedeam,e adevarat,dar se presupunea ca in spatele meu ar fi trebuit sa fie cineva care ma strangea de
gat,nu?Ei bine in spatele meu nu era absolut nimeni.Pentru ca eram obisnuita cu chestii din astea mai "dark" miam dat seama din prima ce se intampla si ce era in spatele meu.Ma strans de gat tot mai tare pana cand sa oprit brusc,tocmai cand credeam ca mio sunat ceasu.
Am cazut pe jos ji atunci o intrat in casa prietena mea care ma asteptase prea mult ji a venit sa vada ce sa intamplat.Cand o intrat in casa so socat.Din gura imi picura sange.Am stiut amandoua ce se intampla.Treaba era grava,dar nu sa mai intamplat nimic o vreme
destul de indelungata.Nu mai banuiam nimic,credeam ca totul se sfarsise,pacat ca mam inselat.
Stateam intro seara in fata oglinzii,prietena mea ramasese peste noapte la mine.Ma periam si am putut sa vad,deodata,clar cum imaginea mea din oglinda slabea si pierdea din culoare.Mam speriat,am crezut ca halucinez,totusi tot ce era in oglinda,in jurul meu se
vedea perfect.Am intrebato pe prietena mea daca observa ceva ciudat la imaginea mea din oglinda si am fost surprinsa cand am vazuto uitanduse socata.Mam intors nedumerita spre oglinda.Nam putut sami stapanesc un tipat de groaza cand am observat ca imaginea mea
nu aparea absolut deloc in oglinda desi eu stateam exact in fata.In fine,am inceput sa ma cam obisnuiesc sa dorm in camera cu demonii .
Acum o saptamana am fost singura acasa mam pus la calculator ca sa mai vorbesc cu prietenii...cand simt din spate cum cineva/ceva se apropie de mine.Mam intors si nam vazut nimic.In schimb am auzit o voce groasa si foarte puternica strigand la mine: "Adri nu
mai fugi,nai cum sa scapi,stii ce te asteapta!!!"


pus acum 10 ani
   
Arylove
B@by-f@n

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 23
tand la povesti ieri seara aflu de o poveste interesanta si infricosatoare. Destul de scurta incat sa vi-o povestesc si voua.

Doua cupluri se aflau in zona Fantanele, pe langa lacuri. Doreau sa isi puna corturile undeva sa stea cateva zile, cat se simteau bine. Ajungand la malul unui lac vad pe partea cealalta un platou inverzit, luminat inconjurat de lac si padure. Locul ideal pentru a pune corturile si a sta relaxati cateva zile. Drum catre platou nu se vedea nicaieri asa ca s-au decis sa intrebe intr-un sat din apropiere cum pot ajunge cum masinile pana la platou. La intrebarile lor, satenii au evitat sa le spuna traseul, spunandu-le doar ca ar face mai bine sa stea pe partea cealalta. Insistenti, pana la urma au aflat drumul, un drum de padure nu tocmai usor de circulat. Au si luat hotararea ca, in cazul in care se apropie o ploaie o iau din loc deoarece daca se uda cararea pe care au venit va fi imposibil de iesit inapoi la sosea. Pe drumul catre platou tinerii nostri trec pe langa 3 masini, parca abandonate la marginea drumului. Sunt, mai mult ca sigur, vehiculele altor vizitatori ai minunatei paduri ce si-au pus corturile mai inauntru in padure.

Ajunsi in sfarsit la platou, se monteaza corturile, se prepara focul si toate cele. Una dintre domnite se indreapta spre lac sa aduca apa. Chiar pe mal se afla o stanca ce iesea deasupra apei, loc ideal de sustinere pentru a nu te uda la picioare. Domnisoara se urca pe bolovan si se apleaca pentru a-si umple vasul cu apa, clipa in care imensul pietroi se decide ca nu poate tine o asemenea greutate si se rupa in doua. Domnisoara noastra mai sa nu pice in lac, norocul ei ca a avut de ce sa se prinda.

Eveniment dat uitarii, continua povestile, petrecerea pana seara cand, cuplurile noastre se decid sa se puna deoparte pentru ziua urmatoare. Cand sa adoarma unul dintre cupluri observa ceva putin mai presus de ciudat. Pe o latura a cortului se observa o mana ce mangaia apasat materialul. Tinerii speriati au crezut prima data ca e cineva din celalalt cuplu ce incerca sa faca o gluma proasta. Afara insa liniste si mangaierea era tot acolo. Tanarul prinzand curaj sare din cort sa il prinda pe vinovat ramanand surprins de faptul ca inafara cortului nu era nimeni. Crezand totusi ca a fost prietenul sau din cortul alaturat se deplaseaza la cortul acestuia. Surpriza. Acesta dormea tun.

Pentru a se calma, cuplul speriat se pune in fata cortului sa fumeze o tigara si sa admire stelele. Cerul extrem de senin, stelele stralucinde, nici urma de nori. Si dintr-o data incepe ploaia. Cuplurile se aduna repede si se urca in masini sa plece, pana nu se strica drumul de tot si raman intepeniti acolo. Cand sa o ia pe drumul greoi pe care au venit, mijlocul drumului e blocat de o caprioara. Nu orice caprioara. Una imensa ce privea exact catre ei. Dupa cateva minute, caprioara se indreapta spre masina, se opreste langa masina si pleaca capul. Priveste lung si adanc in ochii soferului dupa care se pune inapoi in fata masinii. Si porneste pe carare in fata lor, parca escortandu-i catre iesire. Pe drumul catre iesire acestia trec din nou pe langa masinile ce le-au gasit parcate acum cateva ore. Erau tot goale si nici urma de oameni prin apropiere. Cat de departe au putut sa intre in padure cei ce si-au lasat vehiculele parcate aici? Si cum de nu se aude nici un zgomot, nu se vede nici urma de un foc prin apropiere.

Au ajuns la marginea padurii, caprioara se opreste. Se intoarce si se indreapta din nou spre masina. Ajunge din nou langa sofer, pleaca capul si se uita indelung la el dupa are intra inapoi in padure si dispare. Eroii povestirii noastre se indreapta spre sosea si o iau la goana catre casa.

Ce ziceti? Facem o excursie in zona respectiva? Isi explica careva logic ce s-a intamplat? Credeti in stafii, vrajitoare, strigoi, spiritele naturii, etc?


pus acum 10 ani
   
Arylove
B@by-f@n

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 23
Era anul 2005 am plecat in Bistrita la o Femeie care mi-a vandut mie garsoniera sa.
Trebuia sa ma duc cu tata sa o ajut sa faca o mini camera pentru boiler si sa puna gresie in baie, nu puteam sa o refuz.
Cand am ajuns in casa in care locuia, m-am simtit ciudat de parca ma privea cineva.
Nu am dar prea multa importanta
Casa parea a fi destul de veche.
Prima zi am stat de vorba si noaptea m-am culcat.
Aveam doar un singur pat asa ca am dormit cu tata in pat.
A doua zi dimineata am inceput sa punem gresia in baie, eu am cunoscut baieti si fete eram in centrul atentiei in sat.
Cum ieseam pe strada auzeam batranii la poasta baietul asta e di la Bucuresti.
Am cunoscut pe o fata si se lauda la toate prietenele ei ca are un prieten de la bucuresti, dar astea nu conteaza.
Dupa ce s-a facut seara am facut un dus rapid si am intrat in casa.
tata s-a culcat iar eu citeam o carte "profetii de le celestine pe urmele celei de-a 10 viziuni parca se numea, " , la un
moment dat se face un frig infernal. De la 30 de grade celsius care erau in casa scazuse sub minus. La fel, am gasit
explicatia ca s-a facut frig din cauza ca eram situati pe munte, frigul a tinut mai putin de 10 secunde si revenit la loc
caldura, era sa ut, stateam cu fata la soba, iar cand a venit frigul de la 30 cm distata e soba iesea un abur de nicaieri,
m-am speriat mam uitat in spatele sobei, pe soba, in soba dar nimic, soba nu functiona de ani de zile, la asta nu am gasie
explicatie.
nu am mai dat importanta si m-am culcat.
Urmatoarea seara am pornit un radiocasetofon de pe vremuri, il gasisem prin garaj sau grajd nici nu stiu ce era.
La fel, nu imi era somn, daca eram obisnuit sa stau treaz pana pe la 3-4 dimineata, asa ca m-am apucat sa citesc.
DUpa 10 minute eram foarte concentrat asupra cartii si incepe sa se miste cele 2 usi cu putere si auzeam tipete in mintea
mea, dar mi se racise umarul drept iar cand am intors privirea in dreapta (se afla o usa) sa dat perdeaua la o parte si
aparuse un chip de barbat care radea la mine, eu de frica am inchis tot si m-am bagat langa tata in pat
am inchis ochii si am tras aer in piept convingandu-ma ca nu a fost nimic,
Tata dormea adanc, am dat sal trezesc si mi-a spus ca nu e nimic spunand ca e imaginatia mea.
L-am crezut pe cuvand dupa 5 min tata a adormit la loc si eu nu adormeam.
Era o liniste cumplita, eu obisnuit cu galagia din Bucuresti nu rezistam la liniste.
In casa nu era nici o sursa de lumina si nici macar afara, imaginati-va acel intuneric, stateam si ma uitam pe unde apucam
in intuneric dar nu vedeam nimic. In stanga imi aparuse un Trup de om mai negru decat negrul avea coarne rosii si ochi rosii
atata am reusit sa disting, am inchis ochii am spus rugaciunea tatal nostru iar cand am deschis din nou ochii in partea
dreapta mia aparut un trup de barbat in alb
parca tinea ceva in mana ca un fel de spada sau lance, atunci am stiut ca sunt in siguranta si am adormit.
In acea zi tata trebuia sa sparga un zid. M-a trimis sa iau o galeata de apa iar el a dat sa sparga zidul si da cu toporul
chiar intr-un furtun de electricitate (ca un fel de teava prin care trece cablu de electricitatea prin pereti) ma cheama la
el, se asaza pe scaun si imi spune vezi visul meu de aseara? Acum puteam sa fiu mort.
Pai ce ai visat?
Am visat ca eram la o rascruce de drumuri si se afla o banca cu un batran si o batrana si vorbeau intre ei batranul ii spunea
batranei hai sa ne mutam sa mergem in alta parte iar batrana spune batranului lasa mai bine ramanem aici nu ne mai mutam ca
si asa suntem batrani.
batranul se duce in stanga si tata merge cu batrana in dreapta.
Eu nu stiam ce sa zic, ce inseamna visul.
Am plecat cu tata pana la un magazin, am plecat mai mult ca sa uitam de casa.
Pe drum la intoarcere ne-am intalnit cu preotul satului.
Ne-a invitat in curte sa stam de vorba si la un moment dat ne invita in casa si a spus ca in casa la el nu a mai intrat
nimeni inafara de un instalator care a venit doar o singura data, preoteasa mi-a dat sa mananc o prajitura facuta de dansa
iar preotul a desfacut o sticla de vin din 1800 si ceva.
Si tata ii povesteste parintelui visul sau, iar Preotul spune ca Batrana era Dumnezeu iar Batranul este diavolul.
Eu nu mai stiam ce sa zic asa ca i-am zis ce am patit eu si ce am vazut.
Si mia marturisit ca tot ce am simtit vazut si auzit este adevarat si ca nu era imaginatia mea.
Dar dintr-o ddata imi spune
Da voi nu stiti ca acea casa este Blestemata?
Sau ca a fost parasita timp de 60 de ani?
Au murit 7 persoane in acea casa.
Era exact nr de persoane care simteam ca ma privea in prima zi.
Iar urmatoarea zi veina ma trimis sa iau o cutie de bere din camera in care am vazut acel chip.
Am lasat usile deschise si am intrat in camera toate cele 3 usi s-au inchis brusc, am luat cutia de bere si un vant din

camera sa napustit asupra mea si o voce de copl a tipat LASSSAAAALLLLL si toate cele 3 usi s-au deschis singure.
Am rupt-o la fuga si usa de la acea camera sa inchis cu putere spargandu-se geamurile de pe ea.
M-am intors si am vazut acelasi chip dar in interiorul camerei iar geamurile se aflau pe jos bucatele.
seara cand sa intram in camera geamurile se aflau la locu lor pe usa iar pe jos nu mai era nici macar un ciob minuscul.
Il intreb pe tata, o intreb pe vecina daca au pus ei geamurile dar nici unu nu le-a pus.
Puteam sa jur ca geamurile erau pe jos.
Trebuia sa stam 2 saptamani dar nu am apucat sa stam mai mult de 5 zile.
Preotul spusese ca daca vrem face o slujba la biserica pentru noi, dar nu mai aveam timp ca am plecat cu primul tren si am
dormit in gara.
Cand am ajuns acasa mi sa spus ca acel inger era Sfantul Gheorghe ( Ingerul meu pazitor )
Ceea ce am spus mai sus nu este chiar infricosator fata de alte povesti dar mai infricosator este sa fiti in locul meu.
Era sa uit Acea vecina nu mai locuieste in acea casa, Deoarece luase foc de nicaieri intr-o noapte, au venit pompierii sa
stinga focul iar cand au intrat in casa usa sa inchis si de atunci nimeni nu i-a mai vazut pe pompieri.
Intamplarile de mai sus sunt reale.
Sper ca nu v-am plictisit.


pus acum 10 ani
   
Toni1998
dAmN-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 229
Misto povesti.

pus acum 10 ani
   
Arylove
B@by-f@n

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 23
O seara normala si plictisitoare , dar chiar si asa pe care nu o voi uita niciodata , pentru ca nici in ruptul capul nu as fi crezut ca o simpla vizita acasa la o prietena putea sa degenereze asa de rapid in ceva ce nu as fi putut uita .
Era .. acum mult timp ... si noi ...eram destul de mici , intr-o vineri seara eu si demetra , prietena mea stateam pe canapea uitandu-ne la tv. Tipic noua am batut-o la cap juma de ora pe mama ei sa mearga la magazin pentru a ne lua popcorn , planuisem sa ne uitam la un film , acum sa fiu sincera nu-mi mai amintesc nici macar care era subiectul filmului , dar stiu ca  tinem foarte mult sa il vedem .Intr-un sfarsit mama ei a cedat si-a pus adidasi si a iesit pe usa, se facea destul pana s-ar fi intors , avand in vedere k magazinul nu era prea aproape , dar nu ne-a pasat , oricum noi doua eram impreuna .Era aproape 11 si casa complet pustie , tatal demetrei plecase cu fratele mai mare intr-o excursie , in delta . Noi am urcat sus , in camera ei , am mai stat sa palavragim , despre cum credam ca o sa fie filmul , ce aroma o sa aiba popcornul , lucruri tipice pe care le vorbesc copii cand am auzit niste pasi de afara ,find liniste in casa se auzeau din ce in ce mai aproape , ne-am dus amandoua la fereastra pentru a vedea daca mama ei se intoarse , era plecata de mai bine de juma de ora deci pana atunci ar fi trebuit sa ajunga , dar nu am vazut nimic , decat aleia goala camuflandu-se in intuneric .Am presupus k trecuse altcineva pe strada , etc.. si ne-am continuat palavrageala cand din senin lumina se stinse :
-Ori s-a ars becul , ori e pana de curent ,a spus demi , pfff, hai mergem in dormitor , sa vedem daca si acolo s-a stins lumina .
Am intrat in dormitorul principal , unde de obicei dormeau parinti , am trecut degetele de cateva ori pe intrerupator , nimic .Am continuat sa mergem cand am dat de ceva lucind pe jos in lumina care venea de afara , m-am aplecat sa vad ce era , cioburi de sticla , am privit in sus ,Da, becul era spart .
-Crezi ca cineva l-a spart ? am intrebat eu .
-Nu , de cand a plecat tata nu am mai intrat aici , mama doarme cu mine in camera lui Vlad ( fratele ei ), nimeni nu a fost aici de trei zile .
-Daca e o pana de curent sa-r fi putut sparge daca era aprins?
-Dar nu era aprins .
In acel moment usa s-a trantit , am alergat amandoua incercand sa o deschidem , nimic , era de neclintit oricat de mult o impingeam .
-Lasa, usa asta se mai blocheaza din cand in cand , cand vine mama ne deschide imediat .
Un dubiu enorm m-a cuprins , ''oare o sa mai vina?''
Demetra a intrat in biroul alaturat , singura intrare fiind prin dormitor nu era decat o alta camera , a stat cateva minute , dupa care m-a chemat cu vocea tremurata .
Am mers la ea ramanand in prag , la inceput nu am inteles ce voia sa spuna , dar am observat k se uita fix la perete , cu pupilele marite la maximum , am inclinat capul putin , indeajuns incat sa vad o umbra rosiatica plimbanduse pe pereti , gesticuland , nu semana nicidecat cu noi ,nu era umbra noastra .
Am fugit trantindu-ne de usa , spargand gemuletele de sticla ,au inceput sa pluteasca rasete prin camera .
-Incetati , incetati, incetati .
doar asta puteam spune , am stat jos cu ochii inchisi si mainile pe urechi . nu voiam sa privesc sau sa aud , inima imi batea mai tare ca oricand , am stat asa , amandoua , pana cand rasetele au incetat , apoi ne-am ridicat in picioare , am privit cum oglinda se sfarama incet incet , transformandu-se incet intr-un chip .A ranjit .Cioburile au plonjat direct spre noi , trecandu-ne prin piele , facand sa cada siroaie de sange pe jos tavanul a inceput sa se sfarame , cazand in bucati peste noi , camera a devenit o furtuna de praf , lemn si sticla , am cazut la pamant sufocata de tot .O umbra pasi din birou si se ascunse in partea intunecata a camerei , avansa printre lemne , dezlocandu-si oasele urcandu-se pe pereti ca si cum ar fi fost un paianjen , a venit din ce in ce mai aproape de mine incat puteam sa-i simt respiratia , s-a holbat la mine cu ochii negri .S-a urcat pe dulap clatinand deasupra mea o sacadura ,a cazut vertical , a trecut prin mineimproscand sange peste tot ,parca cineva ar fi lansat-o cu toata puterea , am simtit pur si simplu ca mor , nici macar nu-mi mai puteam auzi propria respiratie, inima nu-mi mai batea .Nu am mai vazut decat negru , nu am mai auit nimicdecat liniste , pana cand o voce calda s-a raspandit incet prin casa :-Am ajuns , insfarsit !  Am deschis ochii , totul disparuse , si cioburile , si lemnul , si sangele , stateam intr-o simpla camera curata, fara a avea nimic, impreuna cu demi , am coborat amandoua , jos , Speranta (mama ei)ajunse acasa , cu popcornul .am fi frut sa-i povestim tot ce se intamplase , dar stiam ca nu avea sa ne creada , asa ca am continat seara , in mod , normala , nu am mai putut sa dormim pentru cateva zile , asteptandu-ne mereu sa vedem acel ins , care incerca sa ne omoare .Mama ei ne-a povestit :-Stiti , as fi ajuns mult mai repede dar ma tinut cineva aproape juma de ora la vorbe , era o persoana destul de ciudata .
-Cum adica?
-Avea ochi complet negri , spunea chiestii care nu aveau sens .
De atunci mi-am dedicat ani, pentru a afla ce se intamplase , am rasfoit sute de carti , si daca ar trebui sa expic ce s-a intamplat atunci , as spune probabil ca a fost un demon , dar un singur lucru inca nu mi-l pot explica Ce a vrut de la noi?


pus acum 10 ani
   
Toni1998
dAmN-f@n

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 229
Era un site destul de tare....dar acuma e parasit...deci il declar inchis

pus acum 10 ani
   
MediumDiavol
B@by-f@n

Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 2
Buna...eu sunt un Medium care comunica cu lumea de jos...am o mica poveste:
Totul incepe cu o zi de sambata...o asteptam pe prietena mea la bloc cand deodata vad o baba cu ochii diferiti care cu cat ma uitam mai mult la ea  se apropia de mine. Si deodata ma apuca de picior..dar norocul meu a fost ca a venit prietena mea la timp...altfel nu stiu ce ma faceam.
Alta aparitie:
Eram acasa si ma uitam pe geam can deodata o vad iara pe baba...ma duc jos afara(stand la bloc)si ma uit atenta la ea...si vad ca se uita cu o privire malefica la mine si deodata ma striga mama sa vin in casa (ca eram pe furtuna in tricou).



Sper ca sunt placute povestile mele  =D   


_______________________________________
Eu cred in Dumnezeu..dar primesc mesaje din lumea de dincolo si semne ciudate

pus acum 9 ani
   
MeTheCreepy
B@by-f@n

Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 1
Hey lume, numele meu este Dana iar eu consideram ca am o viata normala pana acum o saptamana cand niste lucruri ciudate au inceput sa mi se intample.Aceasta este prima dintre intamplarile care mi s-au intamplat si o sa-i pun numele ''Capitolul 1" din "A Creepy Life".
Am oftat cand mama m-a trimis la magazin in toiul noptii insa nu am comentat si mi-am luat pantofii in picioare.Cand am iesit afara am observat cu ca vremea era mult prea racoroasa pentru o seara de vara.Mi-am continuat drumul pe langa vechiul cimitir catolic cu gandul in alta parte cand langa mine aparu un caine cu par negru si ochii de un albastru iintens.Am zambit la gandul ca nu aveam sa fiu singura in drumul meu spre magazin.Am continuat asa pana ce am trecut de cimitir si am simtit cum parul cainelui disparu din stransoarea palmii mele.Deabia cand am iesit din magazin am observat cu stupoare ca eu nu trebuiam sa aplec mana ca sa mangai cainele, ba din contra.Cum se putea sa existe un caine atat de mare?
Am ajuns din nou in dreapta cimitirului cu frica infiripata in creierul meu care inca se framanta si am privit spre o piatra de mormant langa care se afla exact acelasi caine.Dulaul scoase un urlet indreptandu-si privirea catre luna care nu era plina.Am simtit un fior pe sira spinarii si mi-am inclestat dintii sperand ca acela era ultimul eveniment ciudat de care aveam sa am parte.Oh doamne cat ma inselasem....

°MeTheCreepy°


pus acum 9 ani
   
LadyDarkEvil
TrU3-F@n

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 175
Nu stiu cat de paranormala vi se va părea întâmplarea asta,dar prin Iunie a apărut o tiganca (personal nu consider cuvântul o jignire si chiar persoana in cauza a zis ca prefera sa fie numita asa) in Piata Amzei la mine in Bucuresti.Ceea ce mi-a atras atenția a fost faptul ca ea nu era ca celelalte era îmbrăcată cu fuste de acelea stridente,avea parul împletit cu funde rosii si o voce groasa (dar acesta probabil de la bautura). Mă aflam in zona când a apărut pentru ca am o cunostinta care lucrează la o farmacie si m-a rugat sa o ajut la un inventar.
Ass deci...Tiganca intra pe usa farmaciei pentru a ne intreba de un tratament,având o problema la picioare.Cum am vazut-o,eu si aceasta cunostinta ne-am spus ca stie multe. Am stat amândouă un pic de vorba cu ea si când a plecat,a intrat un bărbat care are vreo 2 sau 3 case in Pantelimon si are niste probleme cu actele acestora. S-a dus direct la cunostinta mea si i-a spus despre tiganca,dar aparent nu stia ca aceasta tocmai plecase din farmacie.Si el a simtit ca e ceva diferit si s-a dus direct la ea si a intrebat-o daca-i poate spune ceva despre niste probleme pe care le are (casele).Ea i-a dat date exacte,chiar si numele avocatului acestuia, suma pe care o reprezentau casele si ce era in neregula in acte.

Personal as vrea sa ii pun câteva întrebări când o mai vad pentru ca visele mele premonitorii devin cam rare si in general am numai cosmaruri si vise al căror inteles nu-l găsesc si as vrea sa mă ajute.


_______________________________________
You laught at me because I'm different,I laught at you because you're all the same.

pus acum 8 ani
   
Pagini: 1 ... 2 3 4 5  

Mergi la